Koca Dramı...

Çocuğunu arada isteyen bir baba..bravo evliliği için çocuğunu yok saymamış
Ama size çok saygısız sevmiyor galba

Baştan bu haldeyseniz devam etme arkadaşım söylediği çok terbiyesiz olmuş
Seni eş değil çocuğuna dadı almış bence
Uzatmak sana zarar verir diye düşünüyorum

Bana nasıl bir şey söylersin dediğimde şaka yaptım sen buna mı takıldın dedi.

Zeytinyağı gibi üste çıkıyor bir de!!! Arkadaşım bu hiç de şaka yapılacak bir şey değil. Bu adam seni sevmiyor bu belli. Evlenme süreci nasıl oldu, illaki anlamışsındır...Uzatmadan bitir durdukça daha çok üzüleceksin.

Sizin cekip gideceğimizi anlamıs ozguvenınızı yıkıp cesaretinizi kırmak istiyor

Kendi memleketimden biri. Arada tanış olunca sorduk soruşturduk herkes iyi anlattı, bir kişiden bile olumsuz bir cümle duymayınca güvendik

Ah be kardeşim kimse kimseye kötü demiyor ki artık.....Benim eşimin ailesini de yere göğe sığdırmamışlardı, ama ne çektiğimi ben bilirim. Alkol, şiddet vs duymadıysa herkes iyi aile diyor zaten.

senin yanında kendini çirkin hissediyorsa senin özgüvenını kırmak ıçın boyle konuşuyordur çünkü bu şekilde seni ekarte edecek mutsuz edecek kendine bağlayacak ... ahh ahhh hep aynı numaralar...

Evliliğin ilk ayları çok zor oluyor alışmak falan diyeceğim de, kocanizin size uyguladigi seyin adi psikolojik şiddet.

2 aylık evlilik ve iğrenç hakaretler YAZIK evliliğinize.
EVLENMEK için mi evlenmiş ayıp be.
En doğru karar neyse verin evlilik süreci kısa ama HAKARET çok büyük !

madem çocuğunu o kadar düşünüyordu annesinden ayrılmasaydı. Hem kendi çocuğuyla ilgili sizden beklentisi olması da çok saçma bunlardan önce size söylediği cümle akıl alır gibi değil sadece o cümle bile adamın sizi sevmediği ve değer vermediğinin göstergesi

Yuh artık bu ne ya
Büyük konuşmuş olmayayım ama bana "şu yüzüne bak g.tume benziyor"diyen adama öyle bir haddini bildiririm ki ayakları o çok sevdiği g.tune vura vura kaçar..
Size tavsiyem size bu muameleyi layık gören adamla asla bir gelecek düsünmeyin.Hizmetci olarak seçmiş sizi bir es olarak degil.

Annesi 5 bin karşılığında velayeti babaya vermiş. Şimdi de tekrar evlendiğini duyunca velayet davası açtı
Yazık o çocuğa ya ne rezil bir aile. 5000 karşılığı kaç para olursa olsun gerçi .Çocuğumun velayetini vericem haaa .Adamın anlını karışlarım. Kaç sene bekar kaldı bu herif. Madem çok çocuk.meraklısı oturup çocuğuna kendisi baksaymış. Mehep ayrılığı çocuk yaptıktan sonramı akıllarına gelmiş. Bizimde meshep ayrıldığımız var. Bunun için ayrılırmi bir insan. Zaten mezhep yüzünden geçinemiyor ise çocuk yapmaz bir insan. Malum boşanma olunca çocuk kimde kalırsa onun mezhepine göre büyür diye düşünür. Sen bence bunun gerçek nedenini öğrenmelisin. Bu gecistirmek için öne sürülmüş bir neden gibi geldi bana.
2. Evliliğini böyle rezil bir hale sokan baba. Çocuğunun velayetini para karşılığı veren anne. Mezhep peşinde koşmaktan insanlıklarını bırakmışlar demekki bir kenara.

Bakıcı tutmuş seni

Esiniz tam bir okuz yontulmamis odun kalas. Kusura bakmayin. Oncelikle koca 6 yasindaki oglunu seninle ayni yatakta yatirmaya calismak nedir yahu buyumus bu cocuk ayri yatabilir. Yada cocugunun size geldigi 2 gece esiniz cocuguyla yatar siz baska bi yerde yatabilirsiniz.

Kendisi hic ay aya bakiyormuymus acaba ilk esinden neden bisanmis merak ettim. Acaba o kadina da sizin gbi hakaretler mi yağdırıyordu da katlanilamaz bir hal alinca bisandilar.

Bence siz hiic cocuk yaomayin bu adamdan hayir gelmez sana en ufak biseyde yol gosteriyorsa ve dunden beri arkadssinda olmana ragmen aramiyorsa bu evlilige cocuk yapilmaz gbi. Uzulmeyin lutfen hersey olacagina varir. KORUNUNN

g.tün o kadar güzelse suratınla yer değiştir zira bu tipini hiç çekemiyorum deseydin! Hala neyin düşüncesi bu derinlikte onu anlayamadım,adam sığlıktan ölmek üzere çünkü. Boşan.

GötüNe aşık bir fetiş le evlisin galiba sık sık aynada Totoşu na bakıyor iltifatlar ediyor sanırım bu kadar begendigine göre onları başbaşa bırak bence
Sanirim kk da ilk kez bende birine boşan diycem!
Ne kişilik ne insanlık neyine kandin be kk daş!

Mezheb ayrılığı başta tartıLip edilecek birsey yada inanç inancsizlik bunlar evlilik de yıkıcı yanlar olacaksa baştan atmamali bu temeli bence bunların yapıcı yanları pek tabi kullanılıp insanı değerleri kesf etmek daha önemli!
Ben seni aynada görmem yansımani gorurum ama sen beni benim göz aynam da bense seni gönül aynam da gorebilirim

Pislik ya madem öyle neden evlendin şerefsiz evlenmeden önce farklı mıydı o kadın evlendikten sonra mı öyle oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…