Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım dualar okuyacagım sana rabbim kabul eder inşallah moralini bozma

Canın o dert bendede vardı anlamıyorlar bizi evlat istiyoruz kötü bişey istemiyoruz bizi bize bırakmıyorlar en iyisi herşeyi kendin yaşa kimseye söyleme test yap sakla bi yere yada at çöpe kimsenin bilmesi gerekmiyor bende öyleyim valla kaç tane test yaptım 2 tanesinden eşimin haberi var

Aynen canım kendin yaşamak en iyisi

Kızlar merhaba adet döngğm 32-33gündür. Geçen 4ay klomen femera ve çatlatma iğnes oldum ama hamile kalamadım. Doktorumu değiştirdim o da bana bu ay sadece folik asit kullan başka ilaç kullanma dedi. Bende sadece folic asit içtim. 21.günü kanda progestron değerime baktırdım 0.53tü. Çatlamamıştı yumurtam. Ertesi gün ovülasyon testi yaptım 26.güne kadar ve 5gün hep pik çıktı. Dedim bi lh vereyim lh değerim 23,5 çıktı. Baya yüksek neden böyle oldu falan derken ertesi gün ovü testi yaptım bi baktım silik çıktı. Ama 28.günü sağ kasığımda olan değişik bi batma 1haftadır hala geçmediği için doktora gittim. Çatladı mı çatlamadı mo diye. Doktorda bana geçen aylarda kullandığın klomen kist yapmış desi 32mm olmuş dedi. Kendiliğinden adetle sökülür dedi. Ama normal de adetim ayın 10daydı. Fakat doktora gittiğimin ertesi günü yani 29.günümde sabah benden koyu kahverengi hatta siyaha yakın akıntı geldi kasık ağrım devam ediyordu. Ginün ilerleyen saatlerinde pıhtıya döndü akşm bi baktım bildiğin kanamam simsiyah petrol gibi. Ve hala devam ediyor bugün kanamanın 3.günü. Ve rengide hala siyah pıhtılı katı bi şekilde. Sizce patlamış mıdır tehlikeli bu durum var mı doktora gitmelimiyim? Adet mi oldum suan? Lütfen yardım

canım bende kist olan biriyim kistin gidiyor korkma için temizleniyor ama yinede bunu bi doktordan duymak lazım ne olur ne olmaz ben böyle oldugumda kistimden kurtulmuştum sende inşallah öyle olmuştur yinede doktora git ama aşırı bi agrın yoksa da gitme istersen sen bilirsin

Yok canım dün akşamdan beri normal adet ağrısına döndü. Ama ilk defa siyah kan gelince korktum açıkcası. Seninde mi böyle gelmişti kanaman nasıldı

Yok canım dün akşamdan beri normal adet ağrısına döndü. Ama ilk defa siyah kan gelince korktum açıkcası. Seninde mi böyle gelmişti kanaman nasıldı
aynen canım önce kahve leke geldi ertesi gün adet oluyordum ama çamurumsu bi siyah içerisinde parçalar vardı korkmuştum doktora gittim sorun olmadıgını içimin temizlendigini söyledi bana ondan sonra aralarında zaman olarak bi kaç kere daha böyle oldum benim kistim gidip geliyordu her böyle oldugumda şükür kist gitti diyordum bi sorunumda olmadı son gün açık kırmızıya döner reglin

Ayyy canım içimiii öyle rahatlattın ki Allah razıolsunn.. gebelikte olmuyo bi türlü zaten pco musun canım sen

Ayyy canım içimiii öyle rahatlattın ki Allah razıolsunn.. gebelikte olmuyo bi türlü zaten pco musun canım sen
olur canım merak etme ben çikolata kisti olan biriyim bu kist infertilite yapıyor kısırlık yani 3 yılda bi hamile kalabiliyorum ama yigenim vardı 8 tane küçük poliskistik over vardı hamile kaldı klomen kullandı çatlatma ignesi kullandı ertesi ay hamile kaldı ilaçsız hemde rabbim sanada nasip etsin senden de allah razı olsun canım

Canım benim sana da bana da isteyen herkese o duyguyu hayırlısıyla tattrsın Rabbim inşallah Ummadığımız bi anda

pazartesi gidecem canım bakalım inş görünür sende durumlar nasıl canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…