Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür ki içmeye gerek kalmadan oldu
çok şükür canım bakalım baş belası kist ne yapıyor ne işler açacak başıma pazartesi baksın bi doktor benim annem çocuk dogurmuş ikizim var benim onun. çocugu dogdu bayramda ablamın abilerim er er hiç birinde sıkıntı yoktubu kistte beni buldu

Evet klomen kullanıyorum ilkkez 4 ay boyunca femara kullandım ve çatlatma iğnesi ile HGS çektirdim bir şey yok dedi ay regl oldum bu ay klomen verdi
klomen işe yarar inşallah canım aklına takılan bişey olursa sorabilirsin bize burdakilerin hepsi klomen kullandık şimdi test yapıyoruz artık hep birlikte üzülüp hep birlikte seviniyoruz

Yok Allah ın izniyle bişey olmaz başına iş açmaz merak etme

Hangi yazını kıız
aynen öyle canım yer gök dua ile yagmur yagarken yapılan dualar kabul olurmuş bak ben yagmur yagarken hep dua edeim rabbime tez zamnda duamı kabul eder binlerce şükür rabbime
bunu canım sana yazmıştım ya begenmedim ifadesi bırakmış arkadaş canı sıkkın galiba

Yanlışlıkla olmuştur kız bazen oluyor farkedince düzeltiyorum bende

Hanımlar hayırlı geceler yazdıklarınızı okuyorum kalabalık etmesin diye yazmadım hiç kimyasal geçiren arkadaşa dün çok üzüldüm inşallah kimyasal değildir belki tekrar değer çıkar. Klomen bazen rahim incelemesi yapıyormuş yan etkisi buymuş çünkü. Benimde adetim kesilesi oldu daha tam 4 günü saat olarak Yeni doldurdum bitesi oldu demekki.benimkidr inceydi ama doktor baktı bana rahim iyi kalınlaşması demişti ama incelediğini farkettim ben. Kızlar dua edin nolur artık deprosyona girdim durup durup ağlıyorum. Bı yandan da olmazsa da dünyanın sonu değil herkesin bebeği olacak diye bişey yok belki dünyada imtihan im bu olacak diyorum ama bebek gördükçe istiyorum yani

Mevla ne eylerse güzel eyliyor bu bizim imtihanımız dediğin gibi ama çok şükür sağlıklı insanlarız elbet Allah bizede nasip edecektir bol bol dua edicez bir birimize. İnşallah Allah gönlündekini tez vakitte verir sanada arkadaşım Rabbim hepimizi sevindirsin kavuştursun bebeklerinize inşallah

canım herşeyin bi zamnı varmış senin bebişin zamnı gelmemiştir sen üzülme olacak bebegin ama yeterki sen pes etme canım sen güçlü dur ki bebişin sana sımsıkı tutunsun canım psikolojini bozman sitres bun lar en başta etkileyen faktörler sıkma canını nasibin inşallah önümüzdeki aydadır dua et sen rabbim verir biz duayı yanlış ediyorum rabbim kalbimizdekini hakkımızda hayırlı eyleyip tez zamnda versin inşallah

Canım benim hepimiz öyleyiz gördükçe hepimiz istiyoruz bebeğimiz olsun o duyguyu yaşayalım. Olur inşallah biz hemen istiyoruz ama rabbim onun zamanını belirlemiş aslında zamanını bekliyor kuzucuklarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…