Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba klomen çatlatma iğnesi ile hamile kalan arkadaşlar iğneden kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz?
14 gün sonra test yapılıyor ama ben beklemedim belki rastlantı orası meçhul 10. Gün test yaptım ama adetim 2 gün geçince kanda öğrendim kesin hamileyim dedim

14 gün sonra test yapılıyor ama ben beklemedim belki rastlantı orası meçhul 10. Gün test yaptım ama adetim 2 gün geçince kanda öğrendim kesin hamileyim dedim
Hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallah ben 10 ve 13 gün test yaptım silik çıktı. bugün 15.gün test negatif çıktı. Acaba sonradan pozitif olur mu? yoksa bu aydan ümidi keseyim mi adet tarihim değişiyor bu ara düzensiz o yüzden tam kaçında bilemiyorum

herkese göre degişiyor şimdi ilaç etkisi kaç günde geçer bilmiyorum max 14 gündiyor doktorlar ama ben netten araştırdıgımda 14. gün kan testi diyorlar sen elinde test varsa tekrar yapsana 13, gün silik çıkması kafama takıldı benim bazen tesler yanlış gösterebiliyor

Testler prodoctor marka erken gebelik testi. 6 tane almıştım 3 yaptım 3 tane daha var ama bu sabah tek çizgi görünce çok canım sıkıldı tekrar yapsam da aynı marka sonuç farkeder mi ki

Demek ki iğnenin etkisi yeni geçmiş negatifi gördüysen canım. Eğer yapmak istersen 2 3 gün sonra tekrar yap eğer çizgi görürsen artık pozitiftir en 14. Gün yaptım daha önce hiç yapmamıştım. İğne etkisidir diye düşündüm çizgiyi görünce ilk başta. Sonra kan verdim 98 çıktı falan. Şimdi kesemiz oluşmuş ama boş mu dolu mu bilmiyoruz

Hayırlı olsun canım inşallah gebeliğin sağlıklı ilerler kucağına almak nasip olur 17. Gün oldu ama 15ten sonra test yapmadım çünkü adet olacak gibiyim iki gündür ha oldum ha olcam diye bekliyorum pek umudum yok bu aydanbugün de olmazsam yine test yapcam bakalım kısmet

Anladım canım. Ben de beklemedeyim bakalım. Ara ara kahverengi akıntım oluyor ilaç kullanıyorum ama bakalım sonuç güzel olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…