Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemen ümitdizlige kapılma baştan olmaz deme hayırlısı de

Hemen ümitdizlige kapılma baştan olmaz deme hayırlısı de
Öyle hayırlısı diyorum da bu ay yoruldum gibi bide eşimi doktora gitmeye zor ikna ediyorum lafa gelince konuşuruz ederiz diyorlar hiçte konuştukları yok anca bana sorup duruyorlar şunu yap bunu yap kafana takma diyorlar kafama takmamam için hiç bir şey yaptıkları yok daha çok taktiriyorlar hiç benimle ilgilenen yok iyi misin diyen yok önce psikolojik olarak iyi olmam gerekiyor

Canım senin psikolojini senden başkası pek düşünmüyor malesef sen kendi doktorun olacaksın biri bişey mi dedi Allah de içinden nasıl rahatlama geliyor benim bi kaynana görümcelerim vardı aynı evde 2.5 yıl yaşadık anlatsam neden boşanmadın dersin çok şükür sonradan rabbim bi kapı açtı kızım nasibiyle geldi kurtardı annesini de babasını da sabır de canım

Benim bir sorum olacak doktorunuz klomeni adetin kacinci gunu baslamanizi soyledi benim doktorum 3 gun dedi ama 5 gun baslayanda varmis kafam karisti birde 5 gun kullanip klomen bitikten kac gun sonra kontrole cagirip kacinci gunu igne vurulmanizi soyledi heyecanliyim merak ediyorum cvp verirsenizi sevinirim

Doktordan doktora farkediyor senin degerlerine bakmıştır sorununa göre hangi gün kullanacağını söylemiştir 3. Yada 5. Gün kullanman da sıkıntı yok doktor sana söylemedim şu gün gel diye ara sor kontrole geliyim diye igne hemen vermeyebilir gerek görürse verir benim doktorum 2. Ay igne vermişti

Doğru söylüyorsun canım kendimi topladım çok şükür o ara bide üşütmüşüm çok kötüydüm o yüzdende moralim çok bozuktu. Şimdi kendimi topladım ve kendimi motive etmeye çalışıyorum kötüyü düşünmeye aklıma getirmemeye çalışıyorum bu ay olacak diye bakıyorum artık İNŞAALLAH

Nasılsınız kızlar benim moralim çok bozuk sadece pik günü değerlendirme yapabildim bir kez eşim üşütmüş rahatsızlandı bu ay da olumlu olmicak muhtemelen benim

Kitap okumaya başladım kitap aslında bizim konuyla alakalı değil ama ben öyle düşünerek okuduğum için bana baya motive kaynağı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…