- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
yok kelimesinin en güzel hali peki olacakmışsın gibi bişey varmı canımŞuan yok
61 yaşında evette söyleme diyor kendisi her hafta soruyor her hafta hamilemi kalınıyorilk aylarda düşük oluyor ya o yüzden demiştir belkide ne olur ne olmaz diye yaşlımı gençmi
61 yaşında evette söyleme diyor kendisi her hafta soruyor her hafta hamilemi kalınıyor
Dün vardı ama bugün belirti yok yeni uyandım sayılır galiba algılarım kapalı henüzyok kelimesinin en güzel hali peki olacakmışsın gibi bişey varmı canım
hadi hayırlısı canımDün vardı ama bugün belirti yok yeni uyandım sayılır galiba algılarım kapalı henüz
16 mm iyi canım inşallah tutar yumurta sayısı farketmiyorKızlar bende bugün doktora gittim 12. Günüm bir sol bir sağda var biri 16 mm diğeri daha küçük dedi sizce şuan için normal mi tekrar gidicem 2 gün sonra
Yok bebeğim henüz ama çok karnım ağrıyorkizinbiri9 canım varmı gelen
Hayırlısı artık canım 3abnim yüzüne baksınYok bebeğim henüz ama çok karnım ağrıyor
İnşallah canım inşallah16 mm iyi canım inşallah tutar yumurta sayısı farketmiyor
Adet oldum canım saat bile şaşmadı yine saat on buçuk gibi oldumHayırlısı artık canım 3abnim yüzüne baksın
hayırlısı canım birdahaki aya inşallah ümidimizi kaybetmiyoruzAdet oldum canım saat bile şaşmadı yine saat on buçuk gibi oldum
Olabilir ama sen yinede degerlendir spermler 3 gün yaşayabiliyor kadında stres yapma saatine kadar söylemiş de benim doktorum hiç saat denemişti vardır bi bildigiKızlar 7 Kasım da doktora gittim doktor iğneyi 8 Kasım pazar günü yani yarın saat 12de vurun 9 Kasım pazartesi ve 10 Kasım salı saat 24te birliktelik dedi.
Benim pazar günü iğne olmadan öncede sonrada yoğun akıntım vardı. Dünde akıntım vardı. Bugün yok.
6 Kasım da bide dün birliktelik oldu.
Yumurta acaba iğne olmadan kendimi çatladı diyorum kafamda soru işareti oldu. Umutsuzluğa kapıldım.
En düşük dedigi klomenmiymiş şaşırdım sonucunda sıkıntı yokKızlar hepinize merhaba ben Adet düzensizliği 7 aydır hamile kalamama ilr doktora gittim ultrasonda polikistik over göründü bugün adetin 3.günü hormon testi verdim doktor hepsi normal dedi. Ben ilaçla yumurta takibi istiyorum dedim. Tamam en düşük dozla başlayalım dedi klomen günde bir defa. Siz de bakar mısınız sonuç iyi mi?
Hadi hayırlısı olsunTamam canım sağol evet hem söyledi hemde kağıda yazdı herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?