Bi korktum baya ağrı okunca ama evet haklısın ayakları sıcak tutmak gerek daha dikkatli olmamız lazım bu dönembendede vardı o agrılar canım ayaklarını sucak tut belini sıcak tut ama sıcak su torbası sakın koyma ayaklarının altına koyabilirsin çok gazlı yiyecekler acı falan gibi yeme gaz yapıyor o sancıları canım beni geçen delirtti hastaneye gittim
tamam canım at bizede resmini ama bişey söyleyim bi kaç güne tam pozitifi göreceksin bence canımTestim var canım yarın sabah ilk idrarla yaparım tekrar cünkü bi sürü ilac kullanıyorum aralıklı olarak sürekli su tükeityorum ondan uyumadan önce net olmaz
Ayy inşallah canım ya cok sevinirim var yatamam canım at bizede resmini ama bişey söyleyim bi kaç güne tam pozitifi göreceksin bence canım
aynen öyle ben doktordan gelince ayaklarıma çorap uzun kollu giydim dünden beri de şükür agrım olmadı ben düşük yapacagım diye aklıma geldi düşük tehlikem var dedi agır kaldırmayacagım uzanmak yasak dikkat edicez canım altından degerli taşıdıgımız bebişlerimiz nice altın verip bebiş alamıyorsunBi korktum baya ağrı okunca ama evet haklısın ayakları sıcak tutmak gerek daha dikkatli olmamız lazım bu dönem
rabbim gülen yüzünü soldurmasın içindeki heycanı görsün rabbimAyy inşallah canım ya cok sevinirim var ya
Aynen öyle çok bekledik onlarıaynen öyle ben doktordan gelince ayaklarıma çorap uzun kollu giydim dünden beri de şükür agrım olmadı ben düşük yapacagım diye aklıma geldi düşük tehlikem var dedi agır kaldırmayacagım uzanmak yasak dikkat edicez canım altından degerli taşıdıgımız bebişlerimiz nice altın verip bebiş alamıyorsun
sen kan verdinmi başka canımmasalkzz canım benim 12. gün testim baya fotoda belli oluyodu koyuydu yani belki geç döllenme falan olabilir kızların dediği gibi sabah ilk idrarla su falan daha içmeden hemen teatini yap bakalım inşallah çift çizgiyi görürüz
Benimde canım yapmak istiyor ama dün yemin ettim yapmamaya pazartesiye kadar üzülüyorum diye o yüzden mecbur dayanıyorum şuanya aslında ben @birkadin0 a da yap diyecegim ama üzülüyor o üzülünce ben kendimi kötü hissediyorum yapsanmı aceba
17sinde çağırdı beni doktor canım o yüzden vermedim adetimde 4. Gün geçti artık kesin var diyedüşünüyorum 17sinde gel keseyi o zaman görürüz dedisen kan verdinmi başka canım
Kaçıncı günündü bugün canım bence yap negatif bile çıksa 2 gün sonra yine yaparsın moral bozmak yokBenimde canım yapmak istiyor ama dün yemin ettim yapmamaya pazartesiye kadar üzülüyorum diye o yüzden mecbur dayanıyorum şuan
Görür gibiyim benim gözler artık iyice bozuldu testlerde çizgi aramaktanİğne vurulduğum gün dahil 13. Gün canım
doktor bana beta hcg 1000 ile 3000 arasında görünür dedi ben pazartesi gidecegim canım inşallah görecegiz17sinde çağırdı beni doktor canım o yüzden vermedim adetimde 4. Gün geçti artık kesin var diyedüşünüyorum 17sinde gel keseyi o zaman görürüz dedi
Gerçekten benimde gözlerim bozuldu yaGörür gibiyim benim gözler artık iyice bozuldu testlerde çizgi aramaktan
Bugün iğne dahil 11.gün yemini bozmayım şimdi sonra üç gün oruç tutmak lazımKaçıncı günündü bugün canım bence yap negatif bile çıksa 2 gün sonra yine yaparsın moral bozmak yok
Amin canım benim seninde öylerabbim gülen yüzünü soldurmasın içindeki heycanı görsün rabbim
İnşallah canım yaamasalkzz canım benim 12. gün testim baya fotoda belli oluyodu koyuydu yani belki geç döllenme falan olabilir kızların dediği gibi sabah ilk idrarla su falan daha içmeden hemen teatini yap bakalım inşallah çift çizgiyi görürüz
aynen canım bozma yemin oruç tutmakla kurtulmuyormuş canım ölüm kalım meselesi olması lazımmış sen tut yeminini rabbim sabrının sonunu selamet etsin güzel bi bebişin olur inşBugün iğne dahil 11.gün yemini bozmayım şimdi sonra üç gün oruç tutmak lazımne kaldı şurada pazartesi sabahına hayırlısı ile ozaman yapıcam duanızı eksik etmeyin bizlerden
Allah size de o güzel anı yaşatsın dualarınızı duysun inşallahBugün iğne dahil 11.gün yemini bozmayım şimdi sonra üç gün oruç tutmak lazımne kaldı şurada pazartesi sabahına hayırlısı ile ozaman yapıcam duanızı eksik etmeyin bizlerden
canım benim bel agrım sancım var hamileligim de kesinleşti reglimde geçti zaten bende sıra kese görmeye geldi sizide sırasıyla bekliyorum valla bi kaç gün aralıklarla keselerimizi görürüz inşallahAmin canım benim seninde öyleSenin nasıl gidiyor belirti var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?