Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nedense çok k karın ağrım var bugün içime bi korku düştü ya normal mi böyle ağrılar acaba
bendede vardı o agrılar canım ayaklarını sucak tut belini sıcak tut ama sıcak su torbası sakın koyma ayaklarının altına koyabilirsin çok gazlı yiyecekler acı falan gibi yeme gaz yapıyor o sancıları canım beni geçen delirtti hastaneye gittim

Bende 2. Gebeliğimde de 3-4 saat sonra cizgi cıkıyodu sonra bat günü cizgi direk pembe cıkmısto ondan gene umutlandım
:) sonradan teste koydugumuz idrar kendi kendine hamile kalıyor olmaz degilmi sonradan neden çizgi çıksın ki ben 6 yıldır belki toplam 250 falan test yaptıysam hiç biri sonradan pozitif olmadı canım valla bu işte bi işlik var

canım 8 yumurta maşşallahhhh valla sen güzel yumurtluyorsun nazar deymesin sana
Amin canım benim normalde çok şükür pko yada yumurtlama sorunum yok bin şükür benim ilacı kullanma nedenim gebeliği hızlandırmaktı. Pıhtılaşma yüzünden kaybetmişim diğerlerini sorunu bulduk geriye gebe kalmak kaldı Allah nasip ederse

Bence de bende ne testler yaptım negatif hiç böyle olmadıhadi inşallah geliyor bebiş

inşallah canım oda olacak pazartesi günü inşallah güzel haber alırsın bizede verirsin :) sen bol bol limon tüket canım

inşallah canım oda olacak pazartesi günü inşallah güzel haber alırsın bizede verirsin :) sen bol bol limon tüket canım
Evet duydum bak bunu haftada dört gün limonlu su içmek pıhtılaşması olanlara iyi geliyormuşinşallah arkadaşım pazartesi güzel haber alırım hemen sizle paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…