- 26 Eylül 2020
- 174
- 93
- 48
- 31
Canım neden olmasın sonuçta değerlendirmişsin zaten birden fazla kez olmuyor ki birinde buluşuyor bu yumurta ve sperm belki de buluştular senin haberin yok olumlu düşün.Nasılsınız kızlar benim moralim çok bozuk sadece pik günü değerlendirme yapabildim bir kez eşim üşütmüş rahatsızlandı bu ay da olumlu olmicak muhtemelen benim
İnşallahh canım benim çok istiyoruz Allah görüyor bu ay güzel haberleri alalım inşallahCanım neden olmasın sonuçta değerlendirmişsin zaten birden fazla kez olmuyor ki birinde buluşuyor bu yumurta ve sperm belki de buluştular senin haberin yok olumlu düşün.
Sen olumlu düşünürsen beyin onu tekrar ediyor ve vücut kendini ona hazırlıyormuş. Tabi kötü düşündüğün zaman da aynı oluyor. Kendine hergün olacak olacak diye komutlar ver 5 dakika güzel şeyler düşün moralin de yerine geliyor ve motive oluyorsun. İNŞALLAH bu kez olacak ikimizin de
İNŞALLAHİnşallahh canım benim çok istiyoruz Allah görüyor bu ay güzel haberleri alalım inşallah
Canım üzülme piki değerlendirdiysen ihtimal yüksek zaten hemende catlamıstı yumurtan stres yapmaNasılsınız kızlar benim moralim çok bozuk sadece pik günü değerlendirme yapabildim bir kez eşim üşütmüş rahatsızlandı bu ay da olumlu olmicak muhtemelen benim
Ne bileyim umutsuzluğa kapıldım inşallah tutmuşturCanım üzülme piki değerlendirdiysen ihtimal yüksek zaten hemende catlamıstı yumurtan stres yapma
İnşallah canımNe bileyim umutsuzluğa kapıldım inşallah tutmuştur
Ben adeti bekliyorum ayın onunda test yapıcam bebeğim sen nasılsın ne yapıyorsunKızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz durumlarınız nasıl
Bu kez hamile olacaksın inşallah canım bende ugraşıuorum öyle napıyım yine yine ban yedim yeni açıldıBen adeti bekliyorum ayın onunda test yapıcam bebeğim sen nasılsın ne yapıyorsun
Kime saydırdın kızBu kez hamile olacaksın inşallah canım bende ugraşıuorum öyle napıyım yine yine ban yedim yeni açıldı2 hafta da bir ban yemessem rahatlayamıyorum
Bu sefer saydırmadım benim bir eski konum vardı 3 yıl öncesinden açtıgım ni arkadaşı etiketledim bazı kızlar fırsattan istifade yazmaya başladı bende konuyu sildim bu sefer ondan ban yedimKime saydırdın kız
Sahi konu silmek yasakBu sefer saydırmadım benim bir eski konum vardı 3 yıl öncesinden açtıgım ni arkadaşı etiketledim bazı kızlar fırsattan istifade yazmaya başladı bende konuyu sildim bu sefer ondan ban yedim
Kız daha 10 dk önce aklımdan gectin valla sorcaktım sonra dedim daha ayın 10 nda test yapcaktı cokl sevindimBu Son Olsun masalkzz Z ZeynepYldr hamileyim sanırım kızlar testim pozitif çıktı lütfen duanızı eksik etmeyin sağlıklı ilerlesin
Doktor keseye kadar kesinlikle iğne vermem dedi bebeğim coraspin içiyorum keseyi gördüğümüz an iğneye başlayacakmışım. Çok korkuyorum kimyasal mıdır diye inşallah sağlıkla ilerlerKız daha 10 dk önce aklımdan gectin valla sorcaktım sonra dedim daha ayın 10 nda test yapcaktı cokl sevindimRabbim saglıkla kucagına versin yarın hemen iğneye basla
Canım arkadaşım yeni gördüm mesajını. Senin için girmiştim zaten. Durumlar nasıl hemen anlatBu Son Olsun masalkzz Z ZeynepYldr hamileyim sanırım kızlar testim pozitif çıktı lütfen duanızı eksik etmeyin sağlıklı ilerlesin
Canım testini bi atar mısın. Kalk hemen bı limon Filan ye bariDoktor keseye kadar kesinlikle iğne vermem dedi bebeğim coraspin içiyorum keseyi gördüğümüz an iğneye başlayacakmışım. Çok korkuyorum kimyasal mıdır diye inşallah sağlıkla ilerlerAllah razı olsun duanızı eksik etmeyin lütfen
Bu canımmCanım testini bi atar mısın. Kalk hemen bı limon Filan ye bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?