- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
canım yaptınmı test bizede atKız resmen var bitane daha yap bakalım
Yanlış yere yazdın kızcanım yaptınmı test bizede at
inşallah canım benim inşallahEvet duydum bak bunu haftada dört gün limonlu su içmek pıhtılaşması olanlara iyi geliyormuşinşallah arkadaşım pazartesi güzel haber alırım hemen sizle paylaşırım
senin yazını gördüm dedim aceba yaptımı hatlar karıştıYanlış yere yazdın kızmasal kız yapacaktıı
Olsun ne olcaksenin yazını gördüm dedim aceba yaptımı hatlar karıştıidare et canım
degilmi bende gördüm kafam karıştı sabah saatlerinde test yapmış negatif çıktı diye üzülen başkasımıydı dedim geçmiş yazıları okudum bende yanlışlık yokmuş
Ya inşallah vardır şimdi bi test daha yaptım onda nasıl olcak bakalım:) sonradan teste koydugumuz idrar kendi kendine hamile kalıyor olmazdegilmi sonradan neden çizgi çıksın ki ben 6 yıldır belki toplam 250 falan test yaptıysam hiç biri sonradan pozitif olmadı canım valla bu işte bi işlik var
Tekrar yaptım canım daha yeni 2 dk oldu
3 saat sonra falan cıktı o cizgi ama bende sok oldum görünce yani sabah o kdar incelemesem dicem gözden kaçtı ama baya incelemiştimdegilmi bende gördüm kafam karıştı sabah saatlerinde test yapmış negatif çıktı diye üzülen başkasımıydı dedim geçmiş yazıları okudum bende yanlışlık yokmuşsonra teste baktım pozitif baya baya pozitif
yok canım benim 2. olacak ama ilk çocugumu 3 yıl sonra buldum 2. side 3 yıla yakın oldu çikolata kisti var bende kurtulamadım 2009 dan beri malesef zor oluyor benimYa inşallah vardır şimdi bi test daha yaptım onda nasıl olcak bakalımtest bağımlısı oldum Senin ilk cocugun mu olcak canım
Anladım canım inşallah saglıkla bunuda kucagına alcaksınyok canım benim 2. olacak ama ilk çocugumu 3 yıl sonra buldum 2. side 3 yıla yakın oldu çikolata kisti var bende kurtulamadım 2009 dan beri malesef zor oluyor benim
amin canım saol inşallah sizlerinde olur ben hep dua ederken rabbim önce olmayanlara ver içlerinde banada ver diyordum hep inşallah pozitifi görürsün at bizede resminiAnladım canım inşallah saglıkla bunuda kucagına alcaksın@birkadin0 ve benim ilk olcak o zaman kısmet ederse rabbim
resmini at bizede canım bakıyım ekran ışıgını düşür flaş kapat aç falan illaki bi şekilde çıkar resimdeKızlaar telefın ısığı tutarak baktım bu sefer gölge bi cizgi var fotoğrafta cıkmaz ama demek ki sabahta vardı sonradan kuruyunca o belirginleşti ay şimdi bi heyecanlandım@birkadin0 Bu Son Olsun
İnşallah canım benim cok sagolamin canım saol inşallah sizlerinde olur ben hep dua ederken rabbim önce olmayanlara ver içlerinde banada ver diyordum hep inşallah pozitifi görürsün at bizede resmini
canım hayal degildir de çok çok yenidir senin kaçıncı gün bugünİnşallah canım benim cok sagolŞimdi fotoğrafta görünmeyecek kadar silik bi gölge cizgi var eğer belirginleşirse atıcam, tabi ben delirip hayal görmediysem o da mümkün cünkü
İğne vurulduğum gün dahil 13. Gün canımcanım hayal degildir de çok çok yenidir senin kaçıncı gün bugün
testin varsa canım sabah ilk sıkıştıgında yada bi yatana kadar wc te gitme sıkış ozman yap ozamn daha net olur bi gölge var gibi canım ayy inşallah koyulaşır yarın biraz daha net olur canımİğne vurulduğum gün dahil 13. Gün canım
Testim var canım yarın sabah ilk idrarla yaparım tekrar cünkü bi sürü ilac kullanıyorum aralıklı olarak sürekli su tükeityorum ondan uyumadan önce net olmaztestin varsa canım sabah ilk sıkıştıgında yada bi yatana kadar wc te gitme sıkış ozman yap ozamn daha net olur bi gölge var gibi canım ayy inşallah koyulaşır yarın biraz daha net olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?