- 30 Kasım 2019
- 22
- 20
- 38
- 27
Ay inşallah hamilesindir ya bende bu ay klomen kullandım iste hafta kontrele gidicem inşallah catlamistir yada iğne verirCanım bende gecen ay iğne olmadım klomenle doktor kendisi catlamıs demişti gebelik olmadı bu ay iğne oldum sanki hamişim gibi hissediyorum ama bakalım
İnşallah canımAy inşallah hamilesindir ya bende bu ay klomen kullandım iste hafta kontrele gidicem inşallah catlamistir yada iğne verir
Bi git canım nolur nolmaz baktır bi bizede haber veray kzlar bu sancı geçmiyor hastaneye gidecegim ben
Git canım nolur nolmaz Allah korusun her kötü şeyden bizede haber etay kzlar bu sancı geçmiyor hastaneye gidecegim ben
Canım naptın?ay kzlar bu sancı geçmiyor hastaneye gidecegim ben
Hastanedeyim canım serum takılı kan tahlil sonuçları 45 geçe çıkacak onu bekliyorumCanım naptın?
Anladım canım, serumu ne için taktılarHastanedeyim canım serum takılı kan tahlil sonuçları 45 geçe çıkacak onu bekliyorum
Canım iyiyim serum bitti üşütmüşüm ayaklarımı belimi açmayacakmışım kalın giy dedi degerimde 1205 çıktı kızlarBu Son Olsun nasıl oldun
Aman kuzucum cok dikkat et kendine. Ya darısı başımıza inşallahCanım iyiyim serum bitti üşütmüşüm ayaklarımı belimi açmayacakmışım kalın giy dedi degerimde 1205 çıktı kızlar
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsinAman kuzucum cok dikkat et kendine. Ya darısı başımıza inşallah
Bu sıcaktada nasıl üşütmüşsün kızCanım iyiyim serum bitti üşütmüşüm ayaklarımı belimi açmayacakmışım kalın giy dedi degerimde 1205 çıktı kızlar
Amin canım benimİnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ayaklarıma çorap gitmiyordum yanıyordu askılı ve şort ile evdeydim ondan galibaBu sıcaktada nasıl üşütmüşsün kız
Anladım canım valla bende öyle geziyorum cok sıcak cünküAyaklarıma çorap gitmiyordum yanıyordu askılı ve şort ile evdeydim ondan galiba
Çok sevindim canım değerin için yani kolla kendiniCanım iyiyim serum bitti üşütmüşüm ayaklarımı belimi açmayacakmışım kalın giy dedi degerimde 1205 çıktı kızlar
Oh çok şükür başka bi sorun yok değerinde çok iyi maşallah kaçıncı gün bugun seninCanım iyiyim serum bitti üşütmüşüm ayaklarımı belimi açmayacakmışım kalın giy dedi degerimde 1205 çıktı kızlar
Kacıncı günde o değer çıktı yaniOh çok şükür başka bi sorun yok değerinde çok iyi maşallah kaçıncı gün bugun senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?