Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni klomenin bittiği günün ertesi çağırdı doktor 2 gün sonrası için de iğne verdi neden o kadar sonraya randevu versi ki 12 gün çok değil mi

Bendede olmuştu canım sade klomen ile bence iç derim bebiş için herşey her acıya bi çocuğumuz olsun diye katkanmıyormuyuz zaten
Öyle ama işte ilaçlarda pisikolojiyi etkiliyor. Artık ilaç kullanmak istemiyorum . Bakalım pazartesi doktora gideceğim , süreç nasıl devam edecek bilmiyorum .

Beni klomenin bittiği günün ertesi çağırdı doktor 2 gün sonrası için de iğne verdi neden o kadar sonraya randevu versi ki 12 gün çok değil mi

Ben 10. Günüm de gittim yani bugün. En büyüğü şu an 13.3 mm. Salı günü tekrar çağırdı. Büyümüş olur o zamana tam dedi bakalım kişiden kişiye de değişiyo ya hani ondan öyle yaptırmış olabilir. Gittiğinde senin kaçtı

Ben adetin 3. günü başladım 8. günü kontrole gittim 13 14 15 mm büyümüş yumurtalar. Iki gün sonrasına da iğne verdi hemen. Kafam karıştı yumurtaların biraz daha büyümüş olması gerekmez miydi ki iğne için. 17 18 mm olsaydı iğneyi öyle verseydi

Ben de sizle paralel gidiyorum 17sinde çatlatma iğnesi yapıldı bat 3 ağustos. Inşallah iyi haberi alırız artık.
İnşallah canım aramızda 1 gün var sende katıl bize yaz degişik ni agrın ni belirtin olursa canım

İnşallah canım aramızda 1 gün var sende katıl bize yaz degişik ni agrın ni belirtin olursa canım
Yaklaşık bir haftadır kasıklarımda batma var bugün adet olmuşum gibi agrım var. Hatta akintim da var adet oldum sanıp tuvalete gidiyorum bir şey yok. Testi ne zaman yapsak iğnenin etkisi geçmiş olur acaba siz bat gününe kadar bekleyecek misiniz?

10 günden sonra etkisini kaybediyo sanırım öyle biliyorum

Klomenin kaçıncı günüydü gittiğinde yani ilk klomen içtiğin günden sayarak

Canım bendede adet sancısı var agırmı hafif mi benim hafif adet sancıları var şişlik var baş agrım var 12. Günden önce yapılınca yanlış sonuç veriyormuş en temizi adet gecikmesi canım

İyi aksamlar bayanlar bisey sorcam adetin 9. Günü 11 mm yumurta iyi mi sizce

Merhaba bende aşılama için bir doktora gidiyorum ama 2 aydır olmuyor aşılama.ilk ay 3 gün gonal-f günde 150 vuruldum ama yumurtam aşılama için uygun büyüklüğe ulasmadi zaten tek yumurta olmuş.bu ay antibiyotik kullandı ondan gonal vermedi 2 sabah 2 aksam yani günde 4 tane klomen kullandım dun adetim in 9. Günüydü ama yumurtam en büyüğü 11 milim iki tane olmuş.sorum su sizce adetin 9.günü 11milim yumurta küçük mu,bu aydan umudumu kesip doktor mu deyişiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…