Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ilk ay oldugu icin ignesiz klomen kullandirdi o yuzden tamamen bat a kaldi benim is o yuzden pek umudum yok, ama dedigim gibi Allah buyuk, hayirlisi olsun insallah
Benimde ilk ay ilk klomen deneme çatlama sorunum yok ama doktor fazla yumurta gelişiyor kist olmasın diye iğneyi şart gördü

Bana dün gece bugum 14. 30da açılcaktı hesabı yanöış mı hatırlıyoruö acaba göremiyorum tekrar mesajı

Benimde ilk ay ilk klomen deneme çatlama sorunum yok ama doktor fazla yumurta gelişiyor kist olmasın diye iğneyi şart gördü
Bendede iste folikul kistlerin olusmus dedi klomenden dolayi ikinci ay kullanmicaksin, ucuncu ay bir daha dedi, ama ben cok geriliyorum sonucu beklerken, belki bu aydan sonra denemelere ara verebilrim

Bendede iste folikul kistlerin olusmus dedi klomenden dolayi ikinci ay kullanmicaksin, ucuncu ay bir daha dedi, ama ben cok geriliyorum sonucu beklerken, belki bu aydan sonra denemelere ara verebilrim
Ara verme akışına bırak inşallah olurda gerek kalmaz başka şeye

Kızlar merhaba bende bu ay yumırta geliştirici kullandım sonrasında da çatlatma iğnesi oldum. Bugün iğnemin 7. Günü sizler kaçımcı gündesiniz, test yapıyo musunuz iğnenin etkisi ne zaman geçiyor ben ilk defa yaptığım için acemiyim bu konuda

Bende ilk kez kullandım canım klomen di benim hap sen ne kullandın benimde iğnenin 5.günü rabbim sevindirsin sağlıklı bebişler nasip etsin bu ay hepimize

Bende ilk kez kullandım canım klomen di benim hap sen ne kullandın benimde iğnenin 5.günü rabbim sevindirsin sağlıklı bebişler nasip etsin bu ay hepimize
Amin canım inşallah Ben hap olarak femara ve gonal f iğne ikisini birden kullandım

M
Kaç yumurta oluştu kaç milimdiler canım
milimlerini söylemedi canım ama bize yetecek büyüklükte 3 yumurta var dedi, bi önceki ay klomen kullandım onda 1 tane olmustu catlatma iğnesi yapmadık ondan tutmadı sonra o da. Bu ayda işte 3 olunca iğne oldum inşallah sağlıkla tutmuşlardır senin kaç yumurtan vardı canım

Benim altı yumurtam oluştu canım çok şükür iki yumurtalık ta çalışmış iğne sonrası kaçıncı saatleri değerlendirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…