Koca Dramı...

Allah aşkına ya neden bunu kendinize yapıyorsunuz???
Daha devam etmelimiyimi sormayin bari .
Tabiki gitmeyin devam edin adam ağzınıza s.çmaya devam etsin , kocan senin o ister çüküne benzetir ister g.tüne . Evinin direği cocugunuda bakacaksın hizmetciside olacaksın. Daha dur dövmeyede başlar, sakinha ses etme cekeceksin mecbursun .

fazla dusunme derim insan esine o kelimeyi kullanirmirmi edep ya Hu

Ne kadar iğrenç biri bu es kişisi ya.gotunu çok beğeniyorsa mutlu mesut yaşasaydı yani.sanki adam severek değil mecburiyetten evlenmis,çocuğuna bakıcı almış gibi.

Görücü usulu tanımadan evlendiniz belliki
Maddi imkanınız varsa sakın dönmeyin o eve derim
Adam ayakkabısına verdigi kadar bile deger vermiyor size

Yuzun tötüme benziyor diyen adamla hala ayni yastiga nasil baş koya biliyorsunuz hayretler icerisindeyim
Serefsiz pislik!!! Bir kadina, en onemlisi eşine insan nasil oyle pis bir laf ede bilir.
Sizin adiniza cok uzuldum ve aşiri da sinirlendim

Son düzenleme:
Vayy terbiyesiz adama bak 2 ayda kendini belli etmiş.Sizde ona tavır yapın kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok.ayrıca sizle çocuguna annelik yapasınız diye mi evlenmiş.bu nasıl kendini bilmezlik ya.dönsün o kendine baksın terbiyesiz.

Çocuğuna değer vermesin demiyorum. Çocuğuyla beni kıyaslaması birimizi birimize tercih etmesi normal mi?

Yaşvarıyorum boşanın.
Bir insanla bir hayvan evli kalamaz.
Sakın 2.evlilik yürütmem lazım demeyin.

Kolay degil hele ikinci evlilikden sonra hic kolay degil ama bence kurtul o adamdan aramamis sormamsi hakaret etmis cocuk niye aranizda yatsin onu hic anlamadim zaten ama kurtul o parazitten rabbim yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…