Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benimde yılda bi kaç kere kahve lekem gelir ama 2 gün önce gelir kahve leke 1. Gün sayılmamalı bence

o başka bir durum olabilir. Adetten 1 gün önce kahve akıntı gelmesi adet günü kabul ediliyor doktor anlattı internetten bizzat doktor yazılarını okursanız aynı şey yazıyor

Adete hazırlık aşamasında kanın bekleyip tazeliğ
o başka bir durum olabilir. Adetten 1 gün önce kahve akıntı gelmesi adet günü kabul ediliyor doktor anlattı internetten bizzat doktor yazılarını okursanız aynı şey yazıyor
Adete hazırlık aşamasında kanın bekleyip tazeliğini kaybetmesi nedeniyle oluştuğundan kahverengi akıntı adet olarak sayılmaz. Adetten önceki kahverengi akıntı beklemiş kanın göstergesidir. Bu akıntıyı takiben adet görüldüğü için bir hastalığın varlığından söz edilemez.
İnternette araştırdığım da da sayılmaz diyor canım yanlış bilgi olmasın sonuçta ilaç kullanacak arkadaşımız

Aynen yanlış bilgi olmaması adına doktoruna danışsın bence o zaman:) ben de aynı ilacı kullanarak hamile kalmış biri olarak doktorumun bu konu hakkında bana verdiği bilgiyi yazdım. Kendi düşüncemi söylemedim. Doktoruna danışması en sağlıklısı.

Canım bu leke bende 2 gün başkasında 1 gün bir başkasında 10 gün önce gelebiliyor eminimki kahve leke geldiği gün hariç 5 gün adet görüyorsa o 5 gün + 1 gün kahve leke geldigi gün olur dinen adet sayılıyor o gün namaz kılınamıyor oruç tutulmuyor canım

Canım ben tıp okumadığım için asla bu konularda kendi fikrimi beyan etmem aynı şeyi ben de yaşadığım için (kahve akıntının ertesi günü kan gelmesi) doktorun bana söylediğini paylaştım.

Tsk ederim bilgilendirdiginiz icin ben kahve rengi akintida degilde ertesi gunu basladim yani bugun

Kızlar bu klomen sizede mide bulantısi yaptımı? Yemek yiyemiyorum 4 gündür aşırı midem bulanıyor. İlaçtan mı sizce

Kızlar ya adetime 10 gün var acayip sağ kasigim ağrıyor ve ceviz büyüklüğündeki şişmiş normal mi ya

Bende böyle biliyorum. Yani renk farketmeksiZin gelen ilk kan bir damla bile olsa ilk gün kabul edilir
canım senin o dedigin her ay önce kahve lekesi gelip rtesi gün adeti başlayanlar sürekli kahve leke gelenler yani ama arada bi kahve lekesi gelenler için böyle diyemeyiz

Farkediliyor kuzum
canım sen o şişlik için bi kontrole git kistten şüpelendim de gerçi yapacagı pek bişey yok adetini bekler de yinede git sen kist olanlarda tahliller yapıyor canım inşallah degildir inşallah canım ov biraz ovunca gidiyormu

Hiç ovmadim biraz sert şuan dışarı çıktık eşimle eve gidince ovalicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…