Canım 9 günde 11.mm baya küçük bence ve 4 tane klomen diyosun belki başka bi doktpra gözükmen daha iyi olur normalde 5 gün kullanılanılıyo zaten klomen sen baya kullanmışsınKimse yok mu
Geçen ay adet gününün 12. Gününde 18mm oldu bu ay tam 15.gun kontrole çağırdı 25mm dedi. Geçen ay adetin 2.gunu başladım bu ay 5. Günü başlattı onun etkisi olur mu bilmiyorum canım. Ayne ovulasyon la takip et bende öyle yaptım bazen erken yunurtalama olabiliyormuş doktora gitmeden de çatlıyor öyle olunca işi riske atmak istemedim bende takip ettim bu ay koyulaşma vardı ama hiç pik yapmadı doktora gittiğim gün eve geldim yaptım pik yapti. Zaten yapmasa yaomasada gün aşırı değerlendirdim ben kontrole gidene kadar.Klomen de son günüm akşam içince bitiyo salı günü kontrolüm var her gün muzlu süt içiyorum folik asit, omepa q10 ve pıhtılaşmam olduğu için coraspin alıyorum çörek otlu ballı tarçınlı karışımımdan yiyorum doktor fayda olur zarar gelmez dedi ara ara ağrı hissediyorum kasıklarda ama rahatsız etme boyutunda olmuyor. Ovulasyon testi ile takip ediyorum yavaş yavaş koyulaşma var sizlerin kaçıncı günde istenilen büyüklüğe geldi yumurtalarınız❤
yok ben yanlış anlattım adetin 9. Günü ama ilacın 8 günüydü dun.adetin ikinci günü baslamistim ilaca 5 gün içtim günde dört tane dun 8.gündü 11mm olmustuCanım 9 günde 11.mm baya küçük bence ve 4 tane klomen diyosun belki başka bi doktpra gözükmen daha iyi olur normalde 5 gün kullanılanılıyo zaten klomen sen baya kullanmışsın
Canım başka doktira git eğer içine sinmiyorsa pandemi yi filan bekleme bu virüs bizimle 1 yıl kadar yaşar diye düşünüyorum nerede kadar gitmeyecez. Baş ben alttan muayene ettiğinde evimden götürüyorum küçük bir çarşaf onu seriyirum ne kadar tek kullanımlık olsa da birileri değiyor diye maskemi hiç çıkarmıyorum çıkarken de kolonya filan sürüyorum şu ana kadar hiç bir sorun çıkmadı sende öyle yapabilirsin bence bulunduğun yerde çok vaka sayısı fazla ise bence.Yok 5 gün kullandım ama günde 4 tane 2 yumurta o da 11 milim di 9.gün pazartesi yine gidecem bakacak.bende doktoru bu konuda beğenmedim ama pandemi sürecinde de başka doktora cesaret edemiyorum
Canım Bin liraya filan çekiyorlar. Aynen bende korkuyorum bana da 3 ay klomen egerbolmazsa rahim filmi demişti daha 2. Ayim bu ay olmazsa kendim diyecem bu ay cekineyim diye ama ben devlette yaptiririm yani bin lora veremem şu an bayitmazlarsa bile 5 dk sürüyormuş dayanırım diye düşünüyorum çoğunun acı olmuyormuş bile zatenOvulasyon testi yapmadım ben bu ay kalamassam bidahaki ay kesin yapıcam hsg çektir demişti doktor sıra ekime verdiler ben de eger hamile kalamassam özele gidicem özelde de çok pahalı ya
Bide doktor klomeni denemeden bilemezdi şimdi bu işe yaramazsa başka tedaviye geçer canım değiştirmesen mi acaba deneye deneye doğru tedaviyi bulmaya çalışıyolar bide öyle düşğnmek lazım tabi doktorunu sen daha iyi bilirsinyok ben yanlış anlattım adetin 9. Günü ama ilacın 8 günüydü dun.adetin ikinci günü baslamistim ilaca 5 gün içtim günde dört tane dun 8.gündü 11mm olmustu
ben istanbulda 350 ye cektirdim kolay bi işlem tüpler açıksa ağrı birkaç dakika o da dayanıklıysak gibi degilCanım Bin liraya filan çekiyorlar. Aynen bende korkuyorum bana da 3 ay klomen egerbolmazsa rahim filmi demişti daha 2. Ayim bu ay olmazsa kendim diyecem bu ay cekineyim diye ama ben devlette yaptiririm yani bin lora veremem şu an bayitmazlarsa bile 5 dk sürüyormuş dayanırım diye düşünüyorum çoğunun acı olmuyormuş bile zaten
Canım yumurtan küçük de degil büyükte değil ama aşılama için yeterli degilmiş demekki yumurta büyütmek için ilaç vermiyormu senin sorunun neydi canım direk mi aşılama olacaksın öncesinde klomen denedinmiMerhaba bende aşılama için bir doktora gidiyorum ama 2 aydır olmuyor aşılama.ilk ay 3 gün gonal-f günde 150 vuruldum ama yumurtam aşılama için uygun büyüklüğe ulasmadi zaten tek yumurta olmuş.bu ay antibiyotik kullandı ondan gonal vermedi 2 sabah 2 aksam yani günde 4 tane klomen kullandım dun adetim in 9. Günüydü ama yumurtam en büyüğü 11 milim iki tane olmuş.sorum su sizce adetin 9.günü 11milim yumurta küçük mu,bu aydan umudumu kesip doktor mu deyişiyim?
bende sizin gibi düşünüyorum ama geçen ay gonal verdi bu ay klomen yumurtam 8.gün 11mm ama dun bal tarçın çörek otuna bide cevizle incir yiyorum bakalım ne olacakBide doktor klomeni denemeden bilemezdi şimdi bu işe yaramazsa başka tedaviye geçer canım değiştirmesen mi acaba deneye deneye doğru tedaviyi bulmaya çalışıyolar bide öyle düşğnmek lazım tabi doktorunu sen daha iyi bilirsin
yok artı ilaç vermedi canım.benim sebepsiz infertilite yaşım 31 vakit kaybı olmasın diye aşılama dedikCanım yumurtan küçük de degil büyükte değil ama aşılama için yeterli degilmiş demekki yumurta büyütmek için ilaç vermiyormu senin sorunun neydi canım direk mi aşılama olacaksın öncesinde klomen denedinmi
Geçen ay gonal f kullandım tek yumurtam olmuş o da aşılama olabilecek kadar büyümemiş.bu ay günde 4 tane ilim en kullandım beş gün adetin 2.Günü başlattı dun ilaç bitiminin 8.Günüydü iki tane olmuş ama 11 mm pazartesi tekrar bakacakCanım yumurtan küçük de degil büyükte değil ama aşılama için yeterli degilmiş demekki yumurta büyütmek için ilaç vermiyormu senin sorunun neydi canım direk mi aşılama olacaksın öncesinde klomen denedinmi
canım sana bişey söyleyecegim belki koca karı ilacı dersin şakşır kökü otu suyu iç yotubede çok videolarını izledim canlı örnekleri var bu ilaç degil zararlıda degil ilaçla beraberde kullanabilirisn bi ay bu suyuı denese ilaç + şakşır kötü otununun suyunuGeçen ay gonal f kullandım tek yumurtam olmuş o da aşılama olabilecek kadar büyümemiş.bu ay günde 4 tane ilim en kullandım beş gün adetin 2.Günü başlattı dun ilaç bitiminin 8.Günüydü iki tane olmuş ama 11 mm pazartesi tekrar bakacak
onu da denerim tesekkur ederimcanım sana bişey söyleyecegim belki koca karı ilacı dersin şakşır kökü otu suyu iç yotubede çok videolarını izledim canlı örnekleri var bu ilaç degil zararlıda degil ilaçla beraberde kullanabilirisn bi ay bu suyuı denese ilaç + şakşır kötü otununun suyunu
onu da denerim tesekkur ederimcanım sana bişey söyleyecegim belki koca karı ilacı dersin şakşır kökü otu suyu iç yotubede çok videolarını izledim canlı örnekleri var bu ilaç degil zararlıda degil ilaçla beraberde kullanabilirisn bi ay bu suyuı denese ilaç + şakşır kötü otununun suyunu
Çakşır kökü suyu herkese iyi etki etmiyor hormonları alt üst olan var denemeden önce düşününonu da denerim tesekkur ederim
canım şimdiden randevu alman lazım en erken randevi ekimde veriyorlardı gerçi yaşadıgın şehire göre de degişiyor büyük şehirdeysen daha da erken oluyor ben eşimin görevi nedeniyle karstayım karsta kampüs var koronadan şimdi yapmıyorlar yakış şehirlerde sordum van da ve erzurumda yer var ama ekimde erzurum aralıkta van çok bekliyorsun devlette deCanım Bin liraya filan çekiyorlar. Aynen bende korkuyorum bana da 3 ay klomen egerbolmazsa rahim filmi demişti daha 2. Ayim bu ay olmazsa kendim diyecem bu ay cekineyim diye ama ben devlette yaptiririm yani bin lora veremem şu an bayitmazlarsa bile 5 dk sürüyormuş dayanırım diye düşünüyorum çoğunun acı olmuyormuş bile zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?