Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana ikinci kutu klomen kullanıp gel dedi canım ilkten com hoşuma gitti çok ısındım doktra ben sormadan kendisi anlatırdi smdi tedaviyide yarım bırakmak istemiyorum bu ay bekleme gebelim yumurtan küçük dedi bide benim düşüğüm var kürtaj oldum o kendiliğinden oldu smdi nasıl yumurta sorunum oluyor anlamıyorum ya

rabbim şu içindeki heycanını görsün inşallah vardır
İşte burada benim kafam karıştı geçen hafta yani Ağustos 5 inde 3 yumurta gördü doktor , biri 22 diğerleri 19 mm di yumurtaların ama çatlamamış dedi , düzenli regl olurum normal şartlarda tahminime göre iki gün önce regl olurdum. Olmadım ya ondan heyecanlandım. Birşey daha soracaktım lütfen kusuruma bakmayın , 15 Temmuz sat ise 5 ağustosta yumurtaların çatlamama durumu normal mi

Günaydın kızlar test yaptım negatif çıktı doktora mesaj attım olsa çıkardı dedi oda adet olunca gel dedi artık kısmet tekrar gidicem inşallah adet çok geçmeden gelir
Sağlık olsun canım bende seni merak ettim bugün yeni girebildim. Klomene devam mı edecrk ki doktor

ÇATLAMASSA kist olur diye biliyorum canım

Ovi testini yarin alayim o halde tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…