- 13 Haziran 2020
- 545
- 477
- 103
- 30
Ay canım benim kafam gitmiş. Ağustos ayına bakoyormisum. Evet daha erken ya test için . Ben ayın 21 inde vurunmusum aramızda 3 gün var.Test
canım 12. Gün yapın diyorlar ayın 18 inde igne yaptım ben dün test yaptım çift çizgi ama 12. Gün olmadan inanmadım pek doktorlarda öyle diyorlar
Aynen canım klomeni aynı gün başladık ama igneyi 3 gün arayla vurulduk inşallah 3 gün arayla da hamileyim deriz ikimizde hemizde inşallahAy canım benim kafam gitmiş. Ağustos ayına bakoyormisum. Evet daha erken ya test için . Ben ayın 21 inde vurunmusum aramızda 3 gün var.
Bana bi kan testi yaptı sonra klomen verdi ama 21. Gün tekrar alacağım dedi sanırım progesteron hormonuna bakaçak yumurtlama olmuşum diye Sonuçlar çıkmış tekrar aradı tekrar bakmak istiyorum dedi bende anlamadım tam olarak ne yapıyor İngilizcem de olmadığı için eşim translate yapıyorKanı neden alacakmış hormonlarını kromozomlarına uyuşmazlık vs hepsine başta bakılmadı mı canım
Dilini bildigin ni doktora git bence derdimi anlatabilecegin dediklerini anlarıgın bi doktora türk hastanesi yokmu Türkiye'de muayene olma ihtimalin varmı yada orda bi arkadaşın yokmu komşun sana tercüman olabilecek birisiBana bi kan testi yaptı sonra klomen verdi ama 21. Gün tekrar alacağım dedi sanırım progesteron hormonuna bakaçak yumurtlama olmuşum diye Sonuçlar çıkmış tekrar aradı tekrar bakmak istiyorum dedi bende anlamadım tam olarak ne yapıyor İngilizcem de olmadığı için eşim translate yapıyor
Maalesef burda öyle bi hastane yok devlet hastaneleri var translate’i olan ama tedavi süreçleri çok uzun muayene için ayrı randevu ultrason için ayrı randevu kan için ayrı randevu veriyorlar Türkiye’min gözünü seveyim hastane ve doktorlar açısından çok iyi şimdilik burada 3 ay kadar bu tedaviyi uygulayacakmış olmazsa Türkiye’ye geleceğimDilini bildigin ni doktora git bence derdimi anlatabilecegin dediklerini anlarıgın bi doktora türk hastanesi yokmu Türkiye'de muayene olma ihtimalin varmı yada orda bi arkadaşın yokmu komşun sana tercüman olabilecek birisi
Anladım canımMaalesef burda öyle bi hastane yok devlet hastaneleri var translate’i olan ama tedavi süreçleri çok uzun muayene için ayrı randevu ultrason için ayrı randevu kan için ayrı randevu veriyorlar Türkiye’min gözünü seveyim hastane ve doktorlar açısından çok iyi şimdilik burada 3 ay kadar bu tedaviyi uygulayacakmış olmazsa Türkiye’ye geleceğim
Evet canım bugün tam onuncu gün18 inde igne yaptım 10. Gün oluyor degilmi kızlar yanlış mı sayıyorum
Bi test yapayım ozamanEvet canım bugün tam onuncu gün
Benim arkadaşıma da doktor bolsu içiyorsan bir hafta içinde iğne etkisi biter demişKızlar ben eczaneyw gidip test aldım ordaki ezcacıya sordum çatlatma ignesisinden kaç gün sonra belli olur dedim bir hafta sonra belli olur dedi görünmüyorsa kanda kesin çıkar dedi kızlar test yaptım yine 2. Çizgi var bugünde 10. Günüm ya bi deneyimli biri cevap yazsa çok iyi olur
Ay inşallah canım ben kan mı vermeye gitsem eşimde yıllık izinde acile şimdi gitsem kan verebilir miyim poşiklinigemi git derler akşamı mı beklesemBenim arkadaşıma da doktor bolsu içiyorsan bir hafta içinde iğne etkisi biter demiş
Yaptın mı yeni testiAy inşallah canım ben kan mı vermeye gitsem eşimde yıllık izinde acile şimdi gitsem kan verebilir miyim poşiklinigemi git derler akşamı mı beklesem
Kan verme şimdilik idrar testi ile takip et çarşamba günü verirsin daha kesin olurYaptın mı yeni testine çıktı bugün
Yaptım canım çift çizgi biraz silik ama biriYaptın mı yeni testine çıktı bugün
Ay çok heyecanlııııKızlar ben eczaneyw gidip test aldım ordaki ezcacıya sordum çatlatma ignesisinden kaç gün sonra belli olur dedim bir hafta sonra belli olur dedi görünmüyorsa kanda kesin çıkar dedi kızlar test yaptım yine 2. Çizgi var bugünde 10. Günüm ya bi deneyimli biri cevap yazsa çok iyi olur
Aman çizgi olsun da silik milik ne farkederYaptım canım çift çizgi biraz silik ama biri
Aynen. Öyle canım da bilmiyorum çok ta umutlanmak istemiyorum adetime de 1 hafta var fazla umutlanmak istemiyorum ben çok kötü oluyorum sonuç köyü çıkınca eşime dedim hastaneye gidip kan vereyim diye olmaz dedi çok üzülüp çok aglıyorum bekle dedi off ya işe de gitmiyor gizliden de gidememAman çizgi olsun da silik milik ne farkederdaha çok yenidir
Testin fotoğrafını atabilir misin bi bakalım. Ben hiç yapmadım test ama çift çizgi görmek için yapasim var açıkçasıYaptım canım çift çizgi biraz silik ama biri
Ben dün yaptım 5. Günümdü ne kadar koyu olduğunu merak etmiştimTestin fotoğrafını atabilir misin bi bakalım. Ben hiç yapmadım test ama çift çizgi görmek için yapasim var açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?