Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu klomen sizede mide bulantısi yaptımı? Yemek yiyemiyorum 4 gündür aşırı midem bulanıyor. İlaçtan mı sizce

Tedaviimiydi peki canım seninde

Testi en fazla yarim saat bekletilebilir, yarim saatten sonraki sonuclar dogru kabul edilmez canim, boyle bir durum yasamis olabilrimisin, cunku kanda bhcg gorulmeden idrarda cikmasi imkansiz,ben bir kere boyle pozitif testle gittim doktora sonucum 0di ve zaten adet oldum.

Yok canım benim beş 10 dakika içerisinde hep çıktı

Kızlar Bu Son Olsun ve S Sugar11 Yumurtalarınız kaç milimdi bu hamile kaldığınız ay
16 mm di canım en büyüğü 4 yumurtam vardı diğerleri küçük demişti mm söylemedi 3 gün sonra sabah igne oldum canım igneden 1 gün sonrada beraberlik o 3 gün ilişki yasak demişti yapmadık

İlk gün aynısı bende de olmuştu
Yanlış bilgilenmeni istemem aynısı bende de olmuştu klomene başlayacaktım. Kahverengi akıntı ertesi gün kırmızı kan gelmişti. Doktora hangisini ilk gün olarak sayacağımı sorduğumda “ilk önce doku atıldığı için kandan önce kahverengi akıntı gelir 1. Gün olarak kabul edilir” dedi ve kahverengi akıntıyı 1. Gün saydım 5. Gün klomene başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…