İğnenin 4. Günü bugun pek ağrım yok ilk 3 gün iğneden sonra baya ağrı olduNe oldu durumunuz ağrı var mı? Ignenin kaçıncı günü bugün?
Beni klomenin bittiği günün ertesi çağırdı doktor 2 gün sonrası için de iğne verdi neden o kadar sonraya randevu versi ki 12 gün çok değil miKIzlar ben 3, gün içmeye başladım. Bugün son akşam içecem bi tane bitiyo ve sonra 10. Gün yani Cumartesi günü yumurta kontrolüne gidecem. Siz ilk yumurta kontrolüne gittiğinizde direk yumurtayı oluşmuş mu gördünüz yoksa ikinci gittiğinizde mi gördünüz?
Ay insallah hep böyle kalsın kat kat çoğalsınişte canım
İnşallah kızlar sizin de inşallahAy insallah hep böyle kalsın kat kat çoğalsın
Ben de sizle paralel gidiyorum 17sinde çatlatma iğnesi yapıldı bat 3 ağustos. Inşallah iyi haberi alırız artık.18 inde vurdum 8. Gün bugün batta 4 ağustos bekliyorum bakalım
Öyle ama işte ilaçlarda pisikolojiyi etkiliyor. Artık ilaç kullanmak istemiyorum . Bakalım pazartesi doktora gideceğim , süreç nasıl devam edecek bilmiyorum .Bendede olmuştu canım sade klomen ile bence iç derim bebiş için herşey her acıya bi çocuğumuz olsun diye katkanmıyormuyuz zaten
Beni klomenin bittiği günün ertesi çağırdı doktor 2 gün sonrası için de iğne verdi neden o kadar sonraya randevu versi ki 12 gün çok değil mi
Ben adetin 3. günü başladım 8. günü kontrole gittim 13 14 15 mm büyümüş yumurtalar. Iki gün sonrasına da iğne verdi hemen. Kafam karıştı yumurtaların biraz daha büyümüş olması gerekmez miydi ki iğne için. 17 18 mm olsaydı iğneyi öyle verseydiBen 10. Günüm de gittim yani bugün. En büyüğü şu an 13.3 mm. Salı günü tekrar çağırdı. Büyümüş olur o zamana tam dedi bakalımkişiden kişiye de değişiyo ya hani ondan öyle yaptırmış olabilir. Gittiğinde senin kaçtı
İnşallah canım aramızda 1 gün var sende katıl bize yaz degişik ni agrın ni belirtin olursa canımBen de sizle paralel gidiyorum 17sinde çatlatma iğnesi yapıldı bat 3 ağustos. Inşallah iyi haberi alırız artık.
Hakkında hayırlısı olsun canımÖyle ama işte ilaçlarda pisikolojiyi etkiliyor. Artık ilaç kullanmak istemiyorum . Bakalım pazartesi doktora gideceğim , süreç nasıl devam edecek bilmiyorum .
Yaklaşık bir haftadır kasıklarımda batma var bugün adet olmuşum gibi agrım var. Hatta akintim da var adet oldum sanıp tuvalete gidiyorum bir şey yok. Testi ne zaman yapsak iğnenin etkisi geçmiş olur acaba siz bat gününe kadar bekleyecek misiniz?İnşallah canım aramızda 1 gün var sende katıl bize yaz degişik ni agrın ni belirtin olursa canım
10 günden sonra etkisini kaybediyo sanırım öyle biliyorumYaklaşık bir haftadır kasıklarımda batma var bugün adet olmuşum gibi agrım var. Hatta akintim da var adet oldum sanıp tuvalete gidiyorum bir şey yok. Testi ne zaman yapsak iğnenin etkisi geçmiş olur acaba siz bat gününe kadar bekleyecek misiniz?
Klomenin kaçıncı günüydü gittiğinde yani ilk klomen içtiğin günden sayarakBen adetin 3. günü başladım 8. günü kontrole gittim 13 14 15 mm büyümüş yumurtalar. Iki gün sonrasına da iğne verdi hemen. Kafam karıştı yumurtaların biraz daha büyümüş olması gerekmez miydi ki iğne için. 17 18 mm olsaydı iğneyi öyle verseydi
Klomenin 6. günüKlomenin kaçıncı günüydü gittiğinde yani ilk klomen içtiğin günden sayarak
Ay zaman geçmiyor yemin ediyorum. Bu ay olmadı gibi hissediyorum hiç umudum yok ama insan yine heves esiyor10 günden sonra etkisini kaybediyo sanırım öyle biliyorum
Ama çok erkenmiş zaten bir kaç gün daha geçse öyle çağırsaydı keşke günde iki kere mi içtin klomeniKlomenin 6. günü
Canım bendede adet sancısı var agırmı hafif mi benim hafif adet sancıları var şişlik var baş agrım var 12. Günden önce yapılınca yanlış sonuç veriyormuş en temizi adet gecikmesi canımYaklaşık bir haftadır kasıklarımda batma var bugün adet olmuşum gibi agrım var. Hatta akintim da var adet oldum sanıp tuvalete gidiyorum bir şey yok. Testi ne zaman yapsak iğnenin etkisi geçmiş olur acaba siz bat gününe kadar bekleyecek misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?