Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canlar yapmicam bugün test arkadaşımın kınası ve düğünü var iki gün yok olduğunu hissediyorum negatif görüp üzgün geçirmek istemiyorum kısmetse pazartesi kaçış yok yüzleşicem gerçekle

Günaydın canım bende yaptıgıma pişman oldum bugün sabah cıkmadı bişey ya bende adeti beklicem artık

peki canım sen bilirsin ama ben üzülecegini sanmıyorum senin

Bu Son Olsun S Sugar11 @birkadin0 masalkzz kizlar benim kanamam cogaldi ve siddetli ishal geciriyorum, ppazartesi gunune kadin sogumdan randevu aldim muhtemelen kimyasal olacak yine, daha iki ay once siddetli kanamayla kimyasal yasamistim, buda gidecek belliki, cok kafama takmiyorum hayirlisi herseyin,bu aydan sonra biraz ara vericem bebek isine cok yiprattim kendimide esimide, pazartesi gunu doktorla konusup sonucu buraya yazarim. Sizleri seviyorum, insallah dimediginiz gibi bir gebelik gecirir bebeklerinizi sag salim kucaginiza alirsiniz

İnşallahh ama baksana masal kız bile düne kadar pozitifti bugün negatif olmuş demek sahteydi çizgi
bende masalkız gibiydim her agrıda adet olacagım sanıyordum canım sanırım onunda agrısı var oda adet olacagım sanıyor ama her adet zamanı 9 ay o agrıyı çekecegiz mecbur canım siz ümitsizlenmeyin @birkadin0 ve masalkzz test yapın pozitifleri görün derim

üzülme canım herşeyin hayırlısı kanaman lekelenme gibi mi normal adet gibimi

Canım benim çok geçmiş olsun Allah sanada en kısa zamanda sağlığıklı bir gebelik nasip etsin

Canım benim çok geçmiş olsun allah sağlıklı bi evlat nasip etsin sana dikkat et kendine

Canım geçmiş olsun inşallah en hayırlı zamanda bebişini kucagına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…