Canım inşallah vardır olumlu düşün olumlu olsunİnşallah canlar ya sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdi kalbim küt küt
yaz bugünün bi kenara bugün ögrenmiştim zaten dersin soranaİnşallah canlar ya inşallah gerçek bir pozitif olur
Yaa canım benimyaz bugünün bi kenara bugün ögrenmiştim zaten dersin sorana
Kan sonucun yarın mı çıkacak bebeğimyaz bugünün bi kenara bugün ögrenmiştim zaten dersin sorana
evet canım yaaa netten de bakıyorum da daha çıkmamışKan sonucun yarın mı çıkacak bebeğim
Muhtemelen bin üzerinde yada bine yakındır çok koyu testinevet canım yaaa netten de bakıyorum da daha çıkmamış
bakalım canım bi çıksaydı tık yok daha bakıyorum nettende 0 deger sonuç yokMuhtemelen bin üzerinde yada bine yakındır çok koyu testin
Benimde hafif kasıklarımda iğne batması gibi sancılar var bende korkuyorumBelim ağrıyor benim öğlenden beri olmadı herhalde bu ay adet olcak gibi sanki ☹
İnşAllah bunlar hayırlı alamettir çok korkuyorum şuan bu bel ağrım dan ağır bişey de kaldırmadım yormadımda kendimiBenimde hafif kasıklarımda iğne batması gibi sancılar var bende korkuyorum
benimöde bel agrım vardı adet oldum olacak gibiydim cnaımBelim ağrıyor benim öğlenden beri olmadı herhalde bu ay adet olcak gibi sanki ☹
Gerçekten mi ya bak üzülmeyim diye deme sakın inşallah iyi bişeydirbenimöde bel agrım vardı adet oldum olacak gibiydim cnaım
Bende öyle genelde uzanıyorum ama işte nolcak bilmemek belirsizlik kötü oluyoİnşAllah bunlar hayırlı alamettir çok korkuyorum şuan bu bel ağrım dan ağır bişey de kaldırmadım yormadımda kendimi
buraya bile yazmıştım kızlar adet olacam galiba diye canım gerçekten bakGerçekten mi ya bak üzülmeyim diye deme sakın inşallah iyi bişeydir
Ay hadi inşallah ozamanburaya bile yazmıştım kızlar adet olacam galiba diye canım gerçekten bak
yok canım benimde senin gibi sancım var önce hafiften başladı ama şimdi kıvrandırıyor resmen az daha durayım hastaneye gidecem olmassa bide kızlar benim karnım niye bu kadar şiş ya şimdiden şişemezkiAy hadi inşallah ozamansenin sonuçtan haber yokmu henüz
Gazdır belki de canım hemen panik yapma ama sancım çok ise doktora gitsen iyi oluryok canım benimde senin gibi sancım var önce hafiften başladı ama şimdi kıvrandırıyor resmen az daha durayım hastaneye gidecem olmassa bide kızlar benim karnım niye bu kadar şiş ya şimdiden şişemezki
olabilir aslında var çünküGazdır belki de canım hemen panik yapma ama sancım çok ise doktora gitsen iyi olur
Aynen canım gaz olabilirolabilir aslında var çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?