Koca koca yalanlar ...

Bu dediğinize en güzel örnek Şeyma subaşı sanırım. Resmen kadının hayatına özenerek onu takip edenler var sosyal medyada.

Gençler konusunda o kadar haklısınız ki, yıllar önce Spiderman den etkilenip pencereden aşağıya atlamıştı bir çocuk. Daha bunun gibi o kadar çok örnek var ki, birde gerçekten o kadar eleştiriyoruz ama yine de izliyoruz, hak veriyorum yorumunuza.

İnsallah bu da kalkar

Aynen, özellikle günün çoğunu evde geçiren orta yaş üstü kadınlarda bu dediğiniz tv bağımlılığı çok, benim babaannem de öyle, ve bunlara inanıp bana anlatmaya kalkıyor, o programlar şov saçmalık izleme diyorum inanmıyor. Kv de böyle, evde aynı anda 2 tv açık, radyo açık, hiçbirini de izlediği falan yok, maksat "ses olsunmuş". Anneannem de sıkı fanıydı evlilik programlarının... Ben de açmıyorum tv çünkü zaten akşama kadar başım şişmiş oluyor, film izlemek bazen de belgesel vs için açıyorum. Ama bizim gibiler az demek ki...

Annemde de 2 televizyon açık, o evlilik programlarındaki karakterlere kendini o kadar kaptırmıştı ki bana anlatırdı falanca bey şöyle dedi, filanca hanım böyle yaptı diye, anne onlar kim dediğimde nasıl bilmezsin, x kanaldaki programa katılanlar diyordu, anneme göre televizyonsuz hayat çok yavanmış, anne ben doğru dürüst televizyon açmıyorum diyorum, açmadığın tv'yi neden evde tutuyorsun, bana yolla diyor

Tümden televizyon karşıtı değilim ama bağımlısı olmanın da alemi yok, zamanımızı çok daha faydalı şeyler yapmak için kullanabiliriz.

Diziyi çok şikayet eden olmuş Rtük e aldatmayı normalmiş gibi gösteriyorlar falan diye adam yapınca normal kadın yapsa namus cinayeti televizyonda hiç faydalı bişey yok ki resmen milletin beynini yıkıyorlar

Diziyi çok şikayet eden olmuş Rtük e aldatmayı normalmiş gibi gösteriyorlar falan diye adam yapınca normal kadın yapsa namus cinayeti televizyonda hiç faydalı bişey yok ki resmen milletin beynini yıkıyorlar
biz de burada çok şikayet ettik ama yeni bölüm fragmanı çıkmıs bıle

Çukur dizisi şikayet edilenlerde ön sırada yer alıyor bilginize

Birebir cevap vermek istemedim ancak yazmadan da duramıyorum şuan.

Tüm dizilerde eleştirilecek davranışlar var, evet, çukur dizisinde eve kapatılan kadınlar gibi.Korumak adı altında tabi bunu yapıyorlar rahatsız ediyor mu? evet, eşkiya hükümdar olmaz gibi adı olan dizide ise hiç izlememiş olmama rağmen kadına şiddeti ekranlara getiren bir dizi olduğunu biliyorum bu rahatsız ediyor mu ? evet.
Ancak benim görüşüm, bu koca koca yalanlar dizisinin buraya konu olacak kadar rahatsız edici olma sebebi daha fazla cinsellik üzerine oluşundan olabilir. Ben çok fazla açık kalmasına izin vermediğim için diğer bölümlerini bilemiyorum ama gördüğüm ve anladığım kadarıyla, tüm yaş gruplarının aynı anda izleyebileceği sahneler içermiyor.
Koltukta, sehpa üzerinde erotik giysileriyle kendisini aldatan kocasının önünde dans eden bir kadını babamın,annemin, eşimin ve çocukların olduğu ortam da izlemek istemiyorum...
Diğer diziler çok güzel senaryoya sahip demiyoruz ama bu dizi içinde denilecek en açıklayıcı kelime " bu kadarda olmaz"... Bir an önce "Final" yazısını görmek ümidi taşıyorum...

Bu kadar konuşmaya gerek yok kısaca arz talep meselesi. Izleniyor ki sikayetleriniz umursanmiyor. Evet dizi kotu pis kaka ama reytinglerde birinci sirada.
Velhasil daima TLC

Aynısı, babaannemi ne zaman arasam direkt onları anlatmaya başlıyor, bir ara Esra Erol fanıydı, bak bak haline şükret ne ilişkiler ne adamlar var falan diye anlatmaya başlardı. Sanırım kendilerini oyalamak için bunu bulmuşlar, beyni uyuşturuyor, hayattan koparıyor insanı...

Haklısın. Benim de dikkatimi çekti. Az önce tanıtimi vardı. Bir de garip olan aldatma - kötü ama erkekler yapıyor. Bu şekilde kotu ama kabullenecek bir şey oluyor. Kötü adamı hayatımızda tutmaya devam ediyoruz ama metres den ölesiye nefret ediyoruz. Bu arada kadın karakterler aldatmiyor. Niye? çünkü o zaman kesin RTÜK olaya el atar. Garip garip işler.

Yapımcılardan rica ediyoruz
Birdahaki sefere aldatan taraf kadın olsun
Ezik taraf erkek :)

Bu konu üzerine dikkatimi çekti bı izliyor dedim izlemez olaydım ne rezalet bı dizidir ya ama şimdiki dizilerde konsept lüks ev pahalı telefon şirket yakışıklı bı adam güzel bı kız üzerine hey gidi eski türk filimleri nereye bunlar nereye sıfır konu

Evet malesef artık konsept bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…