- 18 Kasım 2019
- 5.607
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.098
- 198
Keşke yaYeliz en son testte pozitifi gordu sonra ban yedi keske baska uyelikle gelsede bize guzel haberler verse
Benimde ilk ay ilk klomen deneme çatlama sorunum yok ama doktor fazla yumurta gelişiyor kist olmasın diye iğneyi şart gördüBenim ilk ay oldugu icin ignesiz klomen kullandirdi o yuzden tamamen bat a kaldi benim is o yuzden pek umudum yok, ama dedigim gibi Allah buyuk, hayirlisi olsun insallah
İnsallah Rabbim seninde gonlune gore versin hepimizin kucaklarini bos birakmasin insallahBenim bat normalde 17 haziran benim iğnenin beşinci günü şuan vurduğum gün dahil ❤
Ne güzel bir dua inşallah hepimiz sevinelim bu ay canım benim çok aminİnsallah Rabbim seninde gonlune gore versin hepimizin kucaklarini bos birakmasin insallah
Bendede iste folikul kistlerin olusmus dedi klomenden dolayi ikinci ay kullanmicaksin, ucuncu ay bir daha dedi, ama ben cok geriliyorum sonucu beklerken, belki bu aydan sonra denemelere ara verebilrimBenimde ilk ay ilk klomen deneme çatlama sorunum yok ama doktor fazla yumurta gelişiyor kist olmasın diye iğneyi şart gördü
Simdi vaktim 26dakika once aktif yaziyo ama hesap hala kapali kendimi kapadi acabaBana dün gece bugum 14. 30da açılcaktı hesabı yanöış mı hatırlıyoruö acaba göremiyorum tekrar mesajı
Bemde anlamadom ki keşke sonucunu öğrenebilseydik yaSimdi vaktim 26dakika once aktif yaziyo ama hesap hala kapali kendimi kapadi acaba
Aa ben öyle bir şey görmedim açılsın yaBana dün gece bugum 14. 30da açılcaktı hesabı yanöış mı hatırlıyoruö acaba göremiyorum tekrar mesajı
Ara verme akışına bırak inşallah olurda gerek kalmaz başka şeyeBendede iste folikul kistlerin olusmus dedi klomenden dolayi ikinci ay kullanmicaksin, ucuncu ay bir daha dedi, ama ben cok geriliyorum sonucu beklerken, belki bu aydan sonra denemelere ara verebilrim
Yok canım banlıyken kk ya giriliyor ama forum açılmıyor ana sayfa açılıyor oda son görülmeyi değiştiriyor oda girmeyi denedi muhtemelen ondan son görülme değiştiSimdi vaktim 26dakika once aktif yaziyo ama hesap hala kapali kendimi kapadi acaba
Evet onu demek istedim bende, yani yumurtlamaydi,klomendi igneydi takip etmicem, olursa olur, cunku artik her gece ruyamda hamileyim her gece ya kucagimda cocuk yada ikiz doguruyomAra verme akışına bırak inşallah olurda gerek kalmaz başka şeye
Bende ilk kez kullandım canım klomen di benim hap sen ne kullandın benimde iğnenin 5.günü rabbim sevindirsin sağlıklı bebişler nasip etsin bu ay hepimizeKızlar merhaba bende bu ay yumırta geliştirici kullandım sonrasında da çatlatma iğnesi oldum. Bugün iğnemin 7. Günü sizler kaçımcı gündesiniz, test yapıyo musunuz iğnenin etkisi ne zaman geçiyor ben ilk defa yaptığım için acemiyim bu konuda
Amin canım inşallahBende ilk kez kullandım canım klomen di benim hap sen ne kullandın benimde iğnenin 5.günü rabbim sevindirsin sağlıklı bebişler nasip etsin bu ay hepimize
Kaç yumurta oluştu kaç milimdiler canımAmin canım inşallahBen hap olarak femara ve gonal f iğne ikisini birden kullandım
milimlerini söylemedi canım ama bize yetecek büyüklükte 3 yumurta var dedi, bi önceki ay klomen kullandım onda 1 tane olmustu catlatma iğnesi yapmadık ondan tutmadı sonra o da. Bu ayda işte 3 olunca iğne oldum inşallah sağlıkla tutmuşlardırKaç yumurta oluştu kaç milimdiler canım
Benim altı yumurtam oluştu canım çok şükür iki yumurtalık ta çalışmışM
milimlerini söylemedi canım ama bize yetecek büyüklükte 3 yumurta var dedi, bi önceki ay klomen kullandım onda 1 tane olmustu catlatma iğnesi yapmadık ondan tutmadı sonra o da. Bu ayda işte 3 olunca iğne oldum inşallah sağlıkla tutmuşlardırsenin kaç yumurtan vardı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?