Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ben ovulsyon testini doktora sordum bugün alayım mı diye dedi ki çatlatma iğnesi yaptığın için pozitif çıkar zaten sen de al dedin kafam çok karıştı böyle olan var mı anlamadım ki

Ya ben ovulsyon testini doktora sordum bugün alayım mı diye dedi ki çatlatma iğnesi yaptığın için pozitif çıkar zaten sen de al dedin kafam çok karıştı böyle olan var mı anlamadım ki
ovi testine etki ettigini bilmiyorum canım ben

Evet öyle olur hcg hormonu verdiği için iğne. Ovulasyon testinde hep çift koyu renk çıkar . İğnenin etkisi geçene kadar.

ovi testinde lh degeri belirleniyor igne lh degerini yükseltmezki
Öyle de sonuçta hormon veriyorlar çatlatma olarak oda testi etkiliyor hamilelerde de koyu çıkıyor mesela test. Ben iğne yapmadan önce yaptım geçen ay yaotikdan sonra yaptım dediğim gibi oldu ve iğnenin etkisi geçtiğibde yapmıştım silik çıkmıştı

Aynen bende iğne yaptığımda denemiştim baya koyuydu

Canım sen naptın ne dedi doktor keseyi gördün mu
Yeliz hanım günaydın ,
Bugün kendime inanamadım , internetten doğal yöntemlerle gebelik testlerine baktım ve çamaşır suyu testi yaptım . Çok heyecanlandım çünkü köpürdü ve eğer köpürüyorsa sonuç olumluymuş hemde çok köpürdü . Sizce de sevinmeliyim gidip test mi alayım

al bi test canım sonucunu olumlu olarak şartlama kendini üzülmemen için kontrol amaçlı yap çamaşır suyu domestos mu domestosla herzamn köpürüyor günaydın canım hanım demene gerek yok şurda birbirimiz destek oluyorz canım yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana

Evet domestos du (((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…