- 26 Haziran 2021
- 797
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.422
- 33
- 23
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Bence saçan sapan birşeye takiliyorsunuz belki adam sakalasıyor sizinle onun da kelamı bu belki.taniyamadiniz mı kocanızı öyle bir anlatiyorsunuz laf sokuyor felan benn Anlattıklarından şunu çıkardım abartiyosunuzGenel olarak öyle sürekli benimle uğraşıyor .ve benim bu mevzuya kızdığımi biliyor buna rağmen bunu diyip slk slk sırıtıyor sinirlerim bozuluyor.
İnsan değildi de neden evlenirken tercih listende ekliydi ?Ben minnoş mu dedim.bu adam yemek konusunu yeni yapmiyor madem şuan yanyanayiz insan olmasını istiyorum sadece hepsi bu .karnımı doyurup laf sokmak nedir ya
Sakalasıyor anlamiyon mu ?Bencede hoşuna gidiyor ben çıkıp mutfağa geçiyorum benle uğraşmadım diye sırf dhaa çok sinir olayım diye kahkaha atıp gidiyor
16 yaşındaydım :)İnsan değildi de neden evlenirken tercih listende ekliydi ?
Canım bir şaka bir kere yapılır devamlı yapılırsa onun adı şaka değil kaka olur .bu durumda insanın caninu sıkarAbi adam
Sakalasıyor anlamiyon mu ?
Onun midesini elime alacağım en son az kaldıErkeğin kalbine giden yol midesinden geçer lafı doğruymuş meğer
Madem affettınız o zaman çenesini açmasına fırsat vermeyin. Yemek konusunda çoğu erkek benzerdir zaten . Eksik etmeyinOkul anneme yakın olduğu için erkek kardeşim de var aslında alabilirdi kimse rahatsız olmak istemiyor
Kaynanamda tamam deseydi okulu onların orda tutardım .ama kimse yanaşmıyor .haftanın 1 günü çocuğumi sevip yolluyorlar bakmaya gelince kimse yanaşmıyor.hatta baba diyorki kaynana hanım ne çalışması oğlumun getirdigi para size yeter . Yeter dediği parada asgari ücretten bı tık fazla
Bu konuya biz ne yapalım gardaş eşine böyle böyle diyeceksin. Kk eşinin. Beynine girecek kadar güçlü bir platform değilCanım bir şaka bir kere yapılır devamlı yapılırsa onun adı şaka değil kaka olur .bu durumda insanın caninu sıkar
Ondan mı bilmem ama sürekli yapılan tekrar edilen herşeyden rahatsız oluyorum .yapım bu sekilBence diğer olaylardan adama gıcıklık var ve ara ara böyle şeylerle ortaya patlıyor. Yapmayın yemek bir süre.
Dün okadar dedimki bidaha yemek yapmicam.vallahi sırf kendince şaka !!! Bunu yapmasın benimle uğraşmasin diye yaptım bileMadem affettınız o zaman çenesini açmasına fırsat vermeyin. Yemek konusunda çoğu erkek benzerdir zaten . Eksik etmeyin
Siz söylemesine fırsat kalmasın.
Çocuğunuz en fazla 3 yıl sonra daha da bilinçli olacak
Her şeyin hayırlısı olsun
Nereden tutam ki elimde kaliyo16 yaşındaydım :)
Konularınızı biliyorum tabi sürekli yapması da gıcık ediyor.Ondan mı bilmem ama sürekli yapılan tekrar edilen herşeyden rahatsız oluyorum .yapım bu sekil
Sizin gibi insanlar hep var olsun çok teşekkür ederimEsiniz kotudur vs.onlari bilemem biz burada yazilanlar kadarini bilebiliriz sadece daha fazlasini degil. Anneliginize bile laf edilmis ki biz sizin anneliginizi ne gorduk ne duyduk. Bircogumuz anne bile degiliz. Gecen gun actiginiz konuyu hatirliyorum ilaclarinizi birakmistiniz. Buna ragmen ben sizin bir cogumuzdan daha saglikli oldugunuzu dusunuyorum. cocugunuza bile acimizlar ama cizginizi hic bozmamissiniz. Tedavinizi aksatmayin umarim hayatinizda her sey istediginiz gibi olur. ❤
Malesef çok pahalı .yarın devlet okuluna kaydettiricem oda yarım gün zaten 1donem 200 2 dönemde 200 toplamda 400 olacak şekilde .bize uygun olan bu .okulu çok güzel herşey var oraya yazdiricmBiran once kendi ayaklarinizin ustunde durun. Kres icin maddi durumunuz yok mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?