Koca koca yalanlar ...

siz denk gelmedinizmi.acin youtube hep var.hatta bi tane var bende izlerim onunla.orta parmak orta parmak nerdesin buradayım buradayım iste burdayım: )
Valla görmedim ya benim çocuğum yok . Biraz geri kafalıyım sanırım eski usul şekilde öğrensin diye düşündüm bilemiyorum valla

Bende toplumun aynası olduğunu düşünüyorum durduk yere bu diziler çıkmıyor . Ama bu olayda komedi üzerine kurulmuş o bence rahatsız edici daha çok

yiğenim kendi kullanabiliyor telefon.cozgi film izlerken alttaki yada üsteli videoyu tıklayıp açıyor.annesinin yapabileceği bisey yok ki.telefonda mecbur veriyoruz saymayı boya yapmayı öğrensin diye

kalem kağıtla da boyama yapabilir, ufak oyuncakla da sayabilir.
ben 3 yaşındayken tablet yoktu fasulye vardı mesela.
annesi vermeyecek telefonu, bu kadar basit. sonra içerik suçlu oluyor. suç içerik de değil ki, yetişkinler de. kendin izleme, çocuğa izletme, bu kadar basit.

Valla görmedim ya benim çocuğum yok . Biraz geri kafalıyım sanırım eski usul şekilde öğrensin diye düşündüm bilemiyorum valla
teknolojinin iyi yönleride cok fazla.babam akıllı telfon kullanamazken yiğenim özledimi wp den profil resmine bakarak görüntülü arıyor

Ben de gördüm.
Allah'tan tüm gün evde değilim dedim. Çünkü boş anımda kanal gezerken görmek bile sinir ediyor beni..

Sana göre saçma bana göre saçma. Kim izliyor arkadaş bunları?

Bende toplumun aynası olduğunu düşünüyorum durduk yere bu diziler çıkmıyor . Ama bu olayda komedi üzerine kurulmuş o bence rahatsız edici daha çok

bende diziyi tanimiyorum ama arastirma üzerine cekildiklerini biliyorum (ben yurtdisindayim, durum burda daha vahim- bosanma, aldatma vs. burda baya baya asildi. artik swingerclub tadinda programlara gecildi) AMA toplumun aynasi isde. talep var- reyting var. cogu insan bu tür programlari bayila bayila iyzliyor.

evet bence de
resmen normalleştiriliyor bazı durumlar
baya canım sıkıldı benim de
kimse de kalkıp bu yayınları denetlemiyor mu çok merak ediyorum.

Aslında topluca şikayet edilmeli. Ne yapabiliriz bir avukat ya da bilgili bir arkadaş yok mu? Bimer e falan mı yazmak gerekir? Hollywood a derken bizim diziler onları geçti maşallah.

Bizim zamsnimizdada 5 tas vardi mesela.. Sana basit bi ornek verim. Ev icinde bi soze gittik. Bi anne 2 cocuguna tablet vermis ikisinede birer tane. Bu cocuklar 2,5 - 5 yasinda sanirim. Elinden alinca cocuk krize girdi, annesi geri verdi. Onlari goren benimkide istedi. Ben vermedim tabii. Cocuklar birbirlerine bakarakta istiyolar. Okuldaki seylerden bahsetmedim bile daha

bizim zamanımızda abakus vardi şimdi internetin nimetleri var.bizim zamanımızda annemiz ninni söylerdi ben uyuturken youtubedan açıp trt müzikleri dinlettim.eskiden çocuklar bu kadar zeki degildi.tabikide teknolojinin niketlerinden faydalanacak.eminim sizde çocuğunuz olduğunda açacaksınız telefondan biseyler bir kenara yazin

Eskiden bu istek olsada olanak yoktu bence. Simdi aslinda icimizde hayvan disari cikti

Aslında topluca şikayet edilmeli. Ne yapabiliriz bir avukat ya da bilgili bir arkadaş yok mu? Bimer e falan mı yazmak gerekir? Hollywood a derken bizim diziler onları geçti maşallah.
Bende onu sordum RTÜK e nasıl şikayet ediliyor netten bi bakayım numara var mı

Eskiden bu istek olsada olanak yoktu bence. Simdi aslinda icimizde hayvan disari cikti
Öyle deme ya eskiden de böyle şeyler vardı sadece insanlar böyle bilinçli olmadığı için fark edilmiyordu

Dizinin defalarca tekrarı var ve kıyısından köşesinden gördüğüm her yerde mide bulandiricilik gördüm bayram tatili boyunca.
Amaç nedir anlayamadim, ne katabilir insana bu saçmalık? Acaba diyorum ki sonradan bu aldatan adam ve ikinci kadın mahvolacak, yerlere batacak da onu mu kamu spotu gibi yankılayacaklar ki bu kısmı bile eğitici değil. Rezillik tek kelime ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…