Ay bi de 6 ız oluyormus kızBenim altı yumurtam oluştu canım çok şükür iki yumurtalık ta çalışmışiğne sonrası kaçıncı saatleri değerlendirdin
Bende iğneyi 28 temmuz da saat 16:40 ta vurdum eşim vurdu doğrusu :) 29 temmuz da yine saat 17:00 da ilişki oldu sonra 30 temmuz saat 12 civarı dünde saat 16:00 civarı oldu bugün boş geçtimAy bi de 6 ız oluyormus kızdoktorum 36 saat sonrası dedi ama ben ya erken catlarsa diye korkumdan yumurtlama gününü ve ardından 2 günü daha değerlendirdim sonrada günaşırı devam ettim. Sen nasıl değerlendirdin
Ne naptın canım günümüz aynı olunca seni bı farklı takip ediyorum tam elime aldım soracaktım sana yaptın mı test diye sende yaoacam demişsin ama yaptın mı ne çıktıKaçıncı günün canıö inşallah güzel haberler veririiz birbirimize
Sen yaptın mı canım test Sugar11 henüz yapmadıNe naptın canım günümüz aynı olunca seni bı farklı takip ediyorum tam elime aldım soracaktım sana yaptın mı test diye sende yaoacam demişsin ama yaptın mı ne çıktı
Anladım canım zaten ilk 48 saat önemli diyolar inşallah ikimizde tutmuşturBende iğneyi 28 temmuz da saat 16:40 ta vurdum eşim vurdu doğrusu :) 29 temmuz da yine saat 17:00 da ilişki oldu sonra 30 temmuz saat 12 civarı dünde saat 16:00 civarı oldu bugün boş geçtim
İnşAllah canım amin önce sen sonra ben arka arkaya öğrencez aramız iki gün 12.gün testlerimizi yaparızAnladım canım zaten ilk 48 saat önemli diyolar inşallah ikimizde tutmuştur
Ben yapmadım canım. Yapmak istiyorum bı bazen istemiyorum evde test de yok geçen eşim 1 tane almıştı onu kullandım . Ama adet olacak gibi ara ara kasık ağrısı giriyor o yüzden de Yok umutlu değilim salı günü adet günüm belki o gün sabah yaparım zaten tam da 14. Gün oluyor iğnenin. Geçen silik çıkmıştı ya suya tuttum ben onu sonra silindi gibi olduSen yaptın mı canım test Sugar11 henüz yapmadı
Olsun umudu kesme lütfen o ağrılara bakma gebelikte de aynı belirtiler oluyorBen yapmadım canım. Yapmak istiyorum bı bazen istemiyorum evde test de yok geçen eşim 1 tane almıştı onu kullandım . Ama adet olacak gibi ara ara kasık ağrısı giriyor o yüzden de Yok umutlu değilim salı günü adet günüm belki o gün sabah yaparım zaten tam da 14. Gün oluyor iğnenin. Geçen silik çıkmıştı ya suya tuttum ben onu sonra silindi gibi oldu
Yaa canım benim nasıl sevindim hayırlı olsun güzelim
Canım sanırım var yaa. Senin 12. Gün ne çıkmıştı gebelik testi yapmışmiydin. Vallaha çok sevindimm. Baya koyu çok silik değil değerin vardır 30 40 adetin geçmediği için böyledir büyük ihtimal. Bide ne belirtin var yaz hemen yazKızlar yaptım
Canım benim tesekkur ederim hala var diyemiyorum nedenseYaa canım benim nasıl sevindim hayırlı olsun güzelimhemen anlat yumurtan kaç tane idi kaç milimdi ve hangi saatleri değerlendirdin ay kendim kadar sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah
Ay inşallah canımİnşAllah canım amin önce sen sonra ben arka arkaya öğrencez aramız iki gün 12.gün testlerimizi yaparızAllah ın izniyle pozitif görelim inşallah hepimiz
Hayırlı olsun canım inşallah kandada cıkarGaliba var
Canım benim tesekkur ederim hala var diyemiyorum nedenseyumurtam ilk 17 mmdi sonra kendiliğinden çatladı 2 gün sonra kontrole giytiğimde 16 mm olmuştu iğneyide 2 gün sonrasında yaptık benim çok gaz sancım var çook aradakasıklarım ağrıyo ikiside iğneden önceki 3 günü değerlendirdik iğneden 36 saat sonrabi dolu bi boş 4 gün değerlendirdik darısı hepinize inşallah Z ZeynepYldr
Onuncu gün iğne etkisi geçmemiş olabilirmiş o yüzden yanlış bir düşünceye kapılmamak adına 12yi beklemek istiyorumAy inşallah canımBazıları 10. Günde falan öğreniyomus ama benim ondan hemen test yapasım var
Ben şimdi diyorum yarından itibaren yapayım 8. Gün yarın eğer koyulasırsa git gide vardır derimOnuncu gün iğne etkisi geçmemiş olabilirmiş o yüzden yanlış bir düşünceye kapılmamak adına 12yi beklemek istiyorum ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?