- 18 Kasım 2019
- 5.607
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.098
- 198
Kocam oyun oynuyor diye bi topik varmış bdv de orda bir polemik yaşanmış yelizde BanlanmışCanım benim hakkınızda hayırlı olsun inşallah güzel haberler bize yeliz hesabımı mı kapattı ya noldu
Ay yaaa nasıl haber alıcazKocam oyun oynuyor diye bi topik varmış bdv de orda bir polemik yaşanmış yelizde Banlanmış
Hiç bilmiyorum çok üzüldümAy yaaa nasıl haber alıcaz
Olayo da bilmiyorum ama karışmasaydı keşkeHiç bilmiyorum çok üzüldüm ☹
Bi kac bayan bi postta yelizle ugrasmislar ban yemis.Canım benim hakkınızda hayırlı olsun inşallah güzel haberler bize yeliz hesabımı mı kapattı ya noldu
12de çıkar diyorlar yeliz de oniki de öğrendi bizede at güzelim Allahım pozitif göstersin bebiş gelsinKızlar bugün iğnenin 12. Günü evde test yapıcam cıkar mı acaba ya
Yaptın mı canım benim ilk gebeliğim de 12.gün çıkmıştı bu aradaKızlar bugün iğnenin 12. Günü evde test yapıcam cıkar mı acaba ya
Eve gidiyim yapıcam canım dışardayım atıcam size de ay duaedin çıksın ya 9. Gün değerim 5.44 çıkmıştıYaptın mı canım benim ilk gebeliğim de 12.gün çıkmıştı bu arada
Sonuc ciktimi yaptinmiKızlar bugün iğnenin 12. Günü evde test yapıcam cıkar mı acaba ya
Ay hadi çok heyecanlıyım bende senin için inşallah bizlere umut olursun arkadaşımEve gidiyim yapıcam canım dışardayım atıcam size de ay duaedin çıksın ya 9. Gün değerim 5.44 çıkmıştı
Tamam guzel haberlerini bekliyoruz insallahEve gidiyim yapıcam canım dışardayım atıcam size de ay duaedin çıksın ya 9. Gün değerim 5.44 çıkmıştı
Kaçıncı günü iğnenin yapsan çıkar belki umut kesmek yokSonuc ciktimi yaptinmiinsallah bebisin seninledir, benimde yarin bat sabaha kullanmak son testimi biraktim, hic umudum yok yok ama Allah buyuk
Senin bat ne zaman arkadasimAy hadi çok heyecanlıyım bende senin için inşallah bizlere umut olursun arkadaşım ❤Rabbim yüzümüze gülsün
Kaçıncı günün canıö inşallah güzel haberler veririiz birbirimizeSonuc ciktimi yaptinmiinsallah bebisin seninledir, benimde yarin bat sabaha kullanmak son testimi biraktim, hic umudum yok yok ama Allah buyuk
Yeliz kesin hamile miiiii12de çıkar diyorlar yeliz de oniki de öğrendi bizede at güzelim Allahım pozitif göstersin bebiş gelsin
Benim ilk ay oldugu icin ignesiz klomen kullandirdi o yuzden tamamen bat a kaldi benim is o yuzden pek umudum yok, ama dedigim gibi Allah buyuk, hayirlisi olsun insallahKaçıncı günü iğnenin yapsan çıkar belki umut kesmek yok
İnşallah canım güzel haberler verirsin bizeBenim ilk ay oldugu icin ignesiz klomen kullandirdi o yuzden tamamen bat a kaldi benim is o yuzden pek umudum yok, ama dedigim gibi Allah buyuk, hayirlisi olsun insallah
Benim bat normalde 17 haziran benim iğnenin beşinci günü şuan vurduğum gün dahilSenin bat ne zaman arkadasim
Yeliz en son testte pozitifi gordu sonra ban yedi keske baska uyelikle gelsede bize guzel haberler verseYeliz kesin hamile miiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?