Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende bugün doktora gittim 12. Günüm bir sol bir sağda var biri 16 mm diğeri daha küçük dedi sizce şuan için normal mi tekrar gidicem 2 gün sonra

Kızlar 7 Kasım da doktora gittim doktor iğneyi 8 Kasım pazar günü yani yarın saat 12de vurun 9 Kasım pazartesi ve 10 Kasım salı saat 24te birliktelik dedi.
Benim pazar günü iğne olmadan öncede sonrada yoğun akıntım vardı. Dünde akıntım vardı. Bugün yok.
6 Kasım da bide dün birliktelik oldu.
Yumurta acaba iğne olmadan kendimi çatladı diyorum kafamda soru işareti oldu. Umutsuzluğa kapıldım.

Olabilir ama sen yinede degerlendir spermler 3 gün yaşayabiliyor kadında stres yapma saatine kadar söylemiş de benim doktorum hiç saat denemişti vardır bi bildigi

Kızlar hepinize merhaba ben Adet düzensizliği 7 aydır hamile kalamama ilr doktora gittim ultrasonda polikistik over göründü bugün adetin 3.günü hormon testi verdim doktor hepsi normal dedi. Ben ilaçla yumurta takibi istiyorum dedim. Tamam en düşük dozla başlayalım dedi klomen günde bir defa. Siz de bakar mısınız sonuç iyi mi?

Eklentiler

• IMG_20201110_135429.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 17
En düşük dedigi klomenmiymiş şaşırdım sonucunda sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…