- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
Gözlerim kamaştımaşallah
İnşallahh arkadaşım inşallah
senin test ilede benimki kamaşır inşallahhhh
senin 10 gün bugün varmı testinİnşallahh arkadaşım inşallah
Yok kız nerde onuncu günsenin 10 gün bugün varmı testin
testini hazırla yarın SABAH Bİ TEST YAP CANIM,Yok kız nerde onuncu günbugün sekiz iğneyi sayarsak 9 29 temmuz da vurundum
Yok kız ısrarla pazartesiyi beklicem bide iğne etkisi falan çıkar yıkılırım önce pozitif sonra negatif görürsem kimyasal gebelikten sonra teste karşı fobim oldutestini hazırla yarın SABAH Bİ TEST YAP CANIM,
Onuncu gün idrar testin de var mıydı senintestini hazırla yarın SABAH Bİ TEST YAP CANIM,
vardı canım ben idrar testinde pozitifi gördüm sonra eşime agrım var dedim hastaneye kan vermeye gitmiştimOnuncu gün idrar testin de var mıydı senin
Kız ilk kanda 3 değil miydi nasılda çıkmış testtevardı canım ben idrar testinde pozitifi gördüm sonra eşime agrım var dedim hastaneye kan vermeye gitmiştim
evet bende halen ona şaşıyorım ilk testte gördüm akşama kan verdim 10 gibi 3,19 çıkmıştıKız ilk kanda 3 değil miydi nasılda çıkmış testte
Ayy inşallah hamişizdir bizde ya
Bence su an değerin 2000 falanpc kamerası oldugundan bulanık çıkmış
İnşallah çok sağlıklı güzel bi süreç gecirirsin canımKizlar sabah sonucum cikmis degerim 8.6 iki gun adet gecikmesiyleama korkuyorum ben tiroid kanseri gecirdim ve tiroid bezim yok, surekli disaridan gunluk tiroid hormonu aliyorum, ve tiroidimin 2 nin ustune cikmamasi gerekiyor, her gebelik ihtimalimdede tiroidim ani bir yukselme gosterip dusukle sonuclaniyor, yine tiroidim yukselmis 6 olmus iki nin ustune cikmamaliydi, o nedenle riskli bir gebelik benimki, insallah hepimiz sag saglim bebeklerinizi kucagimiza aliriz
Canım bende gecen ay iğne olmadım klomenle doktor kendisi catlamıs demişti gebelik olmadı bu ay iğne oldum sanki hamişim gibi hissediyorum ama bakalımAnladım çok sevindim ya her ay umutluyum inşallah bu ay tutar 2 yıldır evliyiz hiç hamile kalmadım doktorum yumurtalıkların çok güzel dedi çatlamış demişti
bence idrar testinde hcg az yükselsede çıkıyor benim ilk gebeligimdede silik çıkmıştı 3 haftalarda falan demişti doktorevet bende halen ona şaşıyorım ilk testte gördüm akşama kan verdim 10 gibi 3,19 çıkmıştı
ohhh ohh maşşallah koyulaşır inşallah kaçıncı günün canım bugünAyy inşallah hamişizdir bizde yasabah canım cok sukıldı önce test yaptım cıkmadı sandım çizgi 5 dk sonra çıktı ama
sonuç bekliyorum netten de bakıyorum çıkmadı halen bakalım canım 2000 degilde 1000 e yaklaşmışltır diye düşünüyorumBence su an değerin 2000 falan
Atsana kız test resminiAyy inşallah hamişizdir bizde yasabah canım cok sukıldı önce test yaptım cıkmadı sandım çizgi 5 dk sonra çıktı ama
Protokol numarasını aldın mı testin ozaman hemen bakılıyor bende sağlık ocağına verince istiyorum numarayı kendin bakıyorumsonuç bekliyorum netten de bakıyorum çıkmadı halen bakalım canım 2000 degilde 1000 e yaklaşmışltır diye düşünüyorum
e nabızdan bakılıyor canım isterse vermesinlerProtokol numarasını aldın mı testin ozaman hemen bakılıyor bende sağlık ocağına verince istiyorum numarayı kendin bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?