Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün reglimin 4. Günü. Klomeni dün sabah akşam içtim. Bu sabah da içtim. Ya ama ben sanıyordum ki klomen 30 tablet falan. Meğerse 10 tabletmiş. 5 günde bitecek yani. İlginç

Kızlar bugün reglimin 4. Günü. Klomeni dün sabah akşam içtim. Bu sabah da içtim. Ya ama ben sanıyordum ki klomen 30 tablet falan. Meğerse 10 tabletmiş. 5 günde bitecek yani. İlginç
Evet canım 10 tablet sadece ama degerli bi 10 tablet kontrole ne zaman çağırdı doktorun

Doktorun bunun kontrolünü yapar canım eger yapmayacak olursa doktor degiş acilinden
Ben klomeni ilk kez kullanıyorum Temmuz ayında yumurtam kendiliğinden kistleşmişti kuzum. Doktorum iyi biri bakalım. Şimdilik memnunum

Canım yazlıktayız bayram olduğu içşn ddönğnce kan testine gidicem bakalım sen naptın hiç buralara bakamadım bugun
Ben değerlendirmeyi tamamladım iğneden sonra üç gün boyunca oldu artık gün sayma kısmındayım rabbim nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…