- 26 Eylül 2020
- 174
- 93
- 48
- 31
Sanki olmayacak gibi me geliyor artık 1 buçuk senedir olduğu yok yoruldum bu süreçte herkeste sorup duruyor kafama çok takıyorumNeden üzülüyorsun
Öyle yapıcamBencede üst üste değerlendir pikin bana yarında olcak sonraki gün catlama olcak gibi geldi ama bakalım
Hemen ümitdizlige kapılma baştan olmaz deme hayırlısı deYok canım klomende kullanmayacaktim yani eşim hiç tedaviye gitmek istemiyordu doktor bir sorun yok dediği için. günümden erken adet oldum enfeksiyon oldum diye korkmuştum öyle olmuştu bir kere öyle ikna ettim eşimi çok şükür bir sorun yok dedi doktor hatta ilk gittiğim zaman PCS var demişti şimdi yok yumurtaların çok sağlıklı dedi femara verdi şimdi 10 gün sonra gel dedi bu ayda olmasa rahim filmi çekelim eşine bir daha test yapalım dedi eşim istemiyor dedim doktor eşimle konuştu ikna etti şimdi çok şükür femara kullanıyorum bugün 2. Günüm hayırlısı İNŞALLAH ama benim umudum kırıldı gibi oldu olmayınca yine olmayacak gibi geliyor bana
Sen soranlara takılma güzel düşün güzel olsunSanki olmayacak gibi me geliyor artık 1 buçuk senedir olduğu yok yoruldum bu süreçte herkeste sorup duruyor kafama çok takıyorum
Catlamıs mı yumurtan canımmÖyle yapıcam
Biraz sonra yapıcam testi haber ederim fıstıkCatlamıs mı yumurtan canımm
Yumurtam çatlamış bebeğimCatlamıs mı yumurtan canımm
Ay inşallah döllenmiştir bileYumurtam çatlamış bebeğim
Öyle hayırlısı diyorum da bu ay yoruldum gibi bide eşimi doktora gitmeye zor ikna ediyorum lafa gelince konuşuruz ederiz diyorlar hiçte konuştukları yok anca bana sorup duruyorlar şunu yap bunu yap kafana takma diyorlar kafama takmamam için hiç bir şey yaptıkları yok daha çok taktiriyorlar hiç benimle ilgilenen yok iyi misin diyen yok önce psikolojik olarak iyi olmam gerekiyorHemen ümitdizlige kapılma baştan olmaz deme hayırlısı de
Senin adına sevindim canım bu ay senin olacak gibime geldi benim kendimden ümidim yok amaYumurtam çatlamış bebeğim
İnşallah seninde olur canımSenin adına sevindim canım bu ay senin olacak gibime geldi benim kendimden ümidim yok ama
İNŞALLAH hayırlısı teşekkür ederimİnşallah seninde olur canım
İnşallahh bu ay meleklerimize kavuşuruz canımmSenin adına sevindim canım bu ay senin olacak gibime geldi benim kendimden ümidim yok ama
Canım senin psikolojini senden başkası pek düşünmüyor malesef sen kendi doktorun olacaksın biri bişey mi dedi Allah de içinden nasıl rahatlama geliyor benim bi kaynana görümcelerim vardı aynı evde 2.5 yıl yaşadık anlatsam neden boşanmadın dersin çok şükür sonradan rabbim bi kapı açtı kızım nasibiyle geldi kurtardı annesini de babasını da sabır de canımÖyle hayırlısı diyorum da bu ay yoruldum gibi bide eşimi doktora gitmeye zor ikna ediyorum lafa gelince konuşuruz ederiz diyorlar hiçte konuştukları yok anca bana sorup duruyorlar şunu yap bunu yap kafana takma diyorlar kafama takmamam için hiç bir şey yaptıkları yok daha çok taktiriyorlar hiç benimle ilgilenen yok iyi misin diyen yok önce psikolojik olarak iyi olmam gerekiyor
Doktordan doktora farkediyor senin degerlerine bakmıştır sorununa göre hangi gün kullanacağını söylemiştir 3. Yada 5. Gün kullanman da sıkıntı yok doktor sana söylemedim şu gün gel diye ara sor kontrole geliyim diye igne hemen vermeyebilir gerek görürse verir benim doktorum 2. Ay igne vermiştiBenim bir sorum olacak doktorunuz klomeni adetin kacinci gunu baslamanizi soyledi benim doktorum 3 gun dedi ama 5 gun baslayanda varmis kafam karisti birde 5 gun kullanip klomen bitikten kac gun sonra kontrole cagirip kacinci gunu igne vurulmanizi soyledi heyecanliyim merak ediyorum cvp verirsenizi sevinirim
Doğru söylüyorsun canım kendimi topladım çok şükür o ara bide üşütmüşüm çok kötüydüm o yüzdende moralim çok bozuktu. Şimdi kendimi topladım ve kendimi motive etmeye çalışıyorum kötüyü düşünmeye aklıma getirmemeye çalışıyorum bu ay olacak diye bakıyorum artık İNŞAALLAHCanım senin psikolojini senden başkası pek düşünmüyor malesef sen kendi doktorun olacaksın biri bişey mi dedi Allah de içinden nasıl rahatlama geliyor benim bi kaynana görümcelerim vardı aynı evde 2.5 yıl yaşadık anlatsam neden boşanmadın dersin çok şükür sonradan rabbim bi kapı açtı kızım nasibiyle geldi kurtardı annesini de babasını da sabır de canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?