Oooy hadi bakalım çok heyecanlıdoktor bana beta hcg 1000 ile 3000 arasında görünür dedi ben pazartesi gidecegim canım inşallah görecegiz
aynen canım kese göründügünde söylüyorlar ikizmi tekmi üçüzmüOooy hadi bakalım çok heyecanlıdoktor ikiz olabilir demişti bana o yüzden çok heyecanlıyım keseyi gördüğümüzde o da belli olır heralde
İnşAllah canım benim dünya dua üstüne kurulu inanırım buna inşallah olucak elbet mevla ne eylerse güzel eyliyoraynen canım bozma yemin oruç tutmakla kurtulmuyormuş canım ölüm kalım meselesi olması lazımmış sen tut yeminini rabbim sabrının sonunu selamet etsin güzel bi bebişin olur inş
İnşallah canım benimcanım benim bel agrım sancım var hamileligim de kesinleşti reglimde geçti zaten bende sıra kese görmeye geldi sizide sırasıyla bekliyorum valla bi kaç gün aralıklarla keselerimizi görürüz inşallah
Amiin cümlemize inşallah hep beraber sevinelimAllah size de o güzel anı yaşatsın dualarınızı duysun inşallah
aynen öyle canım yer gök dua ile yagmur yagarken yapılan dualar kabul olurmuş bak ben yagmur yagarken hep dua edeim rabbime tez zamnda duamı kabul eder binlerce şükür rabbimeİnşAllah canım benim dünya dua üstüne kurulu inanırım buna inşallah olucak elbet mevla ne eylerse güzel eyliyor
Evet duydum onuaynen öyle canım yer gök dua ile yagmur yagarken yapılan dualar kabul olurmuş bak ben yagmur yagarken hep dua edeim rabbime tez zamnda duamı kabul eder binlerce şükür rabbime
kız bu çakşır otu kökü suyu vardıya almıştım hani ben onu eşime 2 gün içirmiştim buraya yazmamıştım daha tamda igne yaptıgım gün ve ertesi gün içirmiştimEvet duydum onuher şey rabbimizden biz sadece araya vesile koyuyoruz
tabi canım kaçanı yakalarım bi yerde bak söyeyim şimdidenAile gibi olduk Allah razı olsun hepinizden hep destek oldunuz hamile kalınca da kopmayalım
klomen mi kullanıyorsun canım eger klomen ise kullanırken agrı akıntı baş agrısı kasık batması oluyor evet ama olmadıgı zamanda oluyor bende bi ay olmuştu bi ay olmamıştıBenim de 3.günum çok akintim var nedeni ne olabilir erken yumurtalama mı ben günde 2 tane kullanıyorum sabah ve akşam olmak üzere aynı zamanda inofolic asit verdi ve estrofem diye mavi kutuda bir ilaç var onu da her gün bir tane alıyorum
Canım klomen kullanımında oluyo endişelenme normalBenim de 3.günum çok akintim var nedeni ne olabilir erken yumurtalama mı ben günde 2 tane kullanıyorum sabah ve akşam olmak üzere aynı zamanda inofolic asit verdi ve estrofem diye mavi kutuda bir ilaç var onu da her gün bir tane alıyorum
Daha bebişlerimizi konuşucaz burdaAile gibi olduk Allah razı olsun hepinizden hep destek oldunuz hamile kalınca da kopmayalım
Ben onu tam deneyecekken karaciğer enzimlerine zararlarını okudum korktum ama şifa olduğu kişiler de çok. Yok diyemem ama ben korktum diye cesaret edemedim bişey olur sonra üzülürümkız bu çakşır otu kökü suyu vardıya almıştım hani ben onu eşime 2 gün içirmiştim buraya yazmamıştım daha tamda igne yaptıgım gün ve ertesi gün içirmiştim
İnşAllah arkadaşım Allah nasip ederse peş peşe doğururuzDaha bebişlerimizi konuşucaz burda
Evet kaçmak yoktabi canım kaçanı yakalarım bi yerde bak söyeyim şimdiden
bende sneinle konuştuktan sonrakorktum dedim günaha girmeyim bişey olur falan içirtmedim bi tadına b aktım kuru odun gibi bi tadı varBen onu tam deneyecekken karaciğer enzimlerine zararlarını okudum korktum ama şifa olduğu kişiler de çok. Yok diyemem ama ben korktum diye cesaret edemedim bişey olur sonra üzülürüm
Çok şükür ki içmeye gerek kalmadan oldubende sneinle konuştuktan sonrakorktum dedim günaha girmeyim bişey olur falan içirtmedim bi tadına b aktım kuru odun gibi bi tadı var
Evet klomen kullanıyorum ilkkez 4 ay boyunca femara kullandım ve çatlatma iğnesi ile HGS çektirdim bir şey yok dedi ay regl oldum bu ay klomen verdiklomen mi kullanıyorsun canım eger klomen ise kullanırken agrı akıntı baş agrısı kasık batması oluyor evet ama olmadıgı zamanda oluyor bende bi ay olmuştu bi ay olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?