- 18 Kasım 2019
- 5.607
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.098
- 198
Evet canım 9.günüAy inşallah geçmiştir etkisi artıkKız sende bi test yapsana nasıl dayanıyorsun
Evet bebeğim olmuş@birkadin0 oldu demi sagol canim, bazen hepinize bise yazcak oluyom hepinizi etiketlemek daha kolay olur
canım sperm kadın vucudunda 36 saat yaşayabiliyor igneden 3 gün önce birliktelik oldugunda igne günü çatlayan bi yumurtan bile döllenmiş olabilir o yüzden igne gününü sayıyoruz canımEvet canım 9.günüdoktor gebelik testi için iğne gününü sayma dedi çünkü iğneden 24.saat ilişki oldu ilk bencede mantıklı sonuçta ilişki olmayan günü nasıl sayayım pazartesi nasipse inşallah
tabi canım 36 saat yaşıyor oda tutmuş olabilir canım doktorlarda her biri bişey söylüyor valla insanın kafası karışıyor hem diyolarki gün aşırı ilişki sonuçta 36 saat yaşşayabiliyor sperm diyorlar hem o günü sayma ilişki olmadı diyorlar ilkginç valla amannn hangisi haklı olursa olsun hamiş olalımda gerisini boşverO sperm kalır mı yav dersin ben iğneden iki gün öncesi yani 29 temmuz iğne idi 27 temmuz sabahı ilişki oldu acaba kalırmı sperm o saate
Gözümle net gördüğüm hayali çizgi var yaptım gaza gelip tabi iğne etkisidir@birkadin0 canım ben ilk test yaptıgımda S Sugar11 ile dedikki 10. güne kadar pozitif çıkıyormuş aceba gerçekten çıkıyormu dedik testi ondan yaptık hatta sonuç çıkıncada yalancı pozitif dedik sonra her gün test yapıp aynı çizgiyi görünce aceba mı demeye bailadık
Bi kaç gün sonra o çizgi daha da netleşir benceGözümle net gördüğüm hayali çizgi var yaptım gaza gelip tabi iğne etkisidirEki Görüntüle 2671807
Ay inşallah arkadaşım yaBi kaç gün sonra o çizgi daha da netleşir bence
Senin doktorun kaçıncı gün test yap demişti kuzucum?Ay inşallah arkadaşım ya
Adetine iki üç gün kala yap dediSenin doktorun kaçıncı gün test yap demişti kuzucum?
kız ne hayali baya baya çizgi var yerinde olsam hergün yapar koyulaştıgını takip ederim ben öyle yaptımGözümle net gördüğüm hayali çizgi var yaptım gaza gelip tabi iğne etkisidirEki Görüntüle 2671807
Ama dokuzuncu gün ya iğne den değil midir son üç adet testim varkız ne hayali baya baya çizgi var yerinde olsam hergün yapar koyulaştıgını takip ederim ben öyle yaptım
belkide degildir sen koyulugunu takip et üstüne tarih at yarınkine bak zaten 12 gün halen pozşitif ise kesin de artık :)Ama dokuzuncu gün ya iğne den değil midir son üç adet testim var ☹
12 ye kadar hergün cıkarsa canım çizgi 13. Gün kan verirsin zatenAma dokuzuncu gün ya iğne den değil midir son üç adet testim var ☹
aynen öyle canım 3 testin varmış 3 gün yapsan bizim saymamızla 13, gün senin sayman ile 12 . gün oluyor zaten bebegim yap valla hergün o pozitifi görmen ne kadar güzel bişey12 ye kadar hergün cıkarsa canım çizgi 13. Gün kan verirsin zaten
şimdilik sakin ol canım evet umudun arttı ama kesin degil bu sana umut olsun kötüyü düşünmeİnşallah canlar ya sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdi kalbim küt küt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?