Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
600 lira hsg Bakırköy’de çekiyorlar , çok ilgileniyorlar ayrıca , isterseniz isim verebilirim . Ağrı kısmını hiç dert edinmeyin çünkü o esnada hiç ağrı olmuyor . Sadece sonrasında hafif kramplar.

İstanbul mu canım ya çok uygunmuş ben karstayım eşim uzmçvş benim görev nedeniyle buraya geldim Ankara dogma büyüme ankaralıyım Ankara'da hiç nöyle sorun çekmiyordum ama Kars'ta malesef gelişme sorunu var ülkemizin dogusuna hiç bakmıyorlar

Güzel olucak güzel olucak pozitif düşünelim
Ay inşallah canım inşallahhhh bişey soracağım bu test pozitif çıkıyor ya aman geçtikçe silik olup normale dönecek degil mi 12. Gün olan test gerçek sonuç olacak yanı ozamna kadar gün gün silik olacak mı

Bu çatlatma ignesi olanların geçmişte açtıkları topikkeri okudum 11. Gün belli olan çok bende 10. Güne girmek üzereyim ya heycan bastı

Galiba gün gün silikleşicek zaten varsa 3-4 haftalık olcagı için bu testlerde hemen göremeyiz bence o yüzden kan testi yaptırmayı düşünüyorum ben

Galiba gün gün silikleşicek zaten varsa 3-4 haftalık olcagı için bu testlerde hemen göremeyiz bence o yüzden kan testi yaptırmayı düşünüyorum ben
Bende sonuç ne çıkarsa çıksın adet gecikmesini bekleyip kan vericem ama pozitif görürsem hemen vericem kan

18 inde igne yaptım 10. Gün oluyor degilmi kızlar yanlış mı sayıyorum

Kızlar merhaba bende bu ay klomene başladım 2-3 gün öncesinden yumurtlama olurken çok ağrım oldu ovulasyon testleriyle takip ediyorum yumurtlamamı hala testte çizgiler çok koyu ağrı da devam ediyor bu normal mi

Kızlar merhaba bende bu ay klomene başladım 2-3 gün öncesinden yumurtlama olurken çok ağrım oldu ovulasyon testleriyle takip ediyorum yumurtlamamı hala testte çizgiler çok koyu ağrı da devam ediyor bu normal mi
Birden fazla yumurta vardır ve her gün biri çatlıyor olabilir klomen kullandığım ilk ay benimde aşırı agrım olmuştu doktora söylemiştim oda bana demişti ki 3 yumurtan var biri çatlamış diğerleri çatlamak üzere demişti ilk ayda

Merhaba canım Konya da oturuyorum ben. Zaten çok adet ağrısı çeken biriyim inşallah ona benzer biseydir. Belki de tutacak bu ay inşallah iğne oldum salı günü beklemedeyim işte

18 inde igne yaptım 10. Gün oluyor degilmi kızlar yanlış mı sayıyorum
Canım daha fazla degilmi. Test yaptin mı hiç. Seninle aynı gün başladık klomene ama ben 25inde yaptırdım iğneyi. Bence yarın bı test yap sen bayağı olmuş çıkabilir zaten Yaz günü suyu fazla içiyoruz iğnenin etkisi kışa göre daha az günde gidiyor

Ayy heyecan yaptım şimdi inşallah bu ay hamile kalırım 1 yıldır deniyoruz bizde çok istiyoruz

Test
canım 12. Gün yapın diyorlar ayın 18 inde igne yaptım ben dün test yaptım çift çizgi ama 12. Gün olmadan inanmadım pek doktorlarda öyle diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…