Bende öyle düşündüm bugün aksam kan vercemVar gibi ya kan mı versen acaba
Hadi inşallah sevindir biziBende öyle düşündüm bugün aksam kan vercem
Testinizin markasi nedir kuzum ins vardir golge varBende öyle düşündüm bugün aksam kan vercem
Günaydın canım ben geç kaldım bugün
Bugün düne göre daha net gözüküyor canım ya var kız varGünaydın canımm evet yaptım ama gene var mı yok mu anlayamadığım bi gölge var
14. Gün pozitifi gördüysen sen %100 hamilesin tatlımmm14. Canım
Olsuun gebelik uyku yapar tabi hoş görürüz seniGünaydın canım ben geç kaldım bugün
Artı Med markası varta yada albi ikisinde iyi bak bunlardan biriyle yapabilirsin sendeTestinizin markasi nedir kuzum ins vardir golge var
Saol canım benim nasılsın bugün yarın pazartesi heycanlımısınOlsuun gebelik uyku yapar tabi hoş görürüz seni
İyiyim şuan sadece bel ağrım var bacaklarıma vuruyor korkuyorum da heyecanda varSaol canım benim nasılsın bugün yarın pazartesi heycanlımısın
Bide senin pozitif resimlerini görseydik canım hayırlısıyla ama bilmiyorum ben baştan beri sendeİyiyim şuan sadece bel ağrım var bacaklarıma vuruyor korkuyorum da heyecanda var
Ay inşallah sevindiririm ve sevimirimHadi inşallah sevindir bizi
Laboquick canım test inşallah vardır yaTestinizin markasi nedir kuzum ins vardir golge var
Ay canım inşallah ya ama 14. Gün daha koyu olması gerekmez miydi14. Gün pozitifi gördüysen sen %100 hamilesin tatlımmm
Yok canım geç döllenmeyse biz yumurta çatlatma iğnesi vuruyoruz o 36 saat içinde çatlıyor Allah bilir bide ne zaman döllendi daha bunlar var canımAy canım inşallah ya ama 14. Gün daha koyu olması gerekmez miydi
Hiç başka topiklere geçmiş yazıları okumadınmı canım ignenin 16. 17 . 18 . Hatta 19 . Günü hamile olduğunu ögrenenler varAy canım inşallah ya ama 14. Gün daha koyu olması gerekmez miydi
Aynen doğru diyosunHiç başka topiklere geçmiş yazıları okumadınmı canım ignenin 16. 17 . 18 . Hatta 19 . Günü hamile olduğunu ögrenenler var
Yarın ilk idrarla yapıcam inşallah hayırlısı olsun gelsin pozitifBide senin pozitif resimlerini görseydik canım hayırlısıyla ama bilmiyorum ben baştan beri sendemasalkzz Beyazgulbeyaz Z ZeynepYldr hep hamilesniz gibi geldi bana S Sugar11 de öyle sandım inş tutmuş olacak yarın ilk idrarla test yap canım
Benim.daha yumurtlama canim artimed iyi test de albi markanin cok azizligine ugradim surelab da kuruma cizgisi veriyor elimde artimed var comport aldim birde bat gelsin yapacamArtı Med markası varta yada albi ikisinde iyi bak bunlardan biriyle yapabilirsin sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?