11 canım iğne olduğum gün dahilohhh ohh maşşallah koyulaşır inşallah kaçıncı günün canım bugün
Sabah erken yaptım ondan bi tuhaflaşmış amaAtsana kız test resmini
Oy maşallah gayet görüyorumSabah erken yaptım ondan bi tuhaflaşmış ama
Benim e nabız sorunlu ya tüm sonuçlar sıfır çıkıyor değer aralıkları gözükmüyor niyeyse hiç ordan bakamıyorum aylardıre nabızdan bakılıyor canım isterse vermesinler
@ işareti koyup kullanıcı adını yazıyorsun yanınaKizlar isim nasil etiketliyoruz yazacagimiz zaman
Aynen görünüyo ama canım cok sıkıldı genede ya iğnenin etkisiyse yoksa diyeOy maşallah gayet görüyorum
İğne etkisi on güne geçmiş oluyormuş senin 11 olmuş yavrum korkmaAynen görünüyo ama canım cok sıkıldı genede ya iğnenin etkisiyse yoksa diye
@birkadin0 oldu demi sagol canim, bazen hepinize bise yazcak oluyom hepinizi etiketlemek daha kolay olur@ işareti koyup kullanıcı adını yazıyorsun yanına
demedi deme bence sende kesin hamilesin canım hayırlı olsun şimdiden11 canım iğne olduğum gün dahil
silip yeniden yükle bi canımBenim e nabız sorunlu ya tüm sonuçlar sıfır çıkıyor değer aralıkları gözükmüyor niyeyse hiç ordan bakamıyorum aylardır
o korku adet günün gelene kadar oluyor canım her agrıda da artıyor ama sonu güzel olacakAynen görünüyo ama canım cok sıkıldı genede ya iğnenin etkisiyse yoksa diye
bebişin sana el sallıyor bak geliyorum diyoSabah erken yaptım ondan bi tuhaflaşmış ama
Ay canım benim valla agzından bal damlıyor inşallah öyledirdemedi deme bence sende kesin hamilesin canım hayırlı olsun şimdiden
Ya bi gelsin artık valla beni o kadar uğraştırdıkibebişin sana el sallıyor bak geliyorum diyo
Evet ya benim bi de 2 düşüğüm olduğu için elim yüreğimdeo korku adet günün gelene kadar oluyor canım her agrıda da artıyor ama sonu güzel olacak
Ay inşallah geçmiştir etkisi artıkİğne etkisi on güne geçmiş oluyormuş senin 11 olmuş yavrum korkma
Ya bi gelsin artık valla beni o kadar uğraştırdıki
Ona razıyım artıkdogdugunda daha da ugraştıracak
bende ilk bebegimde böyle demiştim kızım bi dogdu ay Allahtan korkma emzir yatır sesi çıkmıyordu gece uykusu güzel gündüzü güzel ay öyle güzel bi bebekligi vardı ki kızımın şimdi cadı akşama kadar oturtmuyor beni orayı topla burayı süpür şurayı sil kıyafetlerini koklamadan giymiyor hanfendi allah yoklugunu göstermesin kuzumunOna razıyım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?