- 16 Ocak 2020
- 248
- 136
- 103
- 26
Bana yaptı canımKızlar bu klomen sizede mide bulantısi yaptımı? Yemek yiyemiyorum 4 gündür aşırı midem bulanıyor. İlaçtan mı sizce
Tedaviimiydi peki canım senindeEvet canım ben 10. Gün idrar testi yaptım pozitif ti kan verdim saat 10 gibi 3.19 doktor gebelik yok dedi hatta bana kaç çıktığını söylemeden gebelik yok dedi ben e nabızdan baktım gördüm ertesi gün yine test yaptım pozitif ertesi gün yine ayın 15 ine kadar evde test yaptım pozitif araya bayram girdi misafirm geldi kan vermeye adetim geçiktikten 2 gün sonra gidebildim ama ozamna kadar evde test yaptım herg0n pozitifti hep
Olabilir ,saglikli olsunda, yarin tekrar kan verecegim umarim hayirlisi olur.canım sende yengem gibi kanamalarla hamilelik geçireceksin canım bence
Testi en fazla yarim saat bekletilebilir, yarim saatten sonraki sonuclar dogru kabul edilmez canim, boyle bir durum yasamis olabilrimisin, cunku kanda bhcg gorulmeden idrarda cikmasi imkansiz,ben bir kere boyle pozitif testle gittim doktora sonucum 0di ve zaten adet oldum.Aynen canım oluyor böyle şeyler adetime 4 gün var zaten inşallah yükselir dualarını eksik etme moralin için teşekkür ederim
Bu arada kan testinden 3 saat sonra idare yaptım yine silik çıktı yani bu değere göre nasıl çıkıyor anlamadım
Yarın sabah tekrar yapacağım bakalım
Cevap yokmu kizlar
[/QUOTEsen kanamanin geldigi ilk gunden basla ben oyle yaptim, cogu kadinda onden kahverengi gelir, kan gelmeye basladiginda 1. Gunu say
Evet klomen + çatlatma ignesi oldum benTedaviimiydi peki canım seninde
İyiyim canım ben daha keseyi görmedim hala dönmedik işlerimizi halledemedik burda ama döner dönmez gidicem çok heyecanlıyımİyiyiz canım bebiş iyi keseyi gördük sende durumlar ne gittinöi kontrole
Bende kanama sadece bir iki saat sürdü lekelenme şeklinde , ağrı biraz vardı ve 5 gün öne aldı adetiÖzelde anestezili yaptırdım 500 TL yebbir iki gün kanamam oldu biraz kasık ağrım ama günüme 10 gün kala regl oldum
Yok canım benim beş 10 dakika içerisinde hep çıktıTesti en fazla yarim saat bekletilebilir, yarim saatten sonraki sonuclar dogru kabul edilmez canim, boyle bir durum yasamis olabilrimisin, cunku kanda bhcg gorulmeden idrarda cikmasi imkansiz,ben bir kere boyle pozitif testle gittim doktora sonucum 0di ve zaten adet oldum.
Adım canım bilmiyorum belki yarın da test yaparım yükselir mi diyeEvet klomen + çatlatma ignesi oldum ben
Benim biri 17 mm kendiliğinden çatladı diğeri 16 mmdi canım
Teşekkürler bebeğimBenim biri 17 mm kendiliğinden çatladı diğeri 16 mmdi canım
16 mm di canım en büyüğü 4 yumurtam vardı diğerleri küçük demişti mm söylemedi 3 gün sonra sabah igne oldum canım igneden 1 gün sonrada beraberlik o 3 gün ilişki yasak demişti yapmadık
İlk gün aynısı bende de olmuştuCevap yokmu kizlar
Kanaman başlarıgı günü say canım kahve leke adet olacağının nişanı bi gün öncede 2 gün öncede gelebilir o yüzden kanamanın başladığı günü 1. Gün sayCevap yokmu kizlar
Tsk ederim cevap verdiginiz icinKanaman başlarıgı günü say canım kahve leke adet olacağının nişanı bi gün öncede 2 gün öncede gelebilir o yüzden kanamanın başladığı günü 1. Gün say
Yanlış bilgilenmeni istemem aynısı bende de olmuştu klomene başlayacaktım. Kahverengi akıntı ertesi gün kırmızı kan gelmişti. Doktora hangisini ilk gün olarak sayacağımı sorduğumda “ilk önce doku atıldığı için kandan önce kahverengi akıntı gelir 1. Gün olarak kabul edilir” dedi ve kahverengi akıntıyı 1. Gün saydım 5. Gün klomene başladımİlk gün aynısı bende de olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?