- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
Canım sen keseyi görmeye gittinmi bi kese görseydim bide kalp atışını duysaydın sonra agrın olmafıgı sürece gitmezdin istersenTadını begendi mibenimki öğüre öğüre yiyordu hamile kalınca en cok bi daha onu yemeyecegine sevindi bence
Yarın gidicem kuzum alttan bakmasın hemde bebekte görünür belki diye biraz oyalandım eşiminde işleri yoğundu. Yarın görürüz inşallahCanım sen keseyi görmeye gittinmi bi kese görseydim bide kalp atışını duysaydın sonra agrın olmafıgı sürece gitmezdin istersen
Ya ne güldüm gece gece Allah ta seni güldürsünBenimki diyorki hamile kaldın kahveye hasret kaldım bişey mi atıyordun khveye diye takılıyor banabende dedim valla aşkım hamile kaldım seninle işim bitti dedim
Yok ya nerde beğenecekTadını begendi mibenimki öğüre öğüre yiyordu hamile kalınca en cok bi daha onu yemeyecegine sevindi bence
Bende arada yiyodum eşim mızmızlanınca bak ben yiyorum falan diye atıyodum agzıma bi kaşıkYok ya nerde beğenecekbizde vardı daha önce bu babam getirmişti yiyin şiga niyetine diye ozamanda yemedi ben yedim bence güzel arada yerim
Pozitif sonuçlansın inşallahKızlar bende bu ay klomeme başladım kullandım bitti doktora gitmeyi bekliyorum burası çok umut verici tüm bekleyen anne adayları sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallahbenim gibilerde tez zamanda güzel haber alırlar inşallah umudumu yeniden yeşertmek için geldim
İnşallah canımKızlar bende bu ay klomeme başladım kullandım bitti doktora gitmeyi bekliyorum burası çok umut verici tüm bekleyen anne adayları sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallahbenim gibilerde tez zamanda güzel haber alırlar inşallah umudumu yeniden yeşertmek için geldim
Adet belirtim var canım testte yaptım bugün negatifkizinbiri9 canım nasılsın varmı ni belirtin falan
Adet belirtim var canım testte yaptım bugün negatifkizinbiri9 canım nasılsın varmı ni belirtin falan
Sen bu ay ne ilaç ne igne kullanmadın demi canım adetine 3 gün var demiAdet belirtim var canım testte yaptım bugün negatif
Canım geç döllenme olduysa test için erkendir bellide adet gecikmesi bekleyelim hayırlısı inşallah vardırEvet arkadaşım hiç bişey kullanmadım üç ay daha kendim denicem
Canım geç döllenme olduysa test için erkendir bellide adet gecikmesi bekleyelim hayırlısı inşallah vardır
Umudunu hiç kaybetme canım Allah büyüktür tam hsg çekilmişken klomen igne daha etkili olmazmıydı canımİnşallah canım ama umutsuz vaka
Umudunu hiç kaybetme canım Allah büyüktür tam hsg çekilmişken klomen igne daha etkili olmazmıydı canım
Evet canım senin yumurtlaman güzel bende aceba dedim inşallah hamilesindir de boşa konuşmuş olalım hamilelik belirtin yokmu yapışkan akıntı halsizlik yorgunluk gibiHsg sonrası zaten altı ay şans yüksekmiş biliyon zaten benim yumurtlama çatlama kendide oluyor boşa hormon alma vücuduna dedi doktorbende sormuştum bunu a
Ovü testi kullanıyor musun canımHsg sonrası zaten altı ay şans yüksekmiş biliyon zaten benim yumurtlama çatlama kendide oluyor boşa hormon alma vücuduna dedi doktorbende sormuştum bunu a
Bu ay kullanmadım ama önümüzde ki ay kullanıcam canımmOvü testi kullanıyor musun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?