Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi korktum baya ağrı okunca ama evet haklısın ayakları sıcak tutmak gerek daha dikkatli olmamız lazım bu dönem

Testim var canım yarın sabah ilk idrarla yaparım tekrar cünkü bi sürü ilac kullanıyorum aralıklı olarak sürekli su tükeityorum ondan uyumadan önce net olmaz
tamam canım at bizede resmini ama bişey söyleyim bi kaç güne tam pozitifi göreceksin bence canım

Bi korktum baya ağrı okunca ama evet haklısın ayakları sıcak tutmak gerek daha dikkatli olmamız lazım bu dönem
aynen öyle ben doktordan gelince ayaklarıma çorap uzun kollu giydim dünden beri de şükür agrım olmadı ben düşük yapacagım diye aklıma geldi düşük tehlikem var dedi agır kaldırmayacagım uzanmak yasak dikkat edicez canım altından degerli taşıdıgımız bebişlerimiz nice altın verip bebiş alamıyorsun

Aynen öyle çok bekledik onları korumamız lazım

masalkzz canım benim 12. gün testim baya fotoda belli oluyodu koyuydu yani belki geç döllenme falan olabilir kızların dediği gibi sabah ilk idrarla su falan daha içmeden hemen teatini yap bakalım inşallah çift çizgiyi görürüz

ya aslında ben @birkadin0 a da yap diyecegim ama üzülüyor o üzülünce ben kendimi kötü hissediyorum yapsanmı aceba
Benimde canım yapmak istiyor ama dün yemin ettim yapmamaya pazartesiye kadar üzülüyorum diye o yüzden mecbur dayanıyorum şuan

17sinde çağırdı beni doktor canım o yüzden vermedim adetimde 4. Gün geçti artık kesin var diyedüşünüyorum 17sinde gel keseyi o zaman görürüz dedi
doktor bana beta hcg 1000 ile 3000 arasında görünür dedi ben pazartesi gidecegim canım inşallah görecegiz

Kaçıncı günündü bugün canım bence yap negatif bile çıksa 2 gün sonra yine yaparsın moral bozmak yok
Bugün iğne dahil 11.gün yemini bozmayım şimdi sonra üç gün oruç tutmak lazım ne kaldı şurada pazartesi sabahına hayırlısı ile ozaman yapıcam duanızı eksik etmeyin bizlerden

Bugün iğne dahil 11.gün yemini bozmayım şimdi sonra üç gün oruç tutmak lazım ne kaldı şurada pazartesi sabahına hayırlısı ile ozaman yapıcam duanızı eksik etmeyin bizlerden
aynen canım bozma yemin oruç tutmakla kurtulmuyormuş canım ölüm kalım meselesi olması lazımmış sen tut yeminini rabbim sabrının sonunu selamet etsin güzel bi bebişin olur inş

Amin canım benim seninde öyle Senin nasıl gidiyor belirti var mı
canım benim bel agrım sancım var hamileligim de kesinleşti reglimde geçti zaten bende sıra kese görmeye geldi sizide sırasıyla bekliyorum valla bi kaç gün aralıklarla keselerimizi görürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…