Evet canım 10 tablet sadece ama degerli bi 10 tablet kontrole ne zaman çağırdı doktorunKızlar bugün reglimin 4. Günü. Klomeni dün sabah akşam içtim. Bu sabah da içtim. Ya ama ben sanıyordum ki klomen 30 tablet falan. Meğerse 10 tabletmiş. 5 günde bitecek yani. İlginç
Tsh kontrolüne 1 buçuk hafta sonra gideceğim. O ara görücek sanırım. Çünkü yumurtlama kontrolüne gel demediEvet canım 10 tablet sadece ama degerli bi 10 tablet kontrole ne zaman çağırdı doktorun
Sadece reglinin 1. Gününü baz alarak 12-14-16-18-20. Günleri değerlendir dediEvet canım 10 tablet sadece ama degerli bi 10 tablet kontrole ne zaman çağırdı doktorun
Klomen liste dönüşebiliyor o yüzden kontrol edecektirTsh kontrolüne 1 buçuk hafta sonra gideceğim. O ara görücek sanırım. Çünkü yumurtlama kontrolüne gel demedi
Kist mi? Benim zaten Temmuz ayındaki yumurtlamada yumurtam kistleşmişti.Klomen liste dönüşebiliyor o yüzden kontrol edecektir
Sadece reglinin 1. Gününü baz alarak 12-14-16-18-20. Günleri değerlendir dedi
Doktorun bunun kontrolünü yapar canım eger yapmayacak olursa doktor degiş acilindenKist mi? Benim zaten Temmuz ayındaki yumurtlamada yumurtam kistleşmişti.
Ben klomeni ilk kez kullanıyorum Temmuz ayında yumurtam kendiliğinden kistleşmişti kuzum. Doktorum iyi biri bakalım. Şimdilik memnunumDoktorun bunun kontrolünü yapar canım eger yapmayacak olursa doktor degiş acilinden
Belki kontrolünü yapıyordur da ayrıntı vermiyordur sanaKist mi? Benim zaten Temmuz ayındaki yumurtlamada yumurtam kistleşmişti.
Anladım canım soru Sor sen o söylemiyorsa bile aklına takılan herşeyi sorBen klomeni ilk kez kullanıyorum Temmuz ayında yumurtam kendiliğinden kistleşmişti kuzum. Doktorum iyi biri bakalım. Şimdilik memnunum
Aynen canım zaten bana tel no verdi. Aklına ne gelirse sor dedi banaAnladım canım soru Sor sen o söylemiyorsa bile aklına takılan herşeyi sor
Banlanmış 2-3 manyak yüzündenKızlarBu Son Olsun neden yok hesabı niçin pasif bilen var mı
Aa hangi topik te ne olmuş kız anlat bakıyım çok üzüldümBanlanmış 2-3 manyak yüzünden
Canım kocam oyun oynuyor ben boşanıyorum diye bir başlık bdvdeAa hangi topik te ne olmuş kız anlat bakıyım çok üzüldüm
Aa tamam canımCanım kocam oyun oynuyor ben boşanıyorum diye bir başlık bdvde
Canım yazlıktayız bayram olduğu içşn ddönğnce kan testine gidicem bakalım
Ben değerlendirmeyi tamamladım iğneden sonra üç gün boyunca oldu artık gün sayma kısmındayım rabbim nasip eder inşallahCanım yazlıktayız bayram olduğu içşn ddönğnce kan testine gidicem bakalımsen naptın hiç buralara bakamadım bugun
Canım benim hakkınızda hayırlı olsun inşallah güzel haberler bize yeliz hesabımı mı kapattı ya nolduBen değerlendirmeyi tamamladım iğneden sonra üç gün boyunca oldu artık gün sayma kısmındayım rabbim nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?