Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oooy hadi bakalım çok heyecanlı doktor ikiz olabilir demişti bana o yüzden çok heyecanlıyım keseyi gördüğümüzde o da belli olır heralde
aynen canım kese göründügünde söylüyorlar ikizmi tekmi üçüzmü hangisi hayırlıysa onu versin rabbim önce hayırlısı

aynen canım bozma yemin oruç tutmakla kurtulmuyormuş canım ölüm kalım meselesi olması lazımmış sen tut yeminini rabbim sabrının sonunu selamet etsin güzel bi bebişin olur inş
İnşAllah canım benim dünya dua üstüne kurulu inanırım buna inşallah olucak elbet mevla ne eylerse güzel eyliyor

İnşAllah canım benim dünya dua üstüne kurulu inanırım buna inşallah olucak elbet mevla ne eylerse güzel eyliyor
aynen öyle canım yer gök dua ile yagmur yagarken yapılan dualar kabul olurmuş bak ben yagmur yagarken hep dua edeim rabbime tez zamnda duamı kabul eder binlerce şükür rabbime

Benim de 3.günum çok akintim var nedeni ne olabilir erken yumurtalama mı ben günde 2 tane kullanıyorum sabah ve akşam olmak üzere aynı zamanda inofolic asit verdi ve estrofem diye mavi kutuda bir ilaç var onu da her gün bir tane alıyorum

klomen mi kullanıyorsun canım eger klomen ise kullanırken agrı akıntı baş agrısı kasık batması oluyor evet ama olmadıgı zamanda oluyor bende bi ay olmuştu bi ay olmamıştı

Canım klomen kullanımında oluyo endişelenme normal

kız bu çakşır otu kökü suyu vardıya almıştım hani ben onu eşime 2 gün içirmiştim buraya yazmamıştım daha tamda igne yaptıgım gün ve ertesi gün içirmiştim
Ben onu tam deneyecekken karaciğer enzimlerine zararlarını okudum korktum ama şifa olduğu kişiler de çok. Yok diyemem ama ben korktum diye cesaret edemedim bişey olur sonra üzülürüm

Ben onu tam deneyecekken karaciğer enzimlerine zararlarını okudum korktum ama şifa olduğu kişiler de çok. Yok diyemem ama ben korktum diye cesaret edemedim bişey olur sonra üzülürüm
bende sneinle konuştuktan sonrakorktum dedim günaha girmeyim bişey olur falan içirtmedim bi tadına b aktım kuru odun gibi bi tadı var

klomen mi kullanıyorsun canım eger klomen ise kullanırken agrı akıntı baş agrısı kasık batması oluyor evet ama olmadıgı zamanda oluyor bende bi ay olmuştu bi ay olmamıştı
Evet klomen kullanıyorum ilkkez 4 ay boyunca femara kullandım ve çatlatma iğnesi ile HGS çektirdim bir şey yok dedi ay regl oldum bu ay klomen verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…