- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
İyiyim yavrum adetliyim işte yarın biter adetimkizinbiri9 bebegim nasılsın
İyiyim canım baş dönmem çok oluyor tuzlu yemekten suratım şişiyor pazartesi muayene günüm doktor ne diyecek bakalım çocuk için test yaptırmadım hiç yaptırmayacagımda Rabbimden gelene kabulüm aklımdada hep sen varsın valla moralini bozma canım bu ay da olmassa klomen + igne kullan canım yanlış anlama akıl vermek haddime değil sorunun yok aslında şansın artsın canımİyiyim yavrum adetliyim işte yarın biter adetimsen nasılsın
Doktor vermiyor ki bebeğim kendi kafama göre kullanmam korkuyorum kistten.bu ay sordum doktora gerek yok demiştim dedi bana dahada bişey diyemedim. Zaten adetin altıncı günü bugün yarın yedi bitiyor geçti klomen günü. İnşallah senin de baş dönmen geçer tabiki Allahtan gelen kabulümüz sağ salim gelsin kuzularİyiyim canım baş dönmem çok oluyor tuzlu yemekten suratım şişiyor pazartesi muayene günüm doktor ne diyecek bakalım çocuk için test yaptırmadım hiç yaptırmayacagımda Rabbimden gelene kabulüm aklımdada hep sen varsın valla moralini bozma canım bu ay da olmassa klomen + igne kullan canım yanlış anlama akıl vermek haddime değil sorunun yok aslında şansın artsın canım
kontrole gidiyormusun sen canımDoktor vermiyor ki bebeğim kendi kafama göre kullanmam korkuyorum kistten.bu ay sordum doktora gerek yok demiştim dedi bana dahada bişey diyemedim. Zaten adetin altıncı günü bugün yarın yedi bitiyor geçti klomen günü. İnşallah senin de baş dönmen geçer tabiki Allahtan gelen kabulümüz sağ salim gelsin kuzular
Her ay hormon tahlili veriyorum doktoruma gönderiyorum wp üzerinden konuşuyoruz doktorlakontrole gidiyormusun sen canım
Canım bide klomen bence uzun süre cok strese sokuyor ilişki takvimi ayrı stres catlatma iğnesi etkisi gecti mi ayrı stres testler yalancı pozitif mi vs o stres altında hamile kalmak cok zor. En iyisi bence ovülasyon testi ile takip etmek yumurtlama problemin olmadığı için yani doktorun normal gördüğü için böyle düşünüyorumDoktor vermiyor ki bebeğim kendi kafama göre kullanmam korkuyorum kistten.bu ay sordum doktora gerek yok demiştim dedi bana dahada bişey diyemedim. Zaten adetin altıncı günü bugün yarın yedi bitiyor geçti klomen günü. İnşallah senin de baş dönmen geçer tabiki Allahtan gelen kabulümüz sağ salim gelsin kuzular
Bende ovulasyon testi siparişi verdim bugün tahmini 14-17.günlerde yumurtlama oluyor bende ozamana kadar gelir testler hayırlısı artık inşallah olurCanım bide klomen bence uzun süre cok strese sokuyor ilişki takvimi ayrı stres catlatma iğnesi etkisi gecti mi ayrı stres testler yalancı pozitif mi vs o stres altında hamile kalmak cok zor. En iyisi bence ovülasyon testi ile takip etmek yumurtlama problemin olmadığı için yani doktorun normal gördüğü için böyle düşünüyorum
Canım ben yakı yapıştırmistim bide onu dener misin bu ay zararlı bişey nasılsa bel ağrıları için de kullanılıyormuş. Ben kalçamin hemen üstüne yaoistirdim. Etki ediyormuş baya yumurta yaBende ovulasyon testi siparişi verdim bugün tahmini 14-17.günlerde yumurtlama oluyor bende ozamana kadar gelir testler hayırlısı artık inşallah olur
Çok iyi yapmışsın kuzum bak yakı demiş arkadaş onuda duymuştum deneyebilirsin onuda ovi testin için arayıp erken gelmesi için çabala 14.17 arasında oluyorsa 12 de başla yapmaya koyulaşıp silikleştigini takip et canım bide aktarlar macun yapıyorlarmış onunda bi dene derimBende ovulasyon testi siparişi verdim bugün tahmini 14-17.günlerde yumurtlama oluyor bende ozamana kadar gelir testler hayırlısı artık inşallah olur
İnşallah kuzucumBende ovulasyon testi siparişi verdim bugün tahmini 14-17.günlerde yumurtlama oluyor bende ozamana kadar gelir testler hayırlısı artık inşallah olur
İki güne geliyor zaten bebeğim daha önce de aldım bugün adetin yedinci son günü beş gün içinde çoktan gelmiş olur onikiye kadar koenzim aldım kendime bide soğan suyu içiyorum daha önce soğan suyu içtiğim ay gebe kaldım bakalım kısmet inşallah nasip olurÇok iyi yapmışsın kuzum bak yakı demiş arkadaş onuda duymuştum deneyebilirsin onuda ovi testin için arayıp erken gelmesi için çabala 14.17 arasında oluyorsa 12 de başla yapmaya koyulaşıp silikleştigini takip et canım bide aktarlar macun yapıyorlarmış onunda bi dene derim
ay hadi inşallah canım benimİki güne geliyor zaten bebeğim daha önce de aldım bugün adetin yedinci son günü beş gün içinde çoktan gelmiş olur onikiye kadar koenzim aldım kendime bide soğan suyu içiyorum daha önce soğan suyu içtiğim ay gebe kaldım bakalım kısmet inşallah nasip olur
Sen başın nasıl oldu bebeğimay hadi inşallah canım benim
Tuzlu yersem iyiyim canım sanırım hamilelik tansiyonu oldu bende buna şükür canım sen nasılsın senin gülerek koydugun emojilerle mutlu oluyorum rabbim gülen yüzünü soldurmasın canımSen başın nasıl oldu bebeğim
Yüzüm gülüyor içim ağlıyorTuzlu yersem iyiyim canım sanırım hamilelik tansiyonu oldu bende buna şükür canım sen nasılsın senin gülerek koydugun emojilerle mutlu oluyorum rabbim gülen yüzünü soldurmasın canım
Bu ay geciceksin bence ben öyle hissediyorumYüzüm gülüyor içim ağlıyorcanım arkadaşım dikkat et kendine tansiyon çok önemli diyorlar gebelikte.. Artık hamile emojisine geçsem keşkee
Ağzından bal damlıyor inşallah arkadaşım gerçekten artık olmicak gibi geliyor dün çok yakın arkadaşım doğum yaptı hem sevindim hem içlendimBu ay geciceksin bence ben öyle hissediyorum
Senivalla o kadar iyi anlıyorumki. Kayıp yasayınca insan hesaplıyor bende düşük yapmasam su kadar aylık olcaktı bebegim ya da doğuma bu kadar vardı gibiAğzından bal damlıyor inşallah arkadaşım gerçekten artık olmicak gibi geliyor dün çok yakın arkadaşım doğum yaptı hem sevindim hem içlendim
Siz napıyonuuz bebiş nasıl kalp atışını dinlemeye gittiniz mi kuzununSenivalla o kadar iyi anlıyorumki. Kayıp yasayınca insan hesaplıyor bende düşük yapmasam su kadar aylık olcaktı bebegim ya da doğuma bu kadar vardı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?