Valla cok şükür iyiyiz kuzum gecen hafta gittiğimde duyduk ama doktor güclü değil daha erken haftaya tam duyarız demişti işte bu hafta gidicem inşallah güclü bi şekilde duyabilirizSiz napıyonuuz bebiş nasıl kalp atışını dinlemeye gittiniz mi kuzunun
İnşallahh canım benim bu kez sağ salim doğacak Allahın izniyleValla cok şükür iyiyiz kuzum gecen hafta gittiğimde duyduk ama doktor güclü değil daha erken haftaya tam duyarız demişti işte bu hafta gidicem inşallah güclü bi şekilde duyabilirizHer gittiğimde o kdar korkuyorumki o ultrasonda kötü bişey görürse doktor diye. Hiç düşüğü rahatsızlıgı olmadan sağlıklı hamilelik gecirmek ne büyük nimet
İnşallah canımmİnşallahh canım benim bu kez sağ salim doğacak Allahın izniyle
Bi test yap çıkarBide başım ağrıyor ara ara ve ateş basıyor arada göğüslerim kolum dokunsa acıyor ve şişti bunu duphaston dan olduğunu düşünüyorum
Adetim gecikirse yapmayı düşünüyorum yoksa üzülüyorum doktorum geçikirse 27 ve 28 Kasım'da kan ver dediBi test yap çıkar
Ben yumurtlama bekliyorum bebeğim sen napıyosun?Kızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız
12.gün varsa çıkıyor zaten ama daha iyi nasıl hissedeceksen öyle yapAdetim gecikirse yapmayı düşünüyorum yoksa üzülüyorum doktorum geçikirse 27 ve 28 Kasım'da kan ver dedi
İNŞALLAH hayırlı haberlerle geliriz ikimizde canımBen yumurtlama bekliyorum bebeğim sen napıyosun?masalkzz kaç haftalık oldun sen beybi
8 haftalık olduk kuzucum cok şükürBen yumurtlama bekliyorum bebeğim sen napıyosun?masalkzz kaç haftalık oldun sen beybi
Evet bebeğim bende pik görmeyi bekliyorum8 haftalık olduk kuzucum cok şükürSen nasılsın napıyosun ovü testiyle takip ediyorsun değil mi
Hadi inşallah cok güzel bir pik göresinEvet bebeğim bende pik görmeyi bekliyorum
Amin inşallah canım benimHadi inşallah cok güzel bir pik göresin
Bu ayda olmadı hayırlısı İNŞALLAH adet oldum bugünBi test yap çıkar
Ben de iyiyim canım ama 2 gün misafir sonrasında 2 gün badana boya yordu beni bi boyacı tuttuk evi haraba gibi boyadı tekrardan kendimiz boyadık ay canım çıktıBen yumurtlama bekliyorum bebeğim sen napıyosun?masalkzz kaç haftalık oldun sen beybi
Hayırlısı olsun canım sınavdayızBu ayda olmadı hayırlısı İNŞALLAH adet oldum bugün
Kız ne iş yaptın bukadar hamile halinle dinlen zorlama kendiniBen de iyiyim canım ama 2 gün misafir sonrasında 2 gün badana boya yordu beni bi boyacı tuttuk evi haraba gibi boyadı tekrardan kendimiz boyadık ay canım çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?