Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok 5 gün kullandım ama günde 4 tane 2 yumurta o da 11 milim di 9.gün pazartesi yine gidecem bakacak.bende doktoru bu konuda beğenmedim ama pandemi sürecinde de başka doktora cesaret edemiyorum

Geçen ay adet gününün 12. Gününde 18mm oldu bu ay tam 15.gun kontrole çağırdı 25mm dedi. Geçen ay adetin 2.gunu başladım bu ay 5. Günü başlattı onun etkisi olur mu bilmiyorum canım. Ayne ovulasyon la takip et bende öyle yaptım bazen erken yunurtalama olabiliyormuş doktora gitmeden de çatlıyor öyle olunca işi riske atmak istemedim bende takip ettim bu ay koyulaşma vardı ama hiç pik yapmadı doktora gittiğim gün eve geldim yaptım pik yapti. Zaten yapmasa yaomasada gün aşırı değerlendirdim ben kontrole gidene kadar.

Canım 9 günde 11.mm baya küçük bence ve 4 tane klomen diyosun belki başka bi doktpra gözükmen daha iyi olur normalde 5 gün kullanılanılıyo zaten klomen sen baya kullanmışsın
yok ben yanlış anlattım adetin 9. Günü ama ilacın 8 günüydü dun.adetin ikinci günü baslamistim ilaca 5 gün içtim günde dört tane dun 8.gündü 11mm olmustu

Yok 5 gün kullandım ama günde 4 tane 2 yumurta o da 11 milim di 9.gün pazartesi yine gidecem bakacak.bende doktoru bu konuda beğenmedim ama pandemi sürecinde de başka doktora cesaret edemiyorum
Canım başka doktira git eğer içine sinmiyorsa pandemi yi filan bekleme bu virüs bizimle 1 yıl kadar yaşar diye düşünüyorum nerede kadar gitmeyecez. Baş ben alttan muayene ettiğinde evimden götürüyorum küçük bir çarşaf onu seriyirum ne kadar tek kullanımlık olsa da birileri değiyor diye maskemi hiç çıkarmıyorum çıkarken de kolonya filan sürüyorum şu ana kadar hiç bir sorun çıkmadı sende öyle yapabilirsin bence bulunduğun yerde çok vaka sayısı fazla ise bence.

Ovulasyon testi yapmadım ben bu ay kalamassam bidahaki ay kesin yapıcam hsg çektir demişti doktor sıra ekime verdiler ben de eger hamile kalamassam özele gidicem özelde de çok pahalı ya
Canım Bin liraya filan çekiyorlar. Aynen bende korkuyorum bana da 3 ay klomen egerbolmazsa rahim filmi demişti daha 2. Ayim bu ay olmazsa kendim diyecem bu ay cekineyim diye ama ben devlette yaptiririm yani bin lora veremem şu an bayitmazlarsa bile 5 dk sürüyormuş dayanırım diye düşünüyorum çoğunun acı olmuyormuş bile zaten

yok ben yanlış anlattım adetin 9. Günü ama ilacın 8 günüydü dun.adetin ikinci günü baslamistim ilaca 5 gün içtim günde dört tane dun 8.gündü 11mm olmustu
Bide doktor klomeni denemeden bilemezdi şimdi bu işe yaramazsa başka tedaviye geçer canım değiştirmesen mi acaba deneye deneye doğru tedaviyi bulmaya çalışıyolar bide öyle düşğnmek lazım tabi doktorunu sen daha iyi bilirsin

ben istanbulda 350 ye cektirdim kolay bi işlem tüpler açıksa ağrı birkaç dakika o da dayanıklıysak gibi degil

Canım yumurtan küçük de degil büyükte değil ama aşılama için yeterli degilmiş demekki yumurta büyütmek için ilaç vermiyormu senin sorunun neydi canım direk mi aşılama olacaksın öncesinde klomen denedinmi

bende sizin gibi düşünüyorum ama geçen ay gonal verdi bu ay klomen yumurtam 8.gün 11mm ama dun bal tarçın çörek otuna bide cevizle incir yiyorum bakalım ne olacak

yok artı ilaç vermedi canım.benim sebepsiz infertilite yaşım 31 vakit kaybı olmasın diye aşılama dedik

Geçen ay gonal f kullandım tek yumurtam olmuş o da aşılama olabilecek kadar büyümemiş.bu ay günde 4 tane ilim en kullandım beş gün adetin 2.Günü başlattı dun ilaç bitiminin 8.Günüydü iki tane olmuş ama 11 mm pazartesi tekrar bakacak

Geçen ay gonal f kullandım tek yumurtam olmuş o da aşılama olabilecek kadar büyümemiş.bu ay günde 4 tane ilim en kullandım beş gün adetin 2.Günü başlattı dun ilaç bitiminin 8.Günüydü iki tane olmuş ama 11 mm pazartesi tekrar bakacak
[/QUOTE]
canım sana bişey söyleyecegim belki koca karı ilacı dersin şakşır kökü otu suyu iç yotubede çok videolarını izledim canlı örnekleri var bu ilaç degil zararlıda degil ilaçla beraberde kullanabilirisn bi ay bu suyuı denese ilaç + şakşır kötü otununun suyunu

canım sana bişey söyleyecegim belki koca karı ilacı dersin şakşır kökü otu suyu iç yotubede çok videolarını izledim canlı örnekleri var bu ilaç degil zararlıda degil ilaçla beraberde kullanabilirisn bi ay bu suyuı denese ilaç + şakşır kötü otununun suyunu
[/QUOTE]
onu da denerim tesekkur ederim

[/QUOTE]
dene canım yer gök dua ile yaratılmış eşin bile içebiliyor sperm sayısını çogaltıyor kalitesini arttırıyormuş içirebilirsen eşinede içir inş işe yarar

[/QUOTE]
Çakşır kökü suyu herkese iyi etki etmiyor hormonları alt üst olan var denemeden önce düşünün

Çakşır kökü suyu herkese iyi etki etmiyor hormonları alt üst olan var denemeden önce düşünün
[/QUOTE]
ben hormonları bozulanı hiç duymadım canım yan etkilerindede görmedim benimkisi bi tavsiye araştırabilişr aktarlara sorulabilir onlar detayıyla anlatıyor nasıl kullanılacagına kadar nelere iyi geldigini söylüyorlar ben fikir verdim

canım şimdiden randevu alman lazım en erken randevi ekimde veriyorlardı gerçi yaşadıgın şehire göre de degişiyor büyük şehirdeysen daha da erken oluyor ben eşimin görevi nedeniyle karstayım karsta kampüs var koronadan şimdi yapmıyorlar yakış şehirlerde sordum van da ve erzurumda yer var ama ekimde erzurum aralıkta van çok bekliyorsun devlette de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…