Bana ikinci kutu klomen kullanıp gel dedi canım ilkten com hoşuma gitti çok ısındım doktra ben sormadan kendisi anlatırdi smdi tedaviyide yarım bırakmak istemiyorum bu ay bekleme gebelim yumurtan küçük dedi bide benim düşüğüm var kürtaj oldum o kendiliğinden oldu smdi nasıl yumurta sorunum oluyor anlamıyorum yacanım demedimi sana şu gün kontrole gel diye baktın ilgisiz bi doktor degiştir canım valla hiç çekinmeden zamnın boşa gidiyor umudun boşa gidiyor kafanda bir sürü sorular ne gerek her şeyi sorabilecegin hatta sen sormadan anlatacagın bi doktora git canım
İşte burada benim kafam karıştı geçen hafta yani Ağustos 5 inde 3 yumurta gördü doktor , biri 22 diğerleri 19 mm di yumurtaların ama çatlamamış dedi , düzenli regl olurum normal şartlarda tahminime göre iki gün önce regl olurdum. Olmadım ya ondan heyecanlandım. Birşey daha soracaktım lütfen kusuruma bakmayın , 15 Temmuz sat ise 5 ağustosta yumurtaların çatlamama durumu normal mirabbim şu içindeki heycanını görsün inşallah vardır
Sağlık olsun canım bende seni merak ettim bugün yeni girebildim. Klomene devam mı edecrk ki doktorGünaydın kızlar test yaptım negatif çıktı doktora mesaj attım olsa çıkardı dedi oda adet olunca gel dedi artık kısmet tekrar gidicem inşallah adet çok geçmeden gelir
Muhtemelen canım devam eder adet olunca görüşelim dedi çünkü zaten ilk denememdi buSağlık olsun canım bende seni merak ettim bugün yeni girebildim. Klomene devam mı edecrk ki doktor
Anladım.canim bu ay da birlikteyizMuhtemelen canım devam eder adet olunca görüşelim dedi çünkü zaten ilk denememdi bu
Olabilir yavrumAnladım.canim bu ay da birlikteyizben tam 2 hafta sonra adet oldum iğneden muhtemelen sende öyle olursun ama az geldi bu ay sanırım klomen den
Hayır canım gelmedi benim yumurtlama erken yada geç olsa dahi günüm şaşmıyor genelde 17 sinde gelir yüksek ihtimal@birkadin0 adet geldi mi canım?
Anladım canım bu sefer aramıza iğne günü olarak 10 gün falan gircek o zamanHayır canım gelmedi benim yumurtlama erken yada geç olsa dahi günüm şaşmıyor genelde 17 sinde gelir yüksek ihtimal
Sen başladın mı klomene kız hangi gündü adetAnladım canım bu sefer aramıza iğne günü olarak 10 gün falan gircek o zaman
Aynen bugün başladım canım adet ptesi baslamıstıSen başladın mı klomene kız hangi gündü adet
Haydi hayırlısıAynen bugün başladım canım adet ptesi baslamıstı
ÇATLAMASSA kist olur diye biliyorum canımİşte burada benim kafam karıştı geçen hafta yani Ağustos 5 inde 3 yumurta gördü doktor , biri 22 diğerleri 19 mm di yumurtaların ama çatlamamış dedi , düzenli regl olurum normal şartlarda tahminime göre iki gün önce regl olurdum. Olmadım ya ondan heyecanlandım. Birşey daha soracaktım lütfen kusuruma bakmayın , 15 Temmuz sat ise 5 ağustosta yumurtaların çatlamama durumu normal mi
Aynen başladım gün aşırı da değerlendirmeye başladım akıntı gelince. Bugün akşam.son hapimi attım işteOlabilir yavrumbaşladın mı klomenee bu ay
Canım sen naptın ne dedi doktor keseyi gördün muÇATLAMASSA kist olur diye biliyorum canım
Ovi testini yarin alayim o halde tşk ederimcanım inşllah tutar eşine her akşam kahve içir türk kahvesi bunlardan zarar gelmez hani güvenilirliginden emin degilim diyebildigimiz yiyeceklerden degil bunlar sarımsak sogan candır yeşillik candır kızartma türü yemekler degilde sebxe türü yemekler seçebiliriz canım bide ovi testi al eczaneden işini şansa burakma takip et ovi testi ile garantile işini
bugun adet gunum oldu normalde duzensizdir ama catlatma felan olunca gecikmez heralde hic.bi sekilde.golge bile yok cunkuadet gününe kadar bekle canım
gördüm canım çok şükür 10 gün sonra kalp atışı duymaya gidecegimCanım sen naptın ne dedi doktor keseyi gördün mu
olana kadar bekle canımbugun adet gunum oldu normalde duzensizdir ama catlatma felan olunca gecikmez heralde hic.bi sekilde.golge bile yok cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?