- 27 Ocak 2020
- 966
- 403
- 53
En fazla kax yumurta olusuyor acabaAy bi de 6 ız oluyormus kızdoktorum 36 saat sonrası dedi ama ben ya erken catlarsa diye korkumdan yumurtlama gününü ve ardından 2 günü daha değerlendirdim sonrada günaşırı devam ettim. Sen nasıl değerlendirdin
Bilmiyorum canım kullandığın ilaca göre ve senin yumurtalıklarının ne kadar yumurtladığına göre değişirEn fazla kax yumurta olusuyor acaba
Atsana testi bizedeSabah yaptığım teste az önce baktım bi çizgi cıkmıs gene kafam karıştı
Benim sekiz oluştu altısı güzel büyüklükte idi ikisi 13-14 santim diEn fazla kax yumurta olusuyor acaba
Çok kirli duruyo acıkta durdugu için toz olmuş ondan utandım atmayaAtsana testi bizede
onların biraz daha büyümesi için bekliyor canım güzel olmuşBende 3 solda 2 sagda olusmus 15-16-17 mm dedi ama catlatma ıgnesı ıcın paZartesı dedi
Olsuuun ne olcak bişey olmaz at senÇok kirli duruyo acıkta durdugu için toz olmuş ondan utandım atmaya
İnşallah hep birlikte güzel haberler alırızonların biraz daha büyümesi için bekliyor canım güzel olmuş
inşallah canımİnşallah hep birlikte güzel haberler alırız
Olsuuun ne olcak bişey olmaz at sen
bendede vardı o agrılar canım ayaklarını sucak tut belini sıcak tut ama sıcak su torbası sakın koyma ayaklarının altına koyabilirsin çok gazlı yiyecekler acı falan gibi yeme gaz yapıyor o sancıları canım beni geçen delirtti hastaneye gittimNedense çok k karın ağrım var bugün içime bi korku düştü ya normal mi böyle ağrılar acaba
canım ben geçen ay 4 test yaptım hepsi negatifti 2 degişik markaydı hiç birinde sonradan çizgi çıkmadı yani hep negatip kaldı hatta dahada bembeyaz oldu tertemizSabah yaptığım teste az önce baktım bi çizgi cıkmıs gene kafam karıştı
canım 8 yumurta maşşallahhhh valla sen güzel yumurtluyorsun nazar deymesin sanaBenim sekiz oluştu altısı güzel büyüklükte idi ikisi 13-14 santim di
Bende 2. Gebeliğimde de 3-4 saat sonra cizgi cıkıyodu sonra bat günü cizgi direk pembe cıkmısto ondan gene umutlandımcanım ben geçen ay 4 test yaptım hepsi negatifti 2 degişik markaydı hiç birinde sonradan çizgi çıkmadı yani hep negatip kaldı hatta dahada bembeyaz oldu tertemiz
:) sonradan teste koydugumuz idrar kendi kendine hamile kalıyor olmazBende 2. Gebeliğimde de 3-4 saat sonra cizgi cıkıyodu sonra bat günü cizgi direk pembe cıkmısto ondan gene umutlandım
Amin canım benim normalde çok şükür pko yada yumurtlama sorunum yok bin şükür benim ilacı kullanma nedenim gebeliği hızlandırmaktı. Pıhtılaşma yüzünden kaybetmişim diğerlerini sorunu bulduk geriye gebe kalmak kaldı Allah nasip edersecanım 8 yumurta maşşallahhhh valla sen güzel yumurtluyorsun nazar deymesin sana
Bence de bende ne testler yaptım negatif hiç böyle olmadı:) sonradan teste koydugumuz idrar kendi kendine hamile kalıyor olmazdegilmi sonradan neden çizgi çıksın ki ben 6 yıldır belki toplam 250 falan test yaptıysam hiç biri sonradan pozitif olmadı canım valla bu işte bi işlik var
inşallah canım oda olacak pazartesi günü inşallah güzel haber alırsın bizede verirsin :) sen bol bol limon tüket canımAmin canım benim normalde çok şükür pko yada yumurtlama sorunum yok bin şükür benim ilacı kullanma nedenim gebeliği hızlandırmaktı. Pıhtılaşma yüzünden kaybetmişim diğerlerini sorunu bulduk geriye gebe kalmak kaldı Allah nasip ederse
Evet duydum bak bunu haftada dört gün limonlu su içmek pıhtılaşması olanlara iyi geliyormuşinşallah canım oda olacak pazartesi günü inşallah güzel haber alırsın bizede verirsin :) sen bol bol limon tüket canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?