- 28 Kasım 2019
- 242
- 91
- 98
- 38
Sikma canini basta bende surekli negatif goruyordum bu ay adetimin 2 gunu cok silik pozitif gordum, senin bat ne kadar varBen test yaptım tamamen negatif çıktı yıkıldım bidaha yemin verdim pazartesi ye Kadar yapmicam Allah büyük fakat üzüldüm boşa moralimi bozdum yaparak
canım dualar okuyacagım sana rabbim kabul eder inşallah moralini bozmaNormal adet sekline girdi bugun. Zaten bugun ishal den dolayi acile gittim bthcg de baktilar, 46 olmus doktor normal gebelik dedi ,ben kanamam olduguni soyledim kadin soguma.yonlendirdi, oradada rahim duvarimin kalinlasmadigini bebgin tutunamayacagini soyledi dr sali gunu gel kan ver bthcg ne tekrar bakalim dedi.
Klomen ne ise yariyo acabaKızlar iyi akşamlar yarın klomene başlıyorum ve çok heyexanlıyım ilk denemede klomenle hamile kalan oldu mu
Canın o dert bendede vardı anlamıyorlar bizi evlat istiyoruz kötü bişey istemiyoruz bizi bize bırakmıyorlar en iyisi herşeyi kendin yaşa kimseye söyleme test yap sakla bi yere yada at çöpe kimsenin bilmesi gerekmiyor bende öyleyim valla kaç tane test yaptım 2 tanesinden eşimin haberi varCanım bende öyle herkes diyoki hemen test yapma bekle artık saklıyorum testlerimi zaten eşimden bile. Beni sadece bıktıran tekrar ilaç kullan doktorun dediği günler ilişki olayı bi dert zaten biliyorum eşim hiç sevmiyor öyle planlı olmasını o bizi zorluyo. Sonra tekrar test süreci ondan hemen olsun istiyoruz. Ama insanlarda akışına bırak diyor akışına bırakmak bizde istiyoruz
canım klomen yumurta uyarıcı bi ilaç yumurtlamana yardımcı oluyor diyebilirim bebek sahibi olamayanlar kullanıyor ama kistler içinde kullanılıyor ben kullanmıştım meselaKlomen ne ise yariyo acaba
Aynen canım kendin yaşamak en iyisiCanın o dert bendede vardı anlamıyorlar bizi evlat istiyoruz kötü bişey istemiyoruz bizi bize bırakmıyorlar en iyisi herşeyi kendin yaşa kimseye söyleme test yap sakla bi yere yada at çöpe kimsenin bilmesi gerekmiyor bende öyleyim valla kaç tane test yaptım 2 tanesinden eşimin haberi var
10gün var doğal olarak olmam gereken adeteSikma canini basta bende surekli negatif goruyordum bu ay adetimin 2 gunu cok silik pozitif gordum, senin bat ne kadar var
canım bende kist olan biriyim kistin gidiyor korkma için temizleniyor ama yinede bunu bi doktordan duymak lazım ne olur ne olmaz ben böyle oldugumda kistimden kurtulmuştum sende inşallah öyle olmuştur yinede doktora git ama aşırı bi agrın yoksa da gitme istersen sen bilirsinKızlar merhaba adet döngğm 32-33gündür. Geçen 4ay klomen femera ve çatlatma iğnes oldum ama hamile kalamadım. Doktorumu değiştirdim o da bana bu ay sadece folik asit kullan başka ilaç kullanma dedi. Bende sadece folic asit içtim. 21.günü kanda progestron değerime baktırdım 0.53tü. Çatlamamıştı yumurtam. Ertesi gün ovülasyon testi yaptım 26.güne kadar ve 5gün hep pik çıktı. Dedim bi lh vereyim lh değerim 23,5 çıktı. Baya yüksek neden böyle oldu falan derken ertesi gün ovü testi yaptım bi baktım silik çıktı. Ama 28.günü sağ kasığımda olan değişik bi batma 1haftadır hala geçmediği için doktora gittim. Çatladı mı çatlamadı mo diye. Doktorda bana geçen aylarda kullandığın klomen kist yapmış desi 32mm olmuş dedi. Kendiliğinden adetle sökülür dedi. Ama normal de adetim ayın 10daydı. Fakat doktora gittiğimin ertesi günü yani 29.günümde sabah benden koyu kahverengi hatta siyaha yakın akıntı geldi kasık ağrım devam ediyordu. Ginün ilerleyen saatlerinde pıhtıya döndü akşm bi baktım bildiğin kanamam simsiyah petrol gibi. Ve hala devam ediyor bugün kanamanın 3.günü. Ve rengide hala siyah pıhtılı katı bi şekilde. Sizce patlamış mıdır tehlikeli bu durum var mı doktora gitmelimiyim? Adet mi oldum suan? Lütfen yardım
Yok canım dün akşamdan beri normal adet ağrısına döndü. Ama ilk defa siyah kan gelince korktum açıkcası. Seninde mi böyle gelmişti kanaman nasıldıcanım bende kist olan biriyim kistin gidiyor korkma için temizleniyor ama yinede bunu bi doktordan duymak lazım ne olur ne olmaz ben böyle oldugumda kistimden kurtulmuştum sende inşallah öyle olmuştur yinede doktora git ama aşırı bi agrın yoksa da gitme istersen sen bilirsin
aynen canım önce kahve leke geldi ertesi gün adet oluyordum ama çamurumsu bi siyah içerisinde parçalar vardı korkmuştum doktora gittim sorun olmadıgını içimin temizlendigini söyledi bana ondan sonra aralarında zaman olarak bi kaç kere daha böyle oldum benim kistim gidip geliyordu her böyle oldugumda şükür kist gitti diyordum bi sorunumda olmadı son gün açık kırmızıya döner reglinYok canım dün akşamdan beri normal adet ağrısına döndü. Ama ilk defa siyah kan gelince korktum açıkcası. Seninde mi böyle gelmişti kanaman nasıldı
Ayyy canım içimiii öyle rahatlattın ki Allah razıolsunn.. gebelikte olmuyo bi türlü zaten pco musun canım senaynen canım önce kahve leke geldi ertesi gün adet oluyordum ama çamurumsu bi siyah içerisinde parçalar vardı korkmuştum doktora gittim sorun olmadıgını içimin temizlendigini söyledi bana ondan sonra aralarında zaman olarak bi kaç kere daha böyle oldum benim kistim gidip geliyordu her böyle oldugumda şükür kist gitti diyordum bi sorunumda olmadı son gün açık kırmızıya döner reglin
olur canım merak etme ben çikolata kisti olan biriyim bu kist infertilite yapıyor kısırlık yani 3 yılda bi hamile kalabiliyorum ama yigenim vardı 8 tane küçük poliskistik over vardı hamile kaldı klomen kullandı çatlatma ignesi kullandı ertesi ay hamile kaldı ilaçsız hemde rabbim sanada nasip etsin senden de allah razı olsun canımAyyy canım içimiii öyle rahatlattın ki Allah razıolsunn.. gebelikte olmuyo bi türlü zaten pco musun canım sen
Canım benim sana da bana da isteyen herkese o duyguyu hayırlısıyla tattrsın Rabbim inşallaholur canım merak etme ben çikolata kisti olan biriyim bu kist infertilite yapıyor kısırlık yani 3 yılda bi hamile kalabiliyorum ama yigenim vardı 8 tane küçük poliskistik over vardı hamile kaldı klomen kullandı çatlatma ignesi kullandı ertesi ay hamile kaldı ilaçsız hemde rabbim sanada nasip etsin senden de allah razı olsun canım
2,5 cm lik çikolata kisti ile hamileyim bu ay canım darısı isteyen herkesin başına umudunu kaybetmeCanım benim sana da bana da isteyen herkese o duyguyu hayırlısıyla tattrsın Rabbim inşallahUmmadığımız bi anda
2,5 cm lik çikolata kisti ile hamileyim bu ay canım darısı isteyen herkesin başına umudunu kaybetme
[/QUOTE
Ne zaman gidicen kese görmeye güzellik değerin üç bin olmuştur görülür artık
Bel ağrım var yalnızca başka hiç bir şey hissetmiyorumpazartesi gidecem canım bakalım inş görünür sende durumlar nasıl canım
ya canım bel agrım benim halen var ozamnlarda vardı kuyruk sokumunun üst tarafı degilmi 5 parmak üstüBel ağrım var yalnızca başka hiç bir şey hissetmiyorum ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?