Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kısmet canım ama ben bu idrar testine inanıyorum. Yelizinde böyle silik çıkmıştı kana baktırdı gebelik yok dediler sonra tekrar yapınca çıktı yani kanda yokken idrar pozitif göstermişti
Aynen canım oluyor böyle şeyler adetime 4 gün var zaten inşallah yükselir dualarını eksik etme moralin için teşekkür ederim
Bu arada kan testinden 3 saat sonra idare yaptım yine silik çıktı yani bu değere göre nasıl çıkıyor anlamadım
Yarın sabah tekrar yapacağım bakalım

Canim çok soru sordum nette 30sase yazıyor yani 30 tablet mi sadece 1 aylık o.zman
Ne demek önemli değil sorucaz tabiki evet otuz şase tablet değil yani bir bardak suya karıştırıp içicez portakallı tang olur ya onun gibi içimini yumuşatmışlar bir aylık oluyor totalde. İnofolicte günlük iki adet içildiği için toplam üç kutu gidiyormuş bir ayda o yüzden fiyatlar denk oluyor

Ya bugün çatlatma iğnesinin 3 günü şu an şu an regl olacakmış kim gibi sancım var benim bacaklarım kasıklarım çok kötü ağrıyor daha önce de çatlatma iğnesi yapmıştım ancak bu ağrılar 13 12 gün falan olmuştu Bu normal mi şu an çok korkuyorum

Canım sana bişey soracaktım şeninde gebeliğinde idrarda benim gibi silik çıkıp kanda negatif birkaç sonra kanda bakınca tekrar pozitif olmuştu değil mi
Evet canım ben 10. Gün idrar testi yaptım pozitif ti kan verdim saat 10 gibi 3.19 doktor gebelik yok dedi hatta bana kaç çıktığını söylemeden gebelik yok dedi ben e nabızdan baktım gördüm ertesi gün yine test yaptım pozitif ertesi gün yine ayın 15 ine kadar evde test yaptım pozitif araya bayram girdi misafirm geldi kan vermeye adetim geçiktikten 2 gün sonra gidebildim ama ozamna kadar evde test yaptım herg0n pozitifti hep

Kardeş olcagını anladı kıskanıyor mu acaba kız
Bilmiyorum ki canım tek ti o hem eşim tarafından ilk torun herkes ona ilgi gösteriyor falan bakalım dogunca ne olacak bu aralar hırcın biraz bagırıyor konuşuyorum daha çok bağırıyor böyle degildi benim kızım ne geçerse eline fırlatıp atıyor sinir basıyor çok hırcın oldu şu 1 ayda

Test negatif çıktı maalesef ama hala regl yok
Söyle düşün canım ben hep derim hayırlıysa ver rabbim hayırsızsa verme hayırlı bi zamanda hayırlı bi evlat verecek rabbim sana yeterki umutlar tükenmesin ben @birkadin0 arkadaşımıza kesin hamile diye baktım olmadı belki benim yazdıklarımla daha çok ümitlendi hakkını helal et arkadaşım hamile duası kabul olur derler hep dua ediyorum hepiniz için hatta tanıdığım tanımadığım kim varsa hepsine ediyorum rabbim tez zamanda bebişler versin size Allah'ım ben bir istedim sen 2 verdin 3 verdin şükür dedittirsin hepinize inşallah

İnşallahh canım benim Allah demek duamızı daha çok duymak istedi biz elimizden geleni yapıcaz gerisini Allah'a bırakıyoruz çok şükür sağlıklı insanlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…