Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
herkesin morali yerde kızlar ne güzel umutlu umutlu konuşuyorduk ne oldu bugün
Ben test yaptım tamamen negatif çıktı yıkıldım bidaha yemin verdim pazartesi ye Kadar yapmicam Allah büyük fakat üzüldüm boşa moralimi bozdum yaparak

Hayırlısı Allahtan bi yandan zaten iğne dahil onuncu gün ilişki olalı dokuzuncu gün on gün olmadan idrara geçmez dedi doktor☹
canım sıkma canını bak şöyle düşün senin testin negatif ya iilaç etkisi gitti bundan sonra çıkacak gölge bile senin kesin hamile oldugunu gösterir

Hayırlısı Allahtan bi yandan zaten iğne dahil onuncu gün ilişki olalı dokuzuncu gün on gün olmadan idrara geçmez dedi doktor☹
Canım bugün cok gezdim kk da negatiften pozitife dönen var mı diye 16. Günde falanda dönen oluyormuş yani cokta umutsuz olmayalım en iyisi

yani canım benim umut herşeyin başı umut kaybetmek yok seni umutlu görmek güzel inşallah bu umudun @birkadin0 a da geçer

İnşallahh canım benim iyi ki varsınız çevremiz de anlayan insan sayısı daha az burada anlayan daha çok
Canım bende öyle herkes diyoki hemen test yapma bekle artık saklıyorum testlerimi zaten eşimden bile. Beni sadece bıktıran tekrar ilaç kullan doktorun dediği günler ilişki olayı bi dert zaten biliyorum eşim hiç sevmiyor öyle planlı olmasını o bizi zorluyo. Sonra tekrar test süreci ondan hemen olsun istiyoruz. Ama insanlarda akışına bırak diyor akışına bırakmak bizde istiyoruz

Umudumuz olmazsa yaşayamayız valla
Aynen öyle hepimiz inançlı insanlarız bir annenin çocuğuna merhametinden kat kat fazla imiş Allah ın kuluna olan merhameti buna sığınıyorum inşallah bizede merhametinle muamele eder seviniriz emeğimiz boşa çıkmaz

üzülme canım herşeyin hayırlısı kanaman lekelenme gibi mi normal adet gibimi
Normal adet sekline girdi bugun. Zaten bugun ishal den dolayi acile gittim bthcg de baktilar, 46 olmus doktor normal gebelik dedi ,ben kanamam olduguni soyledim kadin soguma.yonlendirdi, oradada rahim duvarimin kalinlasmadigini bebgin tutunamayacagini soyledi dr sali gunu gel kan ver bthcg ne tekrar bakalim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…