- 9 Aralık 2009
- 17.208
- 54.942
- 1.123
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Canım şimdi özel kreşe gönder zaten. Varsın maaşının çoğu gitsin. Zaten ise başlar başlamaz çocuğun da varken düzen kurman zor. Bir de benim dediğim tek anaokulları var devletin onlar tüm gün. Sizin yeğenler ilkokul veya ortaokul bünyesindeki bir anaokuluna gidiyor olabilir onlar yarim gün.Ben okadar çok istiyorum ki çalışmayı evde kalmaktan kafayı yedim artık .bana kalsa şimdi bı işe girerim çocuğa bakan yok .kaynanam hastayım diyor annemde zaten bakmak istemiyor parada teklif ettim yok dedi ..4 yaşina girmesine 4 ay var zaten okullar açılınca zaten gondericem .ama tam zamanlı değil bildiğim kadarıyla yeğenlerim gidiyor saat 12 de gidip 5 geliyorlar
Belki şekeri düşüodurİşim olmadiginda yemek yapıyorum olduğunda yapmıyorum .işten geliyor karnını dolaptakilerle doyurur varsa zaten mutfakta yer .bir hafta yemek yapsam 1 gün yapmazsam laf söküp duruyor .az önce yemek indirdim .karnını doyuruyor 'allahim sen kimseyi açlıkla terbiye etme diyor ' sırıtıyor .yemin ediyorum en son hiç yemek yapmayacagim görecek gününü bıktım sürekli yemekle ilgili laf sokmasindan .. ben napim bununla ya ,yemek yapmazsam bı sure terbiye olurmu . nankör resmen genelde yemek yaparım arada yapmam sadece
Ben bu adama nasıl asiktimda aslında o beni bu hale getirdi .benim sevdiğim adam bu değildi .kendisi kaybeder ben en fazla çocuğum büyüyünce o düzelmezse çeker giderim o yanlız kalırKarpuzcum sırf güvence veya sıgınma ihtiyacı veya baska bisey için bu adama sığınman yanlış olmuş. Şimdi kızıcaksın bana da ama , adam kaşının altında göz var dese cingar çıkarırsın çünkü sen bu adamı sev mi yor suuun ve bu iliskiyi uzun ömürlü göremiyorum malesef cinnet geçirmen yakındır insallah hakkında hayırlısı olsun
Benim dediğimde tek anaokulu hiç sormadım belki öyle birşey vardır .insallah vardır ya .bende çalışıp kafa dağıtırım biraz .ben özel okulu biara sordum 2500 demişlerdi oda bir yil önce sanırım şimdi nekadar olmuştur bilmiyorumCanım şimdi özel kreşe gönder zaten. Varsın maaşının çoğu gitsin. Zaten ise başlar başlamaz çocuğun da varken düzen kurman zor. Bir de benim dediğim tek anaokulları var devletin onlar tüm gün. Sizin yeğenler ilkokul veya ortaokul bünyesindeki bir anaokuluna gidiyor olabilir onlar yarim gün.
Ayenn öyle canimNasılsın demezler ne yemek yaptın derler
O tek çalışıyor ben yemek yapıyorum canım arada bir isim olursa yapmıyorum onuda günlerce lafını eder kendince şaka yaptığını sanipBelki şekeri düşüodurBen acıkınca gözüm dönüo.Vucudumdan ter akıo bır anda.Randevu aldım gızlı sekerıme baktırcam.Bırde genlerde var bızde .Ama ıkınızde calısıosanız yardım etmesı gerekır
Elimde olsa bir dakika durmam çalışırdım benimde buna maddi yi geçtim manevi olarakta ihtiyacım var çocuğa bakan yok .anaokula yazdiricam tam zamanlı olur inşallah ozamn calisabilirimBiran once kendi ayaklariniz uzerinde durmak icin ise basvurun. Bir gun olur da bu evlilik biterse kendinize yeni bir duzen kurmak icin kendi ayaklariniz uzerinde durmalisiniz.
ÇalışınO tek çalışıyor ben yemek yapıyorum canım arada bir isim olursa yapmıyorum onuda günlerce lafını eder kendince şaka yaptığını sanip
O zaman dediğim gibi siz bir psikiyatriste gideceksiniz. Doktor da dinle dinle bir yere kadar uyuyamıyor musun kafana mı takılıyor sinir mi oluyorsun iyi tamam diyecek verecek ilaçları mis gibi yaşayacaksınız eşinizleBenim annem kocamdan beter yemin ederim bana kan kusturdu orada çektiğimi bir ben bir Allah bilir . beni kabul etsin diye sevdiği ne varsa yapıyordum yemek olsjn temizlik olsun bı doğru düzgün oturmuyordim sırf gözüne batmamak için .buna rağmen bana neler yaptı. .şimdi kendi vicdanini rahatlatmak için arada yemek yapip bize geliyor hal hatır sorup gidiyor
En iyisi öyle yapmak bazen çıldırıyorum surekli aynı şeyi yapmasındanSeni sinirlendirmeye yapio. Amin de gec ya. Görmüyor musun. Kendini yormayacak şeyler yap özenme. Ya da yapma.
Hafıza baya güçlü maşallah busuru çocuk yaptılar :) sonra ortadan kayboldular .şuan başka kediler var o kedileri baya oldu görmeyeliSizin bahçedeki kediler noldu?
Bende onu soracaktım hatta boşanmış hatırlıyorumYa konu sahibi sen bu adamla ilgili yemeğe gelene kadar bi dolu sorunlu konu açmadın mı? Adam bağımlıydı yanlış hatırlamıyorsam yemek son dert falan olması lazım. Neden barıştınız bu adamla yahu.
Bence sizin eşinize tahammülünüz kalmamış sorunlarınız başka , belkide sakalasmaya çalışıyor. Benim esimde arada takılır bugünde aç karnımızı doyurduk vs diye .Genel olarak öyle sürekli benimle uğraşıyor .ve benim bu mevzuya kızdığımi biliyor buna rağmen bunu diyip slk slk sırıtıyor sinirlerim bozuluyor.
Temizledim canım dün bitti işlerim.Canın bana sadece espri yapmış gibi geldi, sen takiksin adama.
Laf sokcak insan gülerek öyle demez ki.
Su baskınini temizledi mi sen asıl onu söyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?