- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
umudunu kaybetme canım herşeyin hayırlısı rabbim hayırlıysa versin hayırsızsa vermesin hepimize kuzumYaparım ama cıkcagını sanmıyorum artık tüm hevesim kaçtı cidden
Amin canımumudunu kaybetme canım herşeyin hayırlısı rabbim hayırlıysa versin hayırsızsa vermesin hepimize kuzum
Ben test yaptım tamamen negatif çıktı yıkıldım bidaha yemin verdim pazartesi ye Kadar yapmicam Allah büyük fakat üzüldüm boşa moralimi bozdum yaparakherkesin morali yerdekızlar ne güzel umutlu umutlu konuşuyorduk ne oldu bugün
canım benim üzülme sonuç ne olursa olsun asla üzülmeBen test yaptım tamamen negatif çıktı yıkıldım bidaha yemin verdim pazartesi ye Kadar yapmicam Allah büyük fakat üzüldüm boşa moralimi bozdum yaparak
Hayırlısı Allahtan bi yandan zaten iğne dahil onuncu gün ilişki olalı dokuzuncu gün on gün olmadan idrara geçmez dedi doktorcanım benim üzülme sonuç ne olursa olsun asla üzülme
canım sıkma canını bak şöyle düşün senin testin negatif ya iilaç etkisi gitti bundan sonra çıkacak gölge bile senin kesin hamile oldugunu gösterirHayırlısı Allahtan bi yandan zaten iğne dahil onuncu gün ilişki olalı dokuzuncu gün on gün olmadan idrara geçmez dedi doktor☹
Canım bugün cok gezdim kk da negatiften pozitife dönen var mı diye 16. Günde falanda dönen oluyormuş yani cokta umutsuz olmayalım en iyisiHayırlısı Allahtan bi yandan zaten iğne dahil onuncu gün ilişki olalı dokuzuncu gün on gün olmadan idrara geçmez dedi doktor☹
Evet geç döllenme diye bir şey var napalım çok şükür sağlıklı insanızCanım bugün cok gezdim kk da negatiften pozitife dönen var mı diye 16. Günde falanda dönen oluyormuş yani cokta umutsuz olmayalım en iyisi
yani canım benim umut herşeyin başı umut kaybetmek yok seni umutlu görmek güzel inşallah bu umudun @birkadin0 a da geçerBu Son Olsun @birkadin0 bende bugün kafamda kurdum bi daha doktorada gitmicem bi süre ara vericem vs diye sonra geri dedimki varsa vardır yoksada böylesi hayırlıymıs kendimi geri teselli ettim yarın gene test yapıcam ondan adet gelene kadar yapcam hatta
İnşallahh canım benim iyi ki varsınız çevremiz de anlayan insan sayısı daha az burada anlayan daha çokyani canım benim umut herşeyin başı umut kaybetmek yok seni umutlu görmek güzel inşallah bu umudun @birkadin0 a da geçer
Aynen öyle çok şükürEvet geç döllenme diye bir şey var napalım çok şükür sağlıklı insanız ❣
Umudumuz olmazsa yaşayamayız vallayani canım benim umut herşeyin başı umut kaybetmek yok seni umutlu görmek güzel inşallah bu umudun @birkadin0 a da geçer
Canım bende öyle herkes diyoki hemen test yapma bekle artık saklıyorum testlerimi zaten eşimden bile. Beni sadece bıktıran tekrar ilaç kullan doktorun dediği günler ilişki olayı bi dert zaten biliyorum eşim hiç sevmiyor öyle planlı olmasını o bizi zorluyo. Sonra tekrar test süreci ondan hemen olsun istiyoruz. Ama insanlarda akışına bırak diyor akışına bırakmak bizde istiyoruzİnşallahh canım benim iyi ki varsınız çevremiz de anlayan insan sayısı daha az burada anlayan daha çok
Aynen öyle hepimiz inançlı insanlarız bir annenin çocuğuna merhametinden kat kat fazla imiş Allah ın kuluna olan merhameti buna sığınıyorum inşallah bizede merhametinle muamele eder seviniriz emeğimiz boşa çıkmazUmudumuz olmazsa yaşayamayız valla
İnşallah canım benimAynen öyle hepimiz inançlı insanlarız bir annenin çocuğuna merhametinden kat kat fazla imiş Allah ın kuluna olan merhameti buna sığınıyorum inşallah bizede merhametinle muamele eder seviniriz emeğimiz boşa çıkmaz
sende iyiki varsın canımİnşallahh canım benim iyi ki varsınız çevremiz de anlayan insan sayısı daha az burada anlayan daha çok
öyle valla :)Umudumuz olmazsa yaşayamayız valla
Normal adet sekline girdi bugun. Zaten bugun ishal den dolayi acile gittim bthcg de baktilar, 46 olmus doktor normal gebelik dedi ,ben kanamam olduguni soyledim kadin soguma.yonlendirdi, oradada rahim duvarimin kalinlasmadigini bebgin tutunamayacagini soyledi dr sali gunu gel kan ver bthcg ne tekrar bakalim dedi.üzülme canım herşeyin hayırlısı kanaman lekelenme gibi mi normal adet gibimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?