- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
Rica ederim canımTsk ederim cevap verdiginiz icin
Canım benimde yılda bi kaç kere kahve lekem gelir ama 2 gün önce gelir kahve leke 1. Gün sayılmamalı benceYanlış bilgilenmeni istemem aynısı bende de olmuştu klomene başlayacaktım. Kahverengi akıntı ertesi gün kırmızı kan gelmişti. Doktora hangisini ilk gün olarak sayacağımı sorduğumda “ilk önce doku atıldığı için kandan önce kahverengi akıntı gelir 1. Gün olarak kabul edilir” dedi ve kahverengi akıntıyı 1. Gün saydım 5. Gün klomene başladım
Adete hazırlık aşamasında kanın bekleyip tazeliğini kaybetmesi nedeniyle oluştuğundan kahverengi akıntı adet olarak sayılmaz. Adetten önceki kahverengi akıntı beklemiş kanın göstergesidir. Bu akıntıyı takiben adet görüldüğü için bir hastalığın varlığından söz edilemez.o başka bir durum olabilir. Adetten 1 gün önce kahve akıntı gelmesi adet günü kabul ediliyor doktor anlattı internetten bizzat doktor yazılarını okursanız aynı şey yazıyor
Aynen yanlış bilgi olmaması adına doktoruna danışsın bence o zaman:) ben de aynı ilacı kullanarak hamile kalmış biri olarak doktorumun bu konu hakkında bana verdiği bilgiyi yazdım. Kendi düşüncemi söylemedim. Doktoruna danışması en sağlıklısı.Adete hazırlık aşamasında kanın bekleyip tazeliğ
Adete hazırlık aşamasında kanın bekleyip tazeliğini kaybetmesi nedeniyle oluştuğundan kahverengi akıntı adet olarak sayılmaz. Adetten önceki kahverengi akıntı beklemiş kanın göstergesidir. Bu akıntıyı takiben adet görüldüğü için bir hastalığın varlığından söz edilemez.
İnternette araştırdığım da da sayılmaz diyor canım yanlış bilgi olmasın sonuçta ilaç kullanacak arkadaşımız
Canım bu leke bende 2 gün başkasında 1 gün bir başkasında 10 gün önce gelebiliyor eminimki kahve leke geldiği gün hariç 5 gün adet görüyorsa o 5 gün + 1 gün kahve leke geldigi gün olur dinen adet sayılıyor o gün namaz kılınamıyor oruç tutulmuyor canımAynen yanlış bilgi olmaması adına doktoruna danışsın bence o zaman:) ben de aynı ilacı kullanarak hamile kalmış biri olarak doktorumun bu konu hakkında bana verdiği bilgiyi yazdım. Kendi düşüncemi söylemedim. Doktoruna danışması en sağlıklısı.
Tsk ederim bilgilendirdiginiz icin ben kahve rengi akintida degilde ertesi gunu basladim yani bugunYanlış bilgilenmeni istemem aynısı bende de olmuştu klomene başlayacaktım. Kahverengi akıntı ertesi gün kırmızı kan gelmişti. Doktora hangisini ilk gün olarak sayacağımı sorduğumda “ilk önce doku atıldığı için kandan önce kahverengi akıntı gelir 1. Gün olarak kabul edilir” dedi ve kahverengi akıntıyı 1. Gün saydım 5. Gün klomene başladım
Hım normal mis erken regl o haldeBende kanama sadece bir iki saat sürdü lekelenme şeklinde , ağrı biraz vardı ve 5 gün öne aldı adeti
Bende böyle biliyorum. Yani renk farketmeksiZin gelen ilk kan bir damla bile olsa ilk gün kabul edilirTsk ederim bilgilendirdiginiz icin ben kahve rengi akintida degilde ertesi gunu basladim yani bugun
Kızlar bu klomen sizede mide bulantısi yaptımı? Yemek yiyemiyorum 4 gündür aşırı midem bulanıyor. İlaçtan mı sizce
Yanlış bilgilenmeni istemem aynısı bende de olmuştu klomene başlayacaktım. Kahverengi akıntı ertesi gün kırmızı kan gelmişti. Doktora hangisini ilk gün olarak sayacağımı sorduğumda “ilk önce doku atıldığı için kandan önce kahverengi akıntı gelir 1. Gün olarak kabul edilir” dedi ve kahverengi akıntıyı 1. Gün saydım 5. Gün klomene başladım
Kızlar bu klomen sizede mide bulantısi yaptımı? Yemek yiyemiyorum 4 gündür aşırı midem bulanıyor. İlaçtan mı sizce
Bende ilk iki gün fazlaca iştah yaptı , sonraki gün yani 3. Günde bıçak gibi kesti iştahı hiçbirşey yiyemedin
canım kasıgında şişlik mi var kist degildir inşallah dışarıdanda elle farkediliyor çünküKızlar ya adetime 10 gün var acayip sağ kasigim ağrıyor ve ceviz büyüklüğündeki şişmiş normal mi ya
Farkediliyor kuzumcanım kasıgında şişlik mi var kist degildir inşallah dışarıdanda elle farkediliyor çünkü
canım senin o dedigin her ay önce kahve lekesi gelip rtesi gün adeti başlayanlar sürekli kahve leke gelenler yani ama arada bi kahve lekesi gelenler için böyle diyemeyizBende böyle biliyorum. Yani renk farketmeksiZin gelen ilk kan bir damla bile olsa ilk gün kabul edilir
canım sen o şişlik için bi kontrole git kistten şüpelendim de gerçi yapacagı pek bişey yok adetini bekler de yinede git sen kist olanlarda tahliller yapıyor canım inşallah degildir inşallah canım ov biraz ovunca gidiyormuFarkediliyor kuzum
Hiç ovmadim biraz sert şuan dışarı çıktık eşimle eve gidince ovalicamcanım sen o şişlik için bi kontrole git kistten şüpelendim de gerçi yapacagı pek bişey yok adetini bekler de yinede git sen kist olanlarda tahliller yapıyor canım inşallah degildir inşallah canım ov biraz ovunca gidiyormu
Hayır canım salı günü kontrolüm çarşamba başlarım muhtemelen@birkadin0 başladınmı klomene canımBeyazgulbeyaz canım sen ne yaptın nasıl oldun kontrollerin oluyormu iyimisin kanaman ne durumda kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?