Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu arada hsg çekimi hamileligi de kolaylaştırıyormuş yolları açılıyormuş hsg çektirenler ertesi ay hamile kalabiliyormuş çogu

Çakşır kökü suyu herkese iyi etki etmiyor hormonları alt üst olan var denemeden önce düşünün
ben hormonları bozulanı hiç duymadım canım yan etkilerindede görmedim benimkisi bi tavsiye araştırabilişr aktarlara sorulabilir onlar detayıyla anlatıyor nasıl kullanılacagına kadar nelere iyi geldigini söylüyorlar ben fikir verdim
[/QUOTE]
Evet videoları bende izledim ama hormonu bozulan karaciğer enzimlerinden rahatsız olan çok çok duydum tam almaya niyet etmişken vazgeçtim şansa beni bulur olumsuzluğu diye

Evet videoları bende izledim ama hormonu bozulan karaciğer enzimlerinden rahatsız olan çok çok duydum tam almaya niyet etmişken vazgeçtim şansa beni bulur olumsuzluğu diye
[/QUOTE]
ilk defa sende duydum canım araştırıyım ben bi

[/QUOTE]
Burada yasaklı kelime olduğu için aplikasyon adı veremiyorum ovulasyon testi satan ebru hanım var ebru ceylan onun sayfasından görebilirsin çok paylaşmıştı

Burada yasaklı kelime olduğu için aplikasyon adı veremiyorum ovulasyon testi satan ebru hanım var ebru ceylan onun sayfasından görebilirsin çok paylaşmıştı
[/QUOTE]
İnternetten bakıyorum ama hiç bir zararını göremedim ben

[/QUOTE]
Ben çok okuduğum için alma cesareti gösteremedim genelde. Hayvanlara çoğul doğum için veriliyormuş aktarda öyle demişti şifa olduğu olmuştur elbet ama gördüklerimden sonra kullanmam karaciğerimden olmak istemem birde..

Ben çok okuduğum için alma cesareti gösteremedim genelde. Hayvanlara çoğul doğum için veriliyormuş aktarda öyle demişti şifa olduğu olmuştur elbet ama gördüklerimden sonra kullanmam karaciğerimden olmak istemem birde..
[/QUOTE]
Nerede okudun bi link atma şansın varmı özelden canın didikliyorum aldım ben çünkü o yüzden

Nerede okudun bi link atma şansın varmı özelden canın didikliyorum aldım ben çünkü o yüzden
[/QUOTE]
Yazdım özelden

Canım bendede adet sancısı var agırmı hafif mi benim hafif adet sancıları var şişlik var baş agrım var 12. Günden önce yapılınca yanlış sonuç veriyormuş en temizi adet gecikmesi canım
Hafif ya çok değil agrım. Zaten sürekli de değil ara ara batmalar oluyor. 12 güne bir şey kalmadı 2-3 gün daha sabretsek yeter

Kızlar bugün belimde böbrek taraflarında agrım var benim gibi olan varmı bide baş ağrım hiç gitmiyor

Belimin ağrısı geçti gibi ama baş agrım geçmedi sordug6n için sağol canım sen nasılsın belirti varmı sende de
Ovulasyon testim bugün epey koyu olmuştu yarın pik olursa değerlendireyim diyorum doktor ilişkide yasak yok demişti. Salı günü kontrolüm var inşallah yumurtalar olgunlaşmıştır heyecanlıyım tam reglin 12.günü oluyor salı günü

değerlendir canım inşallah bu ay istedigin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…