- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
canım kimsem yok burda yardıma gelecek eşim var bide kızım eşimin görevi yüzünden karstayız duvarları kızım yazdı saolsun boyatmamız lazımdı boyattık oda saolsun sallamış işi yerler pis vuvarlar kurudukça ton farkı çıkıyor temizlik yaptım ertesi gün dedim eşime sen al sen boya böyle olmaz inşaat boyası gibi duvarlar üstüme geliyor aldı boyadı saolsun işin çogunuda o yaptı herşeyi yaptı yoruldu yardım ettim çok az oda tek olmuyor valla şükür bitirdikKız ne iş yaptın bukadar hamile halinle dinlen zorlama kendini
Anladım arkadaşım. Keşke orda olsak yardım ederdik sanacanım kimsem yok burda yardıma gelecek eşim var bide kızım eşimin görevi yüzünden karstayız duvarları kızım yazdı saolsun boyatmamız lazımdı boyattık oda saolsun sallamış işi yerler pis vuvarlar kurudukça ton farkı çıkıyor temizlik yaptım ertesi gün dedim eşime sen al sen boya böyle olmaz inşaat boyası gibi duvarlar üstüme geliyor aldı boyadı saolsun işin çogunuda o yaptı herşeyi yaptı yoruldu yardım ettim çok az oda tek olmuyor valla şükür bitirdik
Saol canım benim söylemen düşünmen yeter haftaya pazartesi detaylı ultrasona gireceğim başkada test yaptırmayacagımAnladım arkadaşım. Keşke orda olsak yardım ederdik sana
keşke aldırsa biraz kilo alırım yada bana aldırmıyor kişiden kişiye de degişiyor olabilir ama kilo aldırdıgınıda dymadım benkızlar bu klomen kilo aldırıyor mu?
Ben kilo almadım canım kullanırkenkızlar bu klomen kilo aldırıyor mu?
Canım senin hamilelik nasıl gidiyor alışverişe basladın mıkeşke aldırsa biraz kilo alırım yada bana aldırmıyor kişiden kişiye de degişiyor olabilir ama kilo aldırdıgınıda dymadım ben
Gitmek için ikna et sen eşini klomen kontrol edilmeden kullanılacak bi ilaç degilDoktor adetin 2. Günü gel dedi ama eşim gitmek istemiyor. Bir sorun yok dedi doktor olmuyorsa gidip gidip durmaya gerek yok diyor napcagimi bilmiyorum randevuyü de almıştım
İyi bari. Ben de kullanıcam.Ben kilo almadım canım kullanırken
İyi canım güzel gidiyor bebekte bi sıkıntı yok bende basen ağrıları çok oluyor yürüyemeyecek hale geliyorum bacağımı kaldıramıyorum senin nasıl gidiyor canımCanım senin hamilelik nasıl gidiyor alışverişe basladın mı
Neden üzülüyorsunKızlar ben hiç iyi değilim çok üzülüyorum
Bende cok şükür iyiyim canımİyi canım güzel gidiyor bebekte bi sıkıntı yok bende basen ağrıları çok oluyor yürüyemeyecek hale geliyorum bacağımı kaldıramıyorum senin nasıl gidiyor canım
Ay hadi inşallah tutacak canım
Üst üste yani aşkım bugün pik ya çatlama dahil hergün değerlendiririm çatlama dan sonra gün aşırıAy hadi inşallah tutacak canımgünaşırı mı değerlendiriceksin üst üste mi
İnşallah bebegim stres yapma düşünmemeye çalış
Bencede üst üste değerlendir pikin bana yarında olcak sonraki gün catlama olcak gibi geldi ama bakalımÜst üste yani aşkım bugün pik ya çatlama dahil hergün değerlendiririm çatlama dan sonra gün aşırı
Yok canım klomende kullanmayacaktim yani eşim hiç tedaviye gitmek istemiyordu doktor bir sorun yok dediği için. günümden erken adet oldum enfeksiyon oldum diye korkmuştum öyle olmuştu bir kere öyle ikna ettim eşimi çok şükür bir sorun yok dedi doktor hatta ilk gittiğim zaman PCS var demişti şimdi yok yumurtaların çok sağlıklı dedi femara verdi şimdi 10 gün sonra gel dedi bu ayda olmasa rahim filmi çekelim eşine bir daha test yapalım dedi eşim istemiyor dedim doktor eşimle konuştu ikna etti şimdi çok şükür femara kullanıyorum bugün 2. Günüm hayırlısı İNŞALLAH ama benim umudum kırıldı gibi oldu olmayınca yine olmayacak gibi geliyor banaGitmek için ikna et sen eşini klomen kontrol edilmeden kullanılacak bi ilaç degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?