- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
20. günüm canımKacıncı günde o değer çıktı yani
canım bugün 20. gün ama 19. günde kan verdim dünün degeriKacıncı günde o değer çıktı yani
canım test yaptınmı @birkadin0Çok sevindim canım değerin için yani kolla kendini
dün geceden beri ayagıma çorap giydim eşofman falan hiç sancım yok hamileyken hassas olunuyormuşAnladım canım valla bende öyle geziyorum cok sıcak cünkü
Günaydın canım bende yaptıgıma pişman oldum bugün sabah cıkmadı bişey ya bende adeti beklicem artıkGünaydın canlar yapmicam bugün test arkadaşımın kınası ve düğünü var iki gün yok olduğunu hissediyorum negatif görüp üzgün geçirmek istemiyorum kısmetse pazartesi kaçış yok yüzleşicem gerçekle
Kaçıncı günün bugün bebeğimGünaydın canım bende yaptıgıma pişman oldum bugün sabah cıkmadı bişey ya bende adeti beklicem artık
12. CanımKaçıncı günün bugün bebeğim
Olsun yavrum adete kadar umut bitmez12. Canım
o da gelir bi kaç güne benceOlsun yavrum adete kadar umut bitmez
peki canım sen bilirsin ama ben üzülecegini sanmıyorum seninGünaydın canlar yapmicam bugün test arkadaşımın kınası ve düğünü var iki gün yok olduğunu hissediyorum negatif görüp üzgün geçirmek istemiyorum kısmetse pazartesi kaçış yok yüzleşicem gerçekle
İnşallahhpeki canım sen bilirsin ama ben üzülecegini sanmıyorum senin
bende masalkız gibiydim her agrıda adet olacagım sanıyordum canım sanırım onunda agrısı var oda adet olacagım sanıyor ama her adet zamanı 9 ay o agrıyı çekecegiz mecbur canım siz ümitsizlenmeyin @birkadin0 veİnşallahhama baksana masal kız bile düne kadar pozitifti bugün negatif olmuş demek sahteydi çizgi
üzülme canım herşeyin hayırlısı kanaman lekelenme gibi mi normal adet gibimiBu Son Olsun S Sugar11 @birkadin0 masalkzz kizlar benim kanamam cogaldi ve siddetli ishal geciriyorum, ppazartesi gunune kadin sogumdan randevu aldim muhtemelen kimyasal olacak yine, daha iki ay once siddetli kanamayla kimyasal yasamistim, buda gidecek belliki, cok kafama takmiyorum hayirlisi herseyin,bu aydan sonra biraz ara vericem bebek isine cok yiprattim kendimide esimide, pazartesi gunu doktorla konusup sonucu buraya yazarim. Sizleri seviyorum, insallah dimediginiz gibi bir gebelik gecirir bebeklerinizi sag salim kucaginiza alirsiniz
14. gün tekrar yap canım testi12. Canım
Canım benim çok geçmiş olsun Allah sanada en kısa zamanda sağlığıklı bir gebelik nasip etsinBu Son Olsun S Sugar11 @birkadin0 masalkzz kizlar benim kanamam cogaldi ve siddetli ishal geciriyorum, ppazartesi gunune kadin sogumdan randevu aldim muhtemelen kimyasal olacak yine, daha iki ay once siddetli kanamayla kimyasal yasamistim, buda gidecek belliki, cok kafama takmiyorum hayirlisi herseyin,bu aydan sonra biraz ara vericem bebek isine cok yiprattim kendimide esimide, pazartesi gunu doktorla konusup sonucu buraya yazarim. Sizleri seviyorum, insallah dimediginiz gibi bir gebelik gecirir bebeklerinizi sag salim kucaginiza alirsiniz
Canım benim çok geçmiş olsun allah sağlıklı bi evlat nasip etsin sanaBu Son Olsun S Sugar11 @birkadin0 masalkzz kizlar benim kanamam cogaldi ve siddetli ishal geciriyorum, ppazartesi gunune kadin sogumdan randevu aldim muhtemelen kimyasal olacak yine, daha iki ay once siddetli kanamayla kimyasal yasamistim, buda gidecek belliki, cok kafama takmiyorum hayirlisi herseyin,bu aydan sonra biraz ara vericem bebek isine cok yiprattim kendimide esimide, pazartesi gunu doktorla konusup sonucu buraya yazarim. Sizleri seviyorum, insallah dimediginiz gibi bir gebelik gecirir bebeklerinizi sag salim kucaginiza alirsiniz
Canım geçmiş olsun inşallah en hayırlı zamanda bebişini kucagına alırsınBu Son Olsun S Sugar11 @birkadin0 masalkzz kizlar benim kanamam cogaldi ve siddetli ishal geciriyorum, ppazartesi gunune kadin sogumdan randevu aldim muhtemelen kimyasal olacak yine, daha iki ay once siddetli kanamayla kimyasal yasamistim, buda gidecek belliki, cok kafama takmiyorum hayirlisi herseyin,bu aydan sonra biraz ara vericem bebek isine cok yiprattim kendimide esimide, pazartesi gunu doktorla konusup sonucu buraya yazarim. Sizleri seviyorum, insallah dimediginiz gibi bir gebelik gecirir bebeklerinizi sag salim kucaginiza alirsiniz
Yaparım ama cıkcagını sanmıyorum artık tüm hevesim kaçtı cidden14. gün tekrar yap canım testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?