Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bugün çamaşır suyuyla gebelik testi olayı var ya onu denedim pozitif sonuç verdi koca karı olayı ama merak ettim bi denemek istedim işe yarıyo
Çamaşır suyu Domestos oluyormu ben daha önce denedim pozitif çıktı ama hamile degildim

Aman ne biliyim evde can sıkıntısından insan herşeye sarıyo işte
Benimde bi gebelik testim var etrafında dönüyorum biri dese ki yap hemen yapıcam öyle valla ama şuan çok çok erken pozitif bile olsa dogru degildir hoş bende bu şans varken sahte pozitifi bile göremem

Ben hem femera hem klomene başladım bugün 4. Gün ve kendimi Leyla gibi hissediyorum , berbat bir baş ağrısı, halsizlik ve muhtemelen ilaçları bugün içmeyeceğim

Ben hem femera hem klomene başladım bugün 4. Gün ve kendimi Leyla gibi hissediyorum , berbat bir baş ağrısı, halsizlik ve muhtemelen ilaçları bugün içmeyeceğim
Bendede olmuştu canım sade klomen ile bence iç derim bebiş için herşey her acıya bi çocuğumuz olsun diye katkanmıyormuyuz zaten

Benimde bi gebelik testim var etrafında dönüyorum biri dese ki yap hemen yapıcam öyle valla ama şuan çok çok erken pozitif bile olsa dogru degildir hoş bende bu şans varken sahte pozitifi bile göremem
Yap ne kaybedersin ki en azından bi bakalım silik mi çıkıcak koyu mu ben de merak ettim bak şimdi

acaba agrı olması gerekiyo mu of biligimiz de yok ki ya benimde kasıklarım ağrıyo regl olcam dite korkuyorum cidden yarın iğne yapıcam sizdede regl ağrısı gibi bi ağrı oldu mu
Ne oldu durumunuz ağrı var mı? Ignenin kaçıncı günü bugün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…