- 4 Şubat 2021
- 964
- 475
- 53
- 41
- Konu Sahibi Melegim elif
-
Benim beyaz akinti hep oluyor gebelik olmuyor 10.gunum iğne gününü saymadım. Test aşırı silik pozitif çıkıyor. Ama ta cumartesi 13.gun bende de pek umut yok belirtim de pek yok sadcee çok uyuyorum. Hayirlisi olsun
Yap tabiki ama yoksa 13te de yap biri 12si sabah yaptım.negatfti akşam yaptı pozitifti kan verdim çıktı yazmış regl olana kadar umut var bence de ne bilim benimde hevesim gitti hiç anlamadım her ayki gibi bir belirti yokİnşallah canım hayırlısı olsun. Ama çok zor beklemek sonra hayal kırıklığı. Benim yarın 12. gün test yapsam mı bilmiyorum
13' ünde tiroid için kontrole gideceğim zaten o yüzden o gün kanda bakılır. Elimde bir tane test var ben de almadım adet geçince bakacağım nasıl olsa bir tane yeter dedim kendi kendime. Doktor bana ignden 15 gün sonra kanda baktır dedi ama varsa 13 gün sonra da çıkar diye düşünüyorumYap tabiki ama yoksa 13te de yap biri 12si sabah yaptım.negatfti akşam yaptı pozitifti kan verdim çıktı yazmış regl olana kadar umut var bence de ne bilim benimde hevesim gitti hiç anlamadım her ayki gibi bir belirti yok
Kiz daha çok var 13une nasıl dayancaksın13' ünde tiroid için kontrole gideceğim zaten o yüzden o gün kanda bakılır. Elimde bir tane test var ben de almadım adet geçince bakacağım nasıl olsa bir tane yeter dedim kendi kendime. Doktor bana ignden 15 gün sonra kanda baktır dedi ama varsa 13 gün sonra da çıkar diye düşünüyorum
Yarından sonra işteKiz daha çok var 13une nasıl dayancaksın
İğneden sonraki 13. günümde demek istedim cuma günü yani sen ayın 13' ü mü anladınKiz daha çok var 13une nasıl dayancaksın
Evet hehe ay o zaman tam zamaniymis çok heycanli=)İğneden sonraki 13. günümde demek istedim cuma günü yani sen ayın 13' ü mü anladın
Oyy inşallah tutmuştur benim 8.ay işte ben de alıştım yavaştan negatifeYarından sonra işteyarın sabah cesaretimi toplarsam yaparım bir test ama moralim bozulacak negatif olursa kursum var yarın konsantre olamam sonra :) hem ben alışkınım 3.5 senedir negatif görüyorum hatta 4 seneye yaklaştı artık.
İnşallah tutmuştur bu ay, senin de aynı şekilde. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı bir şekilde çok zor gerçekten beklemekOyy inşallah tutmuştur benim 8.ay işte ben de alıştım yavaştan negatife
Merhaba kizlar ben kızıma hamileyken iğneyi taptiktan11 gün sonra kan testi yapmıştım çıkmıştı kan testi yaparsan kesin sonuç elde edebilirsin geç döllenme yoksaBenim beyaz akinti hep oluyor gebelik olmuyor 10.gunum iğne gününü saymadım. Test aşırı silik pozitif çıkıyor. Ama ta cumartesi 13.gun bende de pek umut yok belirtim de pek yok sadcee çok uyuyorum. Hayirlisi olsun
Benim 11.gynum sabah çok silikti zor görünüyordu testte sizin değeriniz kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz acabaMerhaba kizlar ben kızıma hamileyken iğneyi taptiktan11 gün sonra kan testi yapmıştım çıkmıştı kan testi yaparsan kesin sonuç elde edebilirsin geç döllenme yoksa
Kanda 27 falan çıkmıştı .kızıma hamile kalmadan 3 ay önce ilk hamile kaldığında yine 11. Gün idrar testi yaptım silik çizgi çıkmıştı sonra kan verdim yine o değerde falan çıkmıştı ama 6 haftalıkken düşük yaptım üç ay sonra kızıma hamile kaldım yine klomen ve çatlatma iğnesi ileBenim 11.gynum sabah çok silikti zor görünüyordu testte sizin değeriniz kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz acaba
Hayirlisi olsun canim kan verdim 11.gunum 1.60 cikti yok yine ama hep küçüktür 1.20 cikardi anlamadımKanda 27 falan çıkmıştı .kızıma hamile kalmadan 3 ay önce ilk hamile kaldığında yine 11. Gün idrar testi yaptım silik çizgi çıkmıştı sonra kan verdim yine o değerde falan çıkmıştı ama 6 haftalıkken düşük yaptım üç ay sonra kızıma hamile kaldım yine klomen ve çatlatma iğnesi ile
Bekle bakalım bozma moralini daha gününe vardır.gec döllenme falan olabilir iğnenin etkisi ile çizgi çift çıkmış olabilirHayirlisi olsun canim kan verdim 11.gunum 1.60 cikti yok yine ama hep küçüktür 1.20 cikardi anlamadım
Insallah canimBekle bakalım bozma moralini daha gününe vardır.gec döllenme falan olabilir iğnenin etkisi ile çizgi çift çıkmış olabilir
Kan mı verdin bugün Ben de test yaptım negatif maalesef bugün 12. günüm akşamüstü yaptım testiHayirlisi olsun canim kan verdim 11.gunum 1.60 cikti yok yine ama hep küçüktür 1.20 cikardi anlamadım
Hayirlisi olsun evet ben labda çalışıyorum zaten dayanamadım ama ilk kez rakam çıktı negatifte olsa hep küçüktür cikardiKan mı verdin bugün Ben de test yaptım negatif maalesef bugün 12. günüm akşamüstü yaptım testi
Senin erken ama daha 11. gün umut var bence ama benim pek yok sanki olsa 12. gün çıkardı diyorum. Yarın kan vericem bakalım kesin belli olur. Hayırlısı olsun ama keşke olsaydı, üzgünüm yoruldum artıkHayirlisi olsun evet ben labda çalışıyorum zaten dayanamadım ama ilk kez rakam çıktı negatifte olsa hep küçüktür cikardi
Insallah vardır kanda daha güzel çıkar belki. Ben ağladım gene baya üzüldüm sen daha yorulmussundur ama ben de dayanamıyorum artık Allah bizim de yüzümüzü güldürr insallahSenin erken ama daha 11. gün umut var bence ama benim pek yok sanki olsa 12. gün çıkardı diyorum. Yarın kan vericem bakalım kesin belli olur. Hayırlısı olsun ama keşke olsaydı, üzgünüm yoruldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?