Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız ne iş yaptın bukadar hamile halinle dinlen zorlama kendini
canım kimsem yok burda yardıma gelecek eşim var bide kızım eşimin görevi yüzünden karstayız duvarları kızım yazdı saolsun boyatmamız lazımdı boyattık oda saolsun sallamış işi yerler pis vuvarlar kurudukça ton farkı çıkıyor temizlik yaptım ertesi gün dedim eşime sen al sen boya böyle olmaz inşaat boyası gibi duvarlar üstüme geliyor aldı boyadı saolsun işin çogunuda o yaptı herşeyi yaptı yoruldu yardım ettim çok az oda tek olmuyor valla şükür bitirdik

Anladım arkadaşım. Keşke orda olsak yardım ederdik sana

Doktor adetin 2. Günü gel dedi ama eşim gitmek istemiyor. Bir sorun yok dedi doktor olmuyorsa gidip gidip durmaya gerek yok diyor napcagimi bilmiyorum randevuyü de almıştım

Doktor adetin 2. Günü gel dedi ama eşim gitmek istemiyor. Bir sorun yok dedi doktor olmuyorsa gidip gidip durmaya gerek yok diyor napcagimi bilmiyorum randevuyü de almıştım
Gitmek için ikna et sen eşini klomen kontrol edilmeden kullanılacak bi ilaç degil

Gitmek için ikna et sen eşini klomen kontrol edilmeden kullanılacak bi ilaç degil
Yok canım klomende kullanmayacaktim yani eşim hiç tedaviye gitmek istemiyordu doktor bir sorun yok dediği için. günümden erken adet oldum enfeksiyon oldum diye korkmuştum öyle olmuştu bir kere öyle ikna ettim eşimi çok şükür bir sorun yok dedi doktor hatta ilk gittiğim zaman PCS var demişti şimdi yok yumurtaların çok sağlıklı dedi femara verdi şimdi 10 gün sonra gel dedi bu ayda olmasa rahim filmi çekelim eşine bir daha test yapalım dedi eşim istemiyor dedim doktor eşimle konuştu ikna etti şimdi çok şükür femara kullanıyorum bugün 2. Günüm hayırlısı İNŞALLAH ama benim umudum kırıldı gibi oldu olmayınca yine olmayacak gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…