Önce silikleşiyo canım iğnenin etkisi geçince kan verdim ben 9. Gün hiç çizgi çıkmamıştı idrar testimdeBen şimdi diyorum yarından itibaren yapayım 8. Gün yarın eğer koyulasırsa git gide vardır derim
Koyulaşmadan anlayamazsın çünkü giderek siliniyor sahte beta sıfırlanıyor ondan sonra test negatif oluyor gebelik varsa tekrar yükseliyorBen şimdi diyorum yarından itibaren yapayım 8. Gün yarın eğer koyulasırsa git gide vardır derim
Allahım hepimize hayırlı evlatlar versinKoyulaşmadan anlayamazsın çünkü giderek siliniyor sahte beta sıfırlanıyor ondan sonra test negatif oluyor gebelik varsa tekrar yükseliyor
Amin hayırlı sağlıklı inşallahAllahım hepimize hayırlı evlatlar versin
Ay psikolojik mi bilmiyorum ama baya başım ağrıyo ya ilaçta içemiyorum tam netleşmedenAmin hayırlı sağlıklı inşallah
Baş ağrısı sıcaktanda olabilir canım ilaç içme tabi ki yarın acilde bir kan verAy psikolojik mi bilmiyorum ama baya başım ağrıyo ya ilaçta içemiyorum tam netleşmeden
O zaman canım iğnenin etkisi 8 gün sürmüş sende demek ki. Kan verdiğinde kaç çıkmıştıÖnce silikleşiyo canım iğnenin etkisi geçince kan verdim ben 9. Gün hiç çizgi çıkmamıştı idrar testimde
Her türlü beklemek gerekcek yaniKoyulaşmadan anlayamazsın çünkü giderek siliniyor sahte beta sıfırlanıyor ondan sonra test negatif oluyor gebelik varsa tekrar yükseliyor
Ben 9. Günün akiamında kan verdim 5.44 çıktı belki iğnedendir diye sevinemedim hala da nedense ya iğnedense diye düşünüyorum bakalım yarın ne çıkıcakO zaman canım iğnenin etkisi 8 gün sürmüş sende demek ki. Kan verdiğinde kaç çıkmıştı
Yarın kaçıncı gün olcakBen 9. Günün akiamında kan verdim 5.44 çıktı belki iğnedendir diye sevinemedim hala da nedense ya iğnedense diye düşünüyorum bakalım yarın ne çıkıcak
Yarın 13. Gün canımYarın kaçıncı gün olcak
İnşallah yarın kan testinde de güzel değer görürüm heyecandan uyuyamıyorum resmen yaTebrik ederim canim, Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah
Anladım canım bugün kan sonucunu hemen yaz burayadaYarın 13. Gün canım
Merak etme canım hayırlısı ile kanda da güzel çıkacak inşallah kaçta vereceksin kanıİnşallah yarın kan testinde de güzel değer görürüm heyecandan uyuyamıyorum resmen ya
Gittinizmi doktora verdinmi kam ne oldu, cok merak edyorumİnşallah yarın kan testinde de güzel değer görürüm heyecandan uyuyamıyorum resmen ya
Hadi hayırlı haber getir inşallahBirazdan gidicem kızlar haber vericem
Canım bugün seninde 13.gün sanırım varsa çıkar artık sende yap bir test bize umut olNe naptın canım günümüz aynı olunca seni bı farklı takip ediyorum tam elime aldım soracaktım sana yaptın mı test diye sende yaoacam demişsin ama yaptın mı ne çıktı
Yemin olsun foruma kamp kurdum cikamiyorum , sanki biri cikcakta tamam hamilesin yeter artik defol git dicekCanım bugün seninde 13.gün sanırım varsa çıkar artık sende yap bir test bize umut ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?