Koca Dramı...

Ben de ayrılmak istiyorum üç gün oldu arayıp sormadı bile. Üstelik resmi nikahımız da yok henüz. Belli ki bu yüzden çok kolay bir şekilde bana kapıyı gösterebiliyor. Aileme durumu açıklayacsğım en kısa zamanda..

Resmi nikah yoksa direkt kaçın zaten. Derdiniz ne

Resmi nikah yoksa bir daha gitme eve...

Resmi nikahsız evlenecek kadar değersiz misiniz çok merak ettim...

Bacım bu kalitesi aşağılık herifi cok aradın mi

Hem de ikinci evlilik olarak sorun cocuk değil
İsterse 50 yıldır evli olsun insan karısına g.... Benziyorsun der mi hayvan
Bende sende dışardan bakinca adama benziyordun ama bir yılan bile değilmişsin köpek der orada bitiririm
Ne konuşmaya çalışacam bu herifle kelimelere nefesine yazik

Aynen çocuğunu üvey baba üvey anne eline teslim etmis adamdan hayir gelmez
Adam dediğin karısına coluguna çocuğuna sahip çıkar kadinlar gibi bir şeylere goz yumar ki çocuğu anasiz babasiz boynu bükük kalmasin
Şimdi her yerde adam yerine adamciklar var

Bir adam boşanmıssa heleki cocuklu bosanmissa kaçın o adamdan

Resmi nikah yokken bu kadar düşünüyorsun Allah aşkına
Hem ayrıca niye resmi nikah yokken elin herifine kocam diyorsun

en dip mahluk

Nasıl,ne şekilde devam edeceksiniz bu adamla?
Sorup danışılacak bir durum kalmamış af buyrun yüzünüzü bilmem neresine benzettikten sonra.
Eşiniz terbiyesizin önde gideni.
Konuşmaları iğrenç,karısına bakış açısı iğrenç,
edepsiz ve kaba biri.
Ömür boyu kocasız kalacağımı bilsem evlenmem bu tip bir adamla.
Kaçın, hem de arkanıza bile bakmadan...

Bu hakaretiyle ve bu tavırlarıyla gayet de güzel boşanıp manevi tazminat davası açabilirsin. ne uğraşıyorusn saygısı sevgisi bitmiş adamla.

Resmi nikâhınız yok mu nasıl yani siz evli değilsiniz o zaman yasal olarak hiçbir hak iddia edemezsiniz adam resmen bakıcı temizlikçi bulmuş her ihtiyacını karşılıyor yapmayın hanımlar ya bu kadar da kolay harcatmayın kendinizi yazık ya çok üzüldüm valla eğer bu konu gerçekse tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…