Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tadını begendi mibenimki öğüre öğüre yiyordu hamile kalınca en cok bi daha onu yemeyecegine sevindi bence
Canım sen keseyi görmeye gittinmi bi kese görseydim bide kalp atışını duysaydın sonra agrın olmafıgı sürece gitmezdin istersen

Canım sen keseyi görmeye gittinmi bi kese görseydim bide kalp atışını duysaydın sonra agrın olmafıgı sürece gitmezdin istersen
Yarın gidicem kuzum alttan bakmasın hemde bebekte görünür belki diye biraz oyalandım eşiminde işleri yoğundu. Yarın görürüz inşallah Kalp atısı duyulması ama haftaya falan olur heralde

Tadını begendi mibenimki öğüre öğüre yiyordu hamile kalınca en cok bi daha onu yemeyecegine sevindi bence
Yok ya nerde beğenecekbizde vardı daha önce bu babam getirmişti yiyin şiga niyetine diye ozamanda yemedi ben yedim bence güzel arada yerim

Kızlar bende bu ay klomeme başladım kullandım bitti doktora gitmeyi bekliyorum burası çok umut verici tüm bekleyen anne adayları sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah benim gibilerde tez zamanda güzel haber alırlar inşallah umudumu yeniden yeşertmek için geldim

Pozitif sonuçlansın inşallah kaç yumurta olmuş kaç mm olmuş baktınız mı

İnşallah canım

Evet arkadaşım hiç bişey kullanmadım üç ay daha kendim denicem

Hsg sonrası zaten altı ay şans yüksekmiş biliyon zaten benim yumurtlama çatlama kendide oluyor boşa hormon alma vücuduna dedi doktor bende sormuştum bunu a
Umudunu hiç kaybetme canım Allah büyüktür tam hsg çekilmişken klomen igne daha etkili olmazmıydı canım

Hsg sonrası zaten altı ay şans yüksekmiş biliyon zaten benim yumurtlama çatlama kendide oluyor boşa hormon alma vücuduna dedi doktor bende sormuştum bunu a
Evet canım senin yumurtlaman güzel bende aceba dedim inşallah hamilesindir de boşa konuşmuş olalım hamilelik belirtin yokmu yapışkan akıntı halsizlik yorgunluk gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…