- 31 Ekim 2019
- 1.406
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.851
- 133
Sanırım düşük dozdan kastı günde bir defa olması inşallah işe yararEn düşük dedigi klomenmiymiş şaşırdım sonucunda sıkıntı yok
İnşallah bende günde 1 tane içtim 2. Ayda + igne ile işe yaradı bende çikolata kisti vardı kısırlık yapıyordu malesef bende şükür hamileyimSanırım düşük dozdan kastı günde bir defa olması inşallah işe yarar
14 gün sonra test yapılıyor ama ben beklemedim belki rastlantı orası meçhul 10. Gün test yaptım ama adetim 2 gün geçince kanda öğrendim kesin hamileyim dedimMerhaba klomen çatlatma iğnesi ile hamile kalan arkadaşlar iğneden kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz?
Hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallah14 gün sonra test yapılıyor ama ben beklemedim belki rastlantı orası meçhul 10. Gün test yaptım ama adetim 2 gün geçince kanda öğrendim kesin hamileyim dedim
herkese göre degişiyor şimdi ilaç etkisi kaç günde geçer bilmiyorum max 14 gündiyor doktorlar ama ben netten araştırdıgımda 14. gün kan testi diyorlar sen elinde test varsa tekrar yapsana 13, gün silik çıkması kafama takıldı benim bazen tesler yanlış gösterebiliyorHayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallahben 10 ve 13 gün test yaptım silik çıktı. bugün 15.gün test negatif çıktı. Acaba sonradan pozitif olur mu? yoksa bu aydan ümidi keseyim mi adet tarihim değişiyor bu ara düzensiz o yüzden tam kaçında bilemiyorum
Testler prodoctor marka erken gebelik testi. 6 tane almıştım 3 yaptım 3 tane daha var ama bu sabah tek çizgi görünce çok canım sıkıldıherkese göre degişiyor şimdi ilaç etkisi kaç günde geçer bilmiyorum max 14 gündiyor doktorlar ama ben netten araştırdıgımda 14. gün kan testi diyorlar sen elinde test varsa tekrar yapsana 13, gün silik çıkması kafama takıldı benim bazen tesler yanlış gösterebiliyor
bi ümit yap bi istersenTestler prodoctor marka erken gebelik testi. 6 tane almıştım 3 yaptım 3 tane daha var ama bu sabah tek çizgi görünce çok canım sıkıldıtekrar yapsam da aynı marka sonuç farkeder mi ki
2 gün sonra tekrar yapayım o zaman inşallah olurbi ümit yap bi istersen
hakkında hayırlısı olsun bakalım inşallah olur ya 10. gün igne etkisi geçiyor diyorlar ama geçmeyende var tabi2 gün sonra tekrar yapayım o zaman inşallah olur
Amin canım inşallah hayırlısıhakkında hayırlısı olsun bakalım inşallah olur ya 10. gün igne etkisi geçiyor diyorlar ama geçmeyende var tabi
Doktorunu arayıp bi sor ben hiç duymadım kanaması olanı leke şeklindemi adet gibimiİğnenin 4. Günü kanaması olan var mı kızlar
Demek ki iğnenin etkisi yeni geçmiş negatifi gördüysen canım. Eğer yapmak istersen 2 3 gün sonra tekrar yap eğer çizgi görürsen artık pozitiftir en 14. Gün yaptım daha önce hiç yapmamıştım. İğne etkisidir diye düşündüm çizgiyi görünce ilk başta. Sonra kan verdim 98 çıktı falan. Şimdi kesemiz oluşmuş ama boş mu dolu mu bilmiyoruzHayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallahben 10 ve 13 gün test yaptım silik çıktı. bugün 15.gün test negatif çıktı. Acaba sonradan pozitif olur mu? yoksa bu aydan ümidi keseyim mi adet tarihim değişiyor bu ara düzensiz o yüzden tam kaçında bilemiyorum
Hayırlı olsun canım inşallah gebeliğin sağlıklı ilerler kucağına almak nasip olurDemek ki iğnenin etkisi yeni geçmiş negatifi gördüysen canım. Eğer yapmak istersen 2 3 gün sonra tekrar yap eğer çizgi görürsen artık pozitiftir en 14. Gün yaptım daha önce hiç yapmamıştım. İğne etkisidir diye düşündüm çizgiyi görünce ilk başta. Sonra kan verdim 98 çıktı falan. Şimdi kesemiz oluşmuş ama boş mu dolu mu bilmiyoruz
Anladım canım. Ben de beklemedeyim bakalım. Ara ara kahverengi akıntım oluyor ilaç kullanıyorum ama bakalım sonuç güzel olur inşallahHayırlı olsun canım inşallah gebeliğin sağlıklı ilerler kucağına almak nasip olur17. Gün oldu ama 15ten sonra test yapmadım çünkü adet olacak gibiyim iki gündür ha oldum ha olcam diye bekliyorum pek umudum yok bu aydan bugün de olmazsam yine test yapcam bakalım kısmet
İnşallah canım bebişin de sen de çok sağlıklı olursunuzAnladım canım. Ben de beklemedeyim bakalım. Ara ara kahverengi akıntım oluyor ilaç kullanıyorum ama bakalım sonuç güzel olur inşallah
İnşallah tatlım çok teşekkür ederimİnşallah canım bebişin de sen de çok sağlıklı olursunuz
Evet 2 3 damla geldi kesildi iğne ile beraber duphaston vermişti zaten Çarşamba günü içmeye başla demişti. Sordum doktoruma normal duphaston içmeye devam et dediDoktorunu arayıp bi sor ben hiç duymadım kanaması olanı leke şeklindemi adet gibimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?