Koca Dramı...

Bu laflari etmek icin 2 ay cok kisa bi sure degil mi ya? Ayip gercekten. Sizinle sadece cocuguna bakin diye mi evlendi acaba anlayamadım gercekten. Allah yardimciniz olsun

Sorman hata kütüğe bak sana teşekkür edeceğine beğenmiyor bide üstüne kalbiini kırıyor kavgada söylenmez bu kelimeler terbiyesiz..yol yakınken bırak.

kusura bakmayın ama size eş gözüyle değil bakıcı niyetiyle sizinle evlenmiş. büyük ihtimalle kayınvalideniz ve kocanızın aklındaki çocuğu haftasonları yollarım gelin bakar sonra daima çocuğa hep siz bakarsınız diye düşünmüşler içten içe bu ne ? hizmetçi muamelesi resmen.

Bana kalsa çoktan ailemin evine dönerdim. İlk evliliğim de bu gibi sebeplerden bitmişti çünkü.
Ama babam epilepsi hastası ve ikinci yıkımı kaldırabilir mi bilemiyorum..

bir de 2 aylık evlilikte ne bu ? bi destur sizin gibi 2 aylık evli olanlar resmen balayıdan yeni dönüyorlar. zaten eşiniz ve kv düzgün insan olsalar aman daha yeni evliler çocuğu yollamayayım der. birde çocuk aranızda yatıyor yok daha neler.

Bi yaşıma daha girdim.ne düşünüyosun ozmn g...tünle sana mutluluklar de git bitir..senın durumun benden de beter be güzel kardeşim. Allah yardımcın olsun

Birkere 6 yaşına gelmiş bir çocuğu aranızda yatırmak istemesi bana çok tuhaf geldi.
Size o lafı demesi zaten ayrı bir ayılık bence size öyle dediğinde sizde cevabını verin altta kalmayın. Evlenmeden önce hiç mi belli etmedi kendini ?

6 yasindaki cocukta bir cogu seyi bilmeye farkina varmaya basliyo. Onceden olsa cocuk ne bilcek derdim ama 6 yasinda oglum var ve ondaki gelisimleri goruyorun.. oz cocugun gibi gogsune bastirip uyuyamazsin ki buna mecburda degilsin.

Cek git

Çocuğun aranızda yatması hiç sağlıklı değil benim kuzenim evlendiği bayan çocuğunu hep öncelik vermiş kuzenim çok sıkıldım diyor boşanmıştı.
Bu adam hem eşini ve çocuğunu koyacağı yeri bilmiyor hem hadsiz kaç bu adamdan.

2 aylik karisina ..suratin g.tume benziyor..diyen adami ezerim..

Ama cocuk konusundan birsy diyemem
Bilerek evlenmissin
6 yasinda cocuk babasiyla yatmak isteyebilir

Bunlati dusunecektin bastan

Cocul her zaman onde gelir kusurabakma kocan hakli o acidan
Tabii ki cocugu tercih edecek
Bastan dusunecektin

Altı yaşında çocuk öz evladiniz da olsa aramızda yatamaz. Çok yanlış. Ayrıca size bu cümleyi kuran adamla çocuklu ya da çocuksuz aynı yatağa girmeyin. Ben olsam aynı sokaktan bile geçmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…