- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Aynen canım oluyor böyle şeyler adetime 4 gün var zaten inşallah yükselir dualarını eksik etme moralin için teşekkür ederimKısmet canım ama ben bu idrar testine inanıyorum. Yelizinde böyle silik çıkmıştı kana baktırdı gebelik yok dediler sonra tekrar yapınca çıktı yani kanda yokken idrar pozitif göstermişti
Ne demek önemli değil sorucaz tabiki evet otuz şase tablet değil yani bir bardak suya karıştırıp içicez portakallı tang olur ya onun gibi içimini yumuşatmışlar bir aylık oluyor totalde. İnofolicte günlük iki adet içildiği için toplam üç kutu gidiyormuş bir ayda o yüzden fiyatlar denk oluyorCanim çok soru sordum nette 30sase yazıyor yani 30 tablet mi sadece 1 aylık o.zman
Canım sana bişey soracaktım şeninde gebeliğinde idrarda benim gibi silik çıkıp kanda negatif birkaç sonra kanda bakınca tekrar pozitif olmuştu değil miduramıyorsun demi test yapmadanyakınında poliklinik falan yokmu git 2 dk kan ver
Cevap yokmu kizlarKizlar adetimin besinci gunu klomen kullanmaya baslicam ama adetimin ilk gunu kahve rengi lekelenmelerim oldu ikinci gunu geldi kirmizilar simdi sorum su ilk gunden mi yoksa ikinci gundenmi basliyor adetim??
İkinci günCevap yokmu kizlar
Cevabiniz icin tsk ederimİkinci gün
Kardeş olcagını anladı kıskanıyor mu acaba kızvalla öyle canım ama uyuyamıyorum kızım rahat bırakmıyor kafamı yastıga koydugum an anne kalk kalk kız git yatıyım diyorum yok kalk kalkıp kızımın oyuncaklarıyla oynuyoruz
Canım ikinci gün oluyorKizlar adetimin besinci gunu klomen kullanmaya baslicam ama adetimin ilk gunu kahve rengi lekelenmelerim oldu ikinci gunu geldi kirmizilar simdi sorum su ilk gunden mi yoksa ikinci gundenmi basliyor adetim??
Tsk ederim cevabiniz icinCanım ikinci gün oluyor
Yumurtlama uyarıcı bir hap canım adetin üçüncü yada beşinci günü başlanıyor pko su olanlara yada daha seri şekilde hamile kalmak isteyenlere doktor kontrolünde uygulanıyorKizlar klomene ney?
Test negatif çıktı maalesefolsun sen git bi test al gel canım yap hadi inş çift çizgiyi görürsün
Evet canım ben 10. Gün idrar testi yaptım pozitif ti kan verdim saat 10 gibi 3.19 doktor gebelik yok dedi hatta bana kaç çıktığını söylemeden gebelik yok dedi ben e nabızdan baktım gördüm ertesi gün yine test yaptım pozitif ertesi gün yine ayın 15 ine kadar evde test yaptım pozitif araya bayram girdi misafirm geldi kan vermeye adetim geçiktikten 2 gün sonra gidebildim ama ozamna kadar evde test yaptım herg0n pozitifti hepCanım sana bişey soracaktım şeninde gebeliğinde idrarda benim gibi silik çıkıp kanda negatif birkaç sonra kanda bakınca tekrar pozitif olmuştu değil mi
İyiyiz canım bebiş iyi keseyi gördük sende durumlar ne gittinöi kontroleNasılsınız kızlar uzak kaldım baya burdan var mı yeni bebiş haberleriBu Son Olsun sen nasılsın bebiş ne durumda
Bilmiyorum ki canım tek ti o hem eşim tarafından ilk torun herkes ona ilgi gösteriyor falan bakalım dogunca ne olacak bu aralar hırcın biraz bagırıyor konuşuyorum daha çok bağırıyor böyle degildi benim kızım ne geçerse eline fırlatıp atıyor sinir basıyor çok hırcın oldu şu 1 aydaKardeş olcagını anladı kıskanıyor mu acaba kız
Söyle düşün canım ben hep derim hayırlıysa ver rabbim hayırsızsa verme hayırlı bi zamanda hayırlı bi evlat verecek rabbim sana yeterki umutlar tükenmesin ben @birkadin0 arkadaşımıza kesin hamile diye baktım olmadı belki benim yazdıklarımla daha çok ümitlendi hakkını helal et arkadaşım hamile duası kabul olur derler hep dua ediyorum hepiniz için hatta tanıdığım tanımadığım kim varsa hepsine ediyorum rabbim tez zamanda bebişler versin size Allah'ım ben bir istedim sen 2 verdin 3 verdin şükür dedittirsin hepinize inşallahTest negatif çıktı maalesefama hala regl yok
İnşallahh canım benim Allah demek duamızı daha çok duymak istedi biz elimizden geleni yapıcaz gerisini Allah'a bırakıyoruz çok şükür sağlıklı insanlarızSöyle düşün canım ben hep derim hayırlıysa ver rabbim hayırsızsa verme hayırlı bi zamanda hayırlı bi evlat verecek rabbim sana yeterki umutlar tükenmesin ben @birkadin0 arkadaşımıza kesin hamile diye baktım olmadı belki benim yazdıklarımla daha çok ümitlendi hakkını helal et arkadaşım hamile duası kabul olur derler hep dua ediyorum hepiniz için hatta tanıdığım tanımadığım kim varsa hepsine ediyorum rabbim tez zamanda bebişler versin size Allah'ım ben bir istedim sen 2 verdin 3 verdin şükür dedittirsin hepinize inşallah
Özelde anestezili yaptırdım 500 TL yebbir iki gün kanamam oldu biraz kasık ağrım ama günüme 10 gün kala regl oldumSeninki nasıl geçti rahim filmi canım. Acı ağrı hissettinmi özel de mi yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?