Koca Dramı...

Sakın taviz vermeyin belliki sizin üstünuzde baski kurmak istiyor... Kendini sizden üstün görerek sizi bastırmaya çalışıyor... Çocuğu bilerek gitmissiniz arada müsade edebilirsiniz sanırım yada siz istemiyorsaniz bile babasi ile birlikte yatmalarina musade edin ama kendinize hakareti kabul etmeyin yoksa sonu gelmez...

Bence oda farkında isteklerinin saçma olduğunun Ve sizi bu şekilde vurmaya çalışıyor.Çünkü bu tarz hasta ruhlu insanlar karşı tarafta hiçbir kusur bulamayınca saçmalamaya başlar Ve bu şekilde çirkinleşir.Siz çocuğu kabul etmişsiniz zaten sırf aynı yatakta yatmıyorsun diye öle bir seçenek sunuyorsa hayatı boyunca oğluyla yatabilir.Tabi bu adam bununla kalmamış dahada çirkinleşmiş ve size o cümleyi kullanmış hiç düşünmeden ayrılın.

Çocuğun gelip kalmasına bir şey demiyorum zaten. Babasının evi tabi ki gelecek. Ama mesele çocuk değil, eşimin zihniyeti

Senden neden annelik bekliyorlar ki ?

Sen cocuga annelik yapmak zorunda degilsin , ablalik yapabilirsin ancak.

Annesi nerde cocugun ? Ilk esinden neden boşandı biliyor musunuz ?

G.tün o kadar güzelse suratınla yer değiştir, iğrenç yüzünü görmek istemiyorum diyemedin mi? Erkeğin bu tarz egolusu hiç çekilmez yani. Hadsiz ya.. Sessiz kalmayın Allah aşkına. Kendi kıllı göbeğine baksın önce.

Hazir
Hazir coluk yok cocuk yokken birak gitsinnn 2 ayda gotum muamelesi yapan 2 sene sonra neler yapmaz!

Kendisi g.tünden de çirkin değilse nolayım. Özgüvene bak. Terbiyesiz!

Çok merak ettim eski eşi ile neden ayrılmış bu adam.

Senin çocuğun yoksa keşke çocuklu biriyle evlenmeseydin bu sorunlar normal bence direk ayrıl adam zaten değer vermediğini bu kadar kısa sürede çol net belli etmiş

Çocuğun babası varken babaannede kalması bana doğru gelmiyor.
6 yaşında çocukla yaşlı babaaanne paylaşımı be kadar olur? O kadın ne verebilir çocuğa?

Siz de adamın çocuğu olduğunu bilerek evleniyorsunuz. Evet annesi olamazsınız ama sorumluluk paylaşacaksınız demek olur bu.

Tabi bu sorumluluk aranızda yatırmak degil. Bir oda yapın çocuğa, baba-oğul yatsınlar haftasonları madem. Çocuk hep sizde olsa zaten zamanla o kdat özlemeyeceği için kendi odasında tek yatacaktır.
yeni evli vs anlamam. Çocuğun yanı annesi yada babasının yanı. Babasının evi varken Babaannede kalmamalı. Şartlarınızı ona göre ayarlamalısınız.

He suratın g.tüme benziyor diye şaka yaptığını söyleyen adamdan koca olur mu derseniz, bence olmaz.

Bu gerizekalıyı çok aradın mı?

ah ah arkadasin kendine yazik etmis hem cocuklu bi adamla evlenerek buyuk hata yapmis.hersey dengi dengine.cocuklu cocukluyla evlenmeli benim gorusum.bu sekilde karsilikli anlarlardi birbirlerini
adam da bulmus bunuyo terbiyesiz.
birincisi ,6 yasindaki bi erkek cocukla ayni yatakta yatilmaz
ikincisi, sen cocuksuz kadinla evlenmissin anneligi tatmayan bi kadindan nasil öz annelik yaomasini bekliyorsun.onu gideceksin öz annesine diyeceksin.ne hakla.olsa olsa esinden ogluna iyi bi abla olur anne olmaz.
ucuncusu ayi midir nedir insan esine ne olursa olsun g.me benziyosun demez
pis küstah
arkadasin ayrilabiliyosa ayrilsin.
bi hata yapmis siyrilsin hemen.
kendi dengini bulsun yazik olur bu manyakla bi omur gecmez.cunku adam karisina göz olmus cocuk konusunda.birilerinin de doldurusuna geliyo galiba.
cocuguna bi laf etsen kizsan falan hemen uvey anne muamelesi gorursun.
vuslata hasretim

cocugun oz annesi nerede o neden bakmiyor.yazik cocuga acidim ben babane de kaliyormus.en basindan hata olmus cocuklu biriyle evlilik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…