- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
bu arada hsg çekimi hamileligi de kolaylaştırıyormuş yolları açılıyormuş hsg çektirenler ertesi ay hamile kalabiliyormuş çoguCanım Bin liraya filan çekiyorlar. Aynen bende korkuyorum bana da 3 ay klomen egerbolmazsa rahim filmi demişti daha 2. Ayim bu ay olmazsa kendim diyecem bu ay cekineyim diye ama ben devlette yaptiririm yani bin lora veremem şu an bayitmazlarsa bile 5 dk sürüyormuş dayanırım diye düşünüyorum çoğunun acı olmuyormuş bile zaten
ben hormonları bozulanı hiç duymadım canım yan etkilerindede görmedim benimkisi bi tavsiye araştırabilişr aktarlara sorulabilir onlar detayıyla anlatıyor nasıl kullanılacagına kadar nelere iyi geldigini söylüyorlar ben fikir verdimÇakşır kökü suyu herkese iyi etki etmiyor hormonları alt üst olan var denemeden önce düşünün
Evet videoları bende izledim ama hormonu bozulan karaciğer enzimlerinden rahatsız olan çok çok duydum tam almaya niyet etmişken vazgeçtim şansa beni bulur olumsuzluğu diyeben hormonları bozulanı hiç duymadım canım yan etkilerindede görmedim benimkisi bi tavsiye araştırabilişr aktarlara sorulabilir onlar detayıyla anlatıyor nasıl kullanılacagına kadar nelere iyi geldigini söylüyorlar ben fikir verdim
ilk defa sende duydum canım araştırıyım ben biEvet videoları bende izledim ama hormonu bozulan karaciğer enzimlerinden rahatsız olan çok çok duydum tam almaya niyet etmişken vazgeçtim şansa beni bulur olumsuzluğu diye
Burada yasaklı kelime olduğu için aplikasyon adı veremiyorum ovulasyon testi satan ebru hanım var ebru ceylan onun sayfasından görebilirsin çok paylaşmıştıilk defa sende duydum canım araştırıyım ben bi
İnternetten bakıyorum ama hiç bir zararını göremedim benBurada yasaklı kelime olduğu için aplikasyon adı veremiyorum ovulasyon testi satan ebru hanım var ebru ceylan onun sayfasından görebilirsin çok paylaşmıştı
Ben çok okuduğum için alma cesareti gösteremedim genelde. Hayvanlara çoğul doğum için veriliyormuş aktarda öyle demişti şifa olduğu olmuştur elbet ama gördüklerimden sonra kullanmam karaciğerimden olmak istemem birde..İnternetten bakıyorum ama hiç bir zararını göremedim ben
Nerede okudun bi link atma şansın varmı özelden canın didikliyorum aldım ben çünkü o yüzdenBen çok okuduğum için alma cesareti gösteremedim genelde. Hayvanlara çoğul doğum için veriliyormuş aktarda öyle demişti şifa olduğu olmuştur elbet ama gördüklerimden sonra kullanmam karaciğerimden olmak istemem birde..
Evet günde 2 tane içtimAma çok erkenmiş zaten bir kaç gün daha geçse öyle çağırsaydı keşke günde iki kere mi içtin klomeni
Hafif ya çok değil agrım. Zaten sürekli de değil ara ara batmalar oluyor. 12 güne bir şey kalmadı 2-3 gün daha sabretsek yeterCanım bendede adet sancısı var agırmı hafif mi benim hafif adet sancıları var şişlik var baş agrım var 12. Günden önce yapılınca yanlış sonuç veriyormuş en temizi adet gecikmesi canım
Aynen benimde öyleHafif ya çok değil agrım. Zaten sürekli de değil ara ara batmalar oluyor. 12 güne bir şey kalmadı 2-3 gün daha sabretsek yeter
Kızlar bugün belimde böbrek taraflarında agrım var benim gibi olan varmı bide baş ağrım hiç gitmiyor
Belimin ağrısı geçti gibi ama baş agrım geçmedi sordug6n için sağol canım sen nasılsın belirti varmı sende deNasıl oldun şimdi iyi misin iğnedendir belki
Ağrı kesici de alamıyosun dimiBelimin ağrısı geçti gibi ama baş agrım geçmedi sordug6n için sağol canım sen nasılsın belirti varmı sende de
Ovulasyon testim bugün epey koyu olmuştu yarın pik olursa değerlendireyim diyorum doktor ilişkide yasak yok demişti. Salı günü kontrolüm var inşallah yumurtalar olgunlaşmıştır heyecanlıyım tam reglin 12.günü oluyor salı günüBelimin ağrısı geçti gibi ama baş agrım geçmedi sordug6n için sağol canım sen nasılsın belirti varmı sende de
Aynen alamıyorum doktorum agrı kesici dahi içmeyeceksin dedi uyutmuyordaAğrı kesici de alamıyosun dimibenim de sol kasığım ve belime ara ara ağrı giriyo bugun
değerlendir canım inşallah bu ay istedigin olurOvulasyon testim bugün epey koyu olmuştu yarın pik olursa değerlendireyim diyorum doktor ilişkide yasak yok demişti. Salı günü kontrolüm var inşallah yumurtalar olgunlaşmıştır heyecanlıyım tam reglin 12.günü oluyor salı günü
Az kaldı canım biraz daha sabırAynen alamıyorum doktorum agrı kesici dahi içmeyeceksin dedi uyutmuyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?