Ya ben ovulsyon testini doktora sordum bugün alayım mı diye dedi ki çatlatma iğnesi yaptığın için pozitif çıkar zaten sen de al dedin kafam çok karıştı böyle olan var mı anlamadım kicanım inşllah tutar eşine her akşam kahve içir türk kahvesi bunlardan zarar gelmez hani güvenilirliginden emin degilim diyebildigimiz yiyeceklerden degil bunlar sarımsak sogan candır yeşillik candır kızartma türü yemekler degilde sebxe türü yemekler seçebiliriz canım bide ovi testi al eczaneden işini şansa burakma takip et ovi testi ile garantile işini
ovi testine etki ettigini bilmiyorum canım benYa ben ovulsyon testini doktora sordum bugün alayım mı diye dedi ki çatlatma iğnesi yaptığın için pozitif çıkar zaten sen de al dedin kafam çok karıştı böyle olan var mı anlamadım ki
Evet öyle olur hcg hormonu verdiği için iğne. Ovulasyon testinde hep çift koyu renk çıkar . İğnenin etkisi geçene kadar.Ya ben ovulsyon testini doktora sordum bugün alayım mı diye dedi ki çatlatma iğnesi yaptığın için pozitif çıkar zaten sen de al dedin kafam çok karıştı böyle olan var mı anlamadım ki
ovi testinde lh degeri belirleniyor igne lh degerini yükseltmezkiEvet öyle olur hcg hormonu verdiği için iğne. Ovulasyon testinde hep çift koyu renk çıkar . İğnenin etkisi geçene kadar.
Öyle de sonuçta hormon veriyorlar çatlatma olarak oda testi etkiliyor hamilelerde de koyu çıkıyor mesela test. Ben iğne yapmadan önce yaptım geçen ay yaotikdan sonra yaptım dediğim gibi oldu ve iğnenin etkisi geçtiğibde yapmıştım silik çıkmıştıovi testinde lh degeri belirleniyor igne lh degerini yükseltmezki
Canım hamileler ovü testi yapınca baya koyu cıkıyor hcg yide algılıyo heralde testovi testinde lh degeri belirleniyor igne lh degerini yükseltmezki
Aynen bende iğne yaptığımda denemiştim baya koyuyduÖyle de sonuçta hormon veriyorlar çatlatma olarak oda testi etkiliyor hamilelerde de koyu çıkıyor mesela test. Ben iğne yapmadan önce yaptım geçen ay yaotikdan sonra yaptım dediğim gibi oldu ve iğnenin etkisi geçtiğibde yapmıştım silik çıkmıştı
dogrudur canım ben hcg yi aldılamıyor sanıyordumCanım hamileler ovü testi yapınca baya koyu cıkıyor hcg yide algılıyo heralde test
Yeliz hanım günaydın ,Canım sen naptın ne dedi doktor keseyi gördün mu
al bi test canım sonucunu olumlu olarak şartlama kendini üzülmemen için kontrol amaçlı yap çamaşır suyu domestos mu domestosla herzamn köpürüyor günaydın canım hanım demene gerek yok şurda birbirimiz destek oluyorz canım yardımcı olabiliyorsam ne mutlu banaYeliz hanım günaydın ,
Bugün kendime inanamadım , internetten doğal yöntemlerle gebelik testlerine baktım ve çamaşır suyu testi yaptım . Çok heyecanlandım çünkü köpürdü ve eğer köpürüyorsa sonuç olumluymuş hemde çok köpürdü . Sizce de sevinmeliyim gidip test mi alayım
Evet domestos dual bi test canım sonucunu olumlu olarak şartlama kendini üzülmemen için kontrol amaçlı yap çamaşır suyu domestos mu domestosla herzamn köpürüyor günaydın canım hanım demene gerek yok şurda birbirimiz destek oluyorz canım yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana
Boşuna heyecan yaptım sanırımEvet domestos du(((((
olsun sen git bi test al gel canım yap hadi inş çift çizgiyi görürsünEvet domestos du(((((
bende evde yapaılacak o testleri yaptım ama dogru sonuç alamadım bende domestos ile yapmıştım heycanlanmıştım boş çıktı da sen yinede bi test yapBoşuna heyecan yaptım sanırım
Ovülasyon testi ile ile de gebelik testi yapılabiliyor muCanım hamileler ovü testi yapınca baya koyu cıkıyor hcg yide algılıyo heralde test
yapılıyormuş ama ben pek anlamıyorum hiç yapmadımOvülasyon testi ile ile de gebelik testi yapılabiliyor mu
Her zaman işe yaramıyor hcg çok çok yüksek olmalı şahsen iki kez denedim hcg yüksek olduğu vakit çıkıyor herkeste farklı en iyisi gerçek bir gebelik testi ile yapmakOvülasyon testi ile ile de gebelik testi yapılabiliyor mu
Az önce yaptım ovülasyon testi ile ikinci çizgi çok silik çıktıHer zaman işe yaramıyor hcg çok çok yüksek olmalı şahsen iki kez denedim hcg yüksek olduğu vakit çıkıyor herkeste farklı en iyisi gerçek bir gebelik testi ile yapmak
normal gebelik neden denemiyorsun canım bide o testi yapAz önce yaptım ovülasyon testi ile ikinci çizgi çok silik çıktı
Hcg yüksekse 500 üstü faşan olunca koyu cıkıyoOvülasyon testi ile ile de gebelik testi yapılabiliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?