- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 44
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Benim de eşim izliyorBu konu üzerine dikkatimi çekti bı izliyor dedim izlemez olaydım ne rezalet bı dizidir ya ama şimdiki dizilerde konsept lüks ev pahalı telefon şirket yakışıklı bı adam güzel bı kız üzerine hey gidi eski türk filimleri nereye bunlar nereye sıfır konu
bence hiçbiryere takmamışinsanlar özenmesin diye alkolü sigarayı sansürlüyorlar da her dizide silahlar patlıyor kadınlar öldürülüyor tecavuz kacırma aldatma hat safhada, rtük napıyor ancak kliplere takmış
ben izleyemedim nasıl bittiArkadaşlar dün akşam dizinin final yaptığını gördüm. Geçenlerde de beklenen reytingi alamadığını okumuştum zaten.
Sonu aldatanın hak ettiğini bulduğu teması ile bitti.
İzleyenler varsa düşüncelerinizi merak ettim, zira ben bitmesine sevindim :)
ben izleyemedim nasıl bitti
ahmet o kızla evlendi mi boşandı mı sonra
anlatır mısınız :)
ben izleyemedim nasıl bitti
ahmet o kızla evlendi mi boşandı mı sonra
anlatır mısınız :)
Bende final yazisini gorunce yazcaktim buraya unutmusum: )izlemiyordumnzaten. ben konusu aldatma oldugu icin bittigini dusunmuyorum, gunumuz dizilerinin sorunu reyting sadeceArkadaşlar dün akşam dizinin final yaptığını gördüm. Geçenlerde de beklenen reytingi alamadığını okumuştum zaten.
Sonu aldatanın hak ettiğini bulduğu teması ile bitti.
İzleyenler varsa düşüncelerinizi merak ettim, zira ben bitmesine sevindim :)
Ahmet o kızla hamileyim diye yalan söylediği için evlendi ama foyası ortaya çıktı ve ondan boşandı.. boşanırken kadın nesi var nesi yok aldı..Ahmet müjgana döndü ama müjgan onu istemedi. ahmet beş parasız ve yalnız bir adam olarak ne mutlu bir hayatım vardı evim, yuvam, çocuklarım şimdi bir hiçim diye deniz kenarında ağlıyordu.
Sude ahmetten aldığı malı mülkü başka bir erkeğe kaptırdı ve beş parasız mahallesine döndü.
Şahini karısı aldattığı için 5 parasız kapının önüne koydu. Arabada tavuk pilav satıyordu.
Osmanla, kuaför kız evlendi. Müjganla, nilgün çocuklarıyla mutlu mesut yaşamaya devam etti.
Bence ders alınması gereken bir diziydi. Güzel final yaptı.
Ben başından sonuna seyrettim. Erkeklere ibret olsun.
Benim merak ettiğim acaba sonu gerçekten böyle mi planlanmıştı yoksa tepkilere istinaden mi böyle bitti...
Ama olması gereken sonla bitti bence :)
oh iyi güzel bitmiş.. sevindimAhmet o kızla hamileyim diye yalan söylediği için evlendi ama foyası ortaya çıktı ve ondan boşandı.. boşanırken kadın nesi var nesi yok aldı..Ahmet müjgana döndü ama müjgan onu istemedi. ahmet beş parasız ve yalnız bir adam olarak ne mutlu bir hayatım vardı evim, yuvam, çocuklarım şimdi bir hiçim diye deniz kenarında ağlıyordu.
Sude ahmetten aldığı malı mülkü başka bir erkeğe kaptırdı ve beş parasız mahallesine döndü.
Şahini karısı aldattığı için 5 parasız kapının önüne koydu. Arabada tavuk pilav satıyordu.
Osmanla, kuaför kız evlendi. Müjganla, nilgün çocuklarıyla mutlu mesut yaşamaya devam etti.
Bence ders alınması gereken bir diziydi. Güzel final yaptı.
Ben başından sonuna seyrettim. Erkeklere ibret olsun.
teşekkür ederimSude hamileyim diye yalan söyledi, Ahmet evlendi ama yalanı çıkınca boşandı. Ahmet soyup soğana çevirdi Sude, Sudeyi de bir adam sonradan soyup soğana çevirdi. Tekrar yalvar yakar Müjgana geri dönmek istedi ama o affetmedi :)
Ahmet derbeder oldu falan...Bunlar jet hızıyla anlatıldı tabi:)
Bence böyle planlanmıştı. Aldatan adam 2.bölümde pişmanlık sinyalleri verip 3.bölümde eyvah dedi zaten.
Karısını aldatan tüm erkeklerin sonu Ahmetle Şahin gibi olsun :)
Aşkı memnun da olayları komedi şeklinde ele almıyorlardı . Dram vardı o dizide özenilecek bir şekli yoktuAşkı memnuyu bayıla bayıla izliyodu herkes Ama
Dram komedi ne farkeder. Öyle saçma sapan sapkın bi diziye bayılıyodu milletAşkı memnun da olayları komedi şeklinde ele almıyorlardı . Dram vardı o dizide özenilecek bir şekli yoktu
Fark eder tabi komedi olunca sanki milletin kafasında güzel birşey imajı veriyorDram komedi ne farkeder. Öyle saçma sapan sapkın bi diziye bayılıyodu millet
Millette ne güzel ne değil ayırd edemiyormu? Her 2sinin konusuda saçma ve gereksizdi bana göre ama aşkimemnuyu bi şaha kaldirdilar nedenseFark eder tabi komedi olunca sanki milletin kafasında güzel birşey imajı veriyor
Millette ne güzel ne değil ayırd edemiyormu? Her 2sinin konusuda saçma ve gereksizdi bana göre ama aşkimemnuyu bi şaha kaldirdilar nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?