Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim daha iğnenin
Ay inşallah geçmiştir etkisi artık Kız sende bi test yapsana nasıl dayanıyorsun
Evet canım 9.günü doktor gebelik testi için iğne gününü sayma dedi çünkü iğneden 24.saat ilişki oldu ilk bencede mantıklı sonuçta ilişki olmayan günü nasıl sayayım pazartesi nasipse inşallah

Evet canım 9.günü doktor gebelik testi için iğne gününü sayma dedi çünkü iğneden 24.saat ilişki oldu ilk bencede mantıklı sonuçta ilişki olmayan günü nasıl sayayım pazartesi nasipse inşallah
[/QUOTE]
canım sperm kadın vucudunda 36 saat yaşayabiliyor igneden 3 gün önce birliktelik oldugunda igne günü çatlayan bi yumurtan bile döllenmiş olabilir o yüzden igne gününü sayıyoruz canım

canım sperm kadın vucudunda 36 saat yaşayabiliyor igneden 3 gün önce birliktelik oldugunda igne günü çatlayan bi yumurtan bile döllenmiş olabilir o yüzden igne gününü sayıyoruz canım
[/QUOTE]
O sperm kalır mı yav dersin ben iğneden iki gün öncesi yani 29 temmuz iğne idi 27 temmuz sabahı ilişki oldu acaba kalırmı sperm o saate

[/QUOTE]
O sperm kalır mı yav dersin ben iğneden iki gün öncesi yani 29 temmuz iğne idi 27 temmuz sabahı ilişki oldu acaba kalırmı sperm o saate
[/QUOTE]
tabi canım 36 saat yaşıyor oda tutmuş olabilir canım doktorlarda her biri bişey söylüyor valla insanın kafası karışıyor hem diyolarki gün aşırı ilişki sonuçta 36 saat yaşşayabiliyor sperm diyorlar hem o günü sayma ilişki olmadı diyorlar ilkginç valla amannn hangisi haklı olursa olsun hamiş olalımda gerisini boşver

[/QUOTE]
tabi canım 36 saat yaşıyor oda tutmuş olabilir canım doktorlarda her biri bişey söylüyor valla insanın kafası karışıyor hem diyolarki gün aşırı ilişki sonuçta 36 saat yaşşayabiliyor sperm diyorlar hem o günü sayma ilişki olmadı diyorlar ilkginç valla amannn hangisi haklı olursa olsun hamiş olalımda gerisini boşver
[/QUOTE]
O zaman yarın sabah ilk idrarla yapayım test valla korkuyorum da negatif görmekten kesin negatif olur

[/QUOTE]
O zaman yarın sabah ilk idrarla yapayım test valla korkuyorum da negatif görmekten kesin negatif olur ☹☹
[/QUOTE]
canım negatif çıktı diye hemen üzülme çünkü erken döllenme şansı var ama geç döllenme şansı da var şimdi hangisi oldu bilemeyiz 14. güne kadar umut tükenmiyor canım

@birkadin0 canım ben ilk test yaptıgımda S Sugar11 ile dedikki 10. güne kadar pozitif çıkıyormuş aceba gerçekten çıkıyormu dedik testi ondan yaptık hatta sonuç çıkıncada yalancı pozitif dedik sonra her gün test yapıp aynı çizgiyi görünce aceba mı demeye bailadık

Gözümle net gördüğüm hayali çizgi var yaptım gaza gelip tabi iğne etkisidir

Eklentiler

• IMG_20200806_133454.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 18
12 ye kadar hergün cıkarsa canım çizgi 13. Gün kan verirsin zaten
aynen öyle canım 3 testin varmış 3 gün yapsan bizim saymamızla 13, gün senin sayman ile 12 . gün oluyor zaten bebegim yap valla hergün o pozitifi görmen ne kadar güzel bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…