- 17 Şubat 2015
- 282
- 402
- 103
- Konu Sahibi vuslata hasretim
-
Gerçekse ne demek gerçek tabii. Arkadaşım üç gündür bende kalıyor ve hergün ağlıyor. Resmi nikah bazı aksaklıklardan dolayı kıyılamamıştı, daha sonra da sorumsuzluk gösterip uğraşmadıResmi nikâhınız yok mu nasıl yani siz evli değilsiniz o zaman yasal olarak hiçbir hak iddia edemezsiniz adam resmen bakıcı temizlikçi bulmuş her ihtiyacını karşılıyor yapmayın hanımlar ya bu kadar da kolay harcatmayın kendinizi yazık ya çok üzüldüm valla eğer bu konu gerçekse tabii.
Gerçekse ne demek gerçek tabii. Arkadaşım üç gündür bende kalıyor ve hergün ağlıyor. Resmi nikah bazı aksaklıklardan dolayı kıyılamamıştı, daha sonra da sorumsuzluk gösterip uğraşmadı
Gerçekliğine inanamadım çünkü bence,Gerçekse ne demek gerçek tabii. Arkadaşım üç gündür bende kalıyor ve hergün ağlıyor. Resmi nikah bazı aksaklıklardan dolayı kıyılamamıştı, daha sonra da sorumsuzluk gösterip uğraşmadı
Gerçekliğine inanamadım çünkü bence,
Bir kadın nikahsız birliktelik yaşadığı bir adamdan bu kadar hakaret işitip her açıdan o adama hizmet edip üstüne de her defasında kolayca gözden çıkarıliyorsa bu benim hayata bakış açıma göre gerçek olamayacak kadar vahim bir durum.
İnanamıyorum bu nasıl bir laf! Resmi nikah olmamasına çok sevindim, ayrılsın hemen, ne işi var bu adamlaBana durduk yere sen hiç aynaya bakıyor musun? Yüzünün haline bak. Aynı g...tüme benziyor dedi!
Magazin takip etmiyorum şimdi siz yazınca baktım şiddet görmüş vs niye bu kadar zaman beklemiş ilginçler valla hicbir yazılana cizilene inanmıyorum ne yalan soyliyim hepsi reklam peşinde.Maalesef böyle insanlar var ama. Sıla’nın yaşadıklarını duymuşsunuzdur. Konudaki kadından ne farkı var. Fazlası var eksiği yok. Hakkedecek ne yaptı kimbilir diyenlere kızıyoruz ya aslında doğru söylüyorlar buna izin veren kadının kendisi. İlk olur çekersin resti ikinciye izin vermezsin. İkincisi yaşanıyorsa kadın haketmiştir çünkü buna izin veriyordur. Bu arkadaşta geri dönerse ki dönmeyi düşünüyor, daha fazlasını yaşayacak. Gelip buraya yazarsa hakkettin derim.
Konu sahibi arkadaşınız döndü mü kocasına?İyi akşamlar herkese. Arkadaşımın ağzından yazıyorum. Fikirleriniz bizim için çok önemli:
Merhabalar.
Henüz 2 aylık evliyim. Eşimin de benim de ikinci evliliğimiz. Eşimin işk evliliğinden 6 yaşında bir oğlu var. Babaannesinde kalıyor, haftasonları bize geliyor.Benimse çocuğum yok.
Eşimle çocuğunu kabullenerek evlendim. Çocuk için elimden gelen iyiliği yapmama rağmen hep eksik görüldüm. Çocuk konusunda benden yana çok beklentiye girdiler. Ona kendi öz annesi gibi davranmamı istiyorlar ama bu kadar kısa sürede bunu yapabilmem imkansız. Yanlıl anlaşılmasın, çocukları severim ve eşimin çocuğuyla da bir sıkıntım yok. Ama çocuk konusu aramızda sürekli problem oldu. Mesela eşim çocuğun aramızda yatmasını istiyor benden ve ben kabul etmeyince bana çok kolay bir şekilde yol gösterebiliyor: Çocuğumu istemeyeni ben de istemem!
Tabi başka problemler de var. Mesela dün sabah aramızda şöyle bir konu geçti:
Bana durduk yere sen hiç aynaya bakıyor musun? Yüzünün haline bak. Aynı g...tüme benziyor dedi!
Çirkin bir kız değilim fakat sürekli böyle şeyler söylüyor.
Daha da onur kırıcı cümleleri oluyor bana karşı. Açıkcası beni sevmediğini, bana değer vermediğini düşünüyorum.
Akşam bunları konuşmaya çalıştım ama hatasını asla kabul etmedi ve evden çıkıp gitti.
Ben de şu an bir arkadaşımdayım ve dünden beri beni hiç aramadı.
Çok büyük çıkmazdayım. Bu insanla devam etmeli miyim çekip gitmeli miyim bilemiyorum.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
Konu sahibi arkadaşınız döndü mü kocasına?
İnsanla mı evlisiniz gerçekten?İki eli iki ayağı olandan hani?İyi akşamlar herkese. Arkadaşımın ağzından yazıyorum. Fikirleriniz bizim için çok önemli:
Merhabalar.
Henüz 2 aylık evliyim. Eşimin de benim de ikinci evliliğimiz. Eşimin işk evliliğinden 6 yaşında bir oğlu var. Babaannesinde kalıyor, haftasonları bize geliyor.Benimse çocuğum yok.
Eşimle çocuğunu kabullenerek evlendim. Çocuk için elimden gelen iyiliği yapmama rağmen hep eksik görüldüm. Çocuk konusunda benden yana çok beklentiye girdiler. Ona kendi öz annesi gibi davranmamı istiyorlar ama bu kadar kısa sürede bunu yapabilmem imkansız. Yanlıl anlaşılmasın, çocukları severim ve eşimin çocuğuyla da bir sıkıntım yok. Ama çocuk konusu aramızda sürekli problem oldu. Mesela eşim çocuğun aramızda yatmasını istiyor benden ve ben kabul etmeyince bana çok kolay bir şekilde yol gösterebiliyor: Çocuğumu istemeyeni ben de istemem!
Tabi başka problemler de var. Mesela dün sabah aramızda şöyle bir konu geçti:
Bana durduk yere sen hiç aynaya bakıyor musun? Yüzünün haline bak. Aynı g...tüme benziyor dedi!
Çirkin bir kız değilim fakat sürekli böyle şeyler söylüyor.
Daha da onur kırıcı cümleleri oluyor bana karşı. Açıkcası beni sevmediğini, bana değer vermediğini düşünüyorum.
Akşam bunları konuşmaya çalıştım ama hatasını asla kabul etmedi ve evden çıkıp gitti.
Ben de şu an bir arkadaşımdayım ve dünden beri beni hiç aramadı.
Çok büyük çıkmazdayım. Bu insanla devam etmeli miyim çekip gitmeli miyim bilemiyorum.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
Tek başına gitmese iyi olur evine, adamın ne yapacağı belli olmaz...Hayır dönmedi, dönmeyi de düşünmüyor. Zaten adam arkadaşımı engellemiş uğraşmaya değer biri olarak bile görmüyor. Bugün evine gidip eşyalarını toplayacak ve memleketine dönecek.
Ama eve gidince neler olur, olaylar nasıl gelişir bilemiyorum tabi
Annesi babası bilmiyor henüz, abisi kocasıyla konuşacağını söyledi sadeceTek başına gitmese iyi olur evine, adamın ne yapacağı belli olmaz...
Ailesi ne dedi arkadaşınızın?
Doğru söylüyorsunuz ancak konu sahibi bayan adamla resmi nikahlı evli değil zaten.İnsanla mı evlisiniz gerçekten?İki eli iki ayağı olandan hani?
Amacım dalga geçmek değil .Ama insan olan sunları demez.
Ne demek çocuk ortamızda yatacak?Ayrıca siz çocuğa bakmaz zorunda değilsiniz.
Benimde bi arkadasmın esi 2.evliliği adamın.Bir cocugu var adamın.Annesinin ruhsal sorunları var,bakamıyor 10 yasında çocuk.Babanne ve anneanne bakıyor.İStediğinde babasına tabiki gelip kalıyr çocuk ama uzun süreli değil.Evlenirken ben bu sorumluluğu alamam dedi arkadaşım.En doğal hakkı bunu demek.
Ettiği hakaretleri aynen iade eder,yol yakınken çocuk olmadan dönerim ben olsam.
Haydaa:)Doğru söylüyorsunuz ancak konu sahibi bayan adamla resmi nikahlı evli değil zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?