- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.820
- 798
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Bununda bi vakti var ama.. yetistirmek bizim elimizde birazcik.. tv yayinlari bozuk.. internet cocuklarin ellerinde..Ama bebek düşüncesi beynimde dönmeye başladı kimseye itiraf edemiyorum . Bunları duyunca korkuyorum üf
Valla görmedim ya benim çocuğum yok . Biraz geri kafalıyım sanırım eski usul şekilde öğrensin diye düşündüm bilemiyorum vallasiz denk gelmedinizmi.acin youtube hep var.hatta bi tane var bende izlerim onunla.orta parmak orta parmak nerdesin buradayım buradayım iste burdayım: )
Bende toplumun aynası olduğunu düşünüyorum durduk yere bu diziler çıkmıyor . Ama bu olayda komedi üzerine kurulmuş o bence rahatsız edici daha çokdiziyi tanimiyorum- TV bakmadigim icin. ama genel anlamda TVde yayinlanan programlar arastirma üzerine cekilir.
devir degisti- aile kavrami degisti, patchwork aileler normal oldu. aldatmak vs. normal olmaya basladi.
yanlis anlamayin ama bu diziler zaten toplumun aynasi.
yiğenim kendi kullanabiliyor telefon.cozgi film izlerken alttaki yada üsteli videoyu tıklayıp açıyor.annesinin yapabileceği bisey yok ki.telefonda mecbur veriyoruz saymayı boya yapmayı öğrensin diye
Baby vinger vaby vinger where are you versyonunu dinliyolar: ( egitici sayilabilir aslinda o :)siz denk gelmedinizmi.acin youtube hep var.hatta bi tane var bende izlerim onunla.orta parmak orta parmak nerdesin buradayım buradayım iste burdayım: )
İnş bende düzgün bir evlat yetiştebilirim bu tarz şeyler beni korkuyorBununda bi vakti var ama.. yetistirmek bizim elimizde birazcik.. tv yayinlari bozuk.. internet cocuklarin ellerinde..
teknolojinin iyi yönleride cok fazla.babam akıllı telfon kullanamazken yiğenim özledimi wp den profil resmine bakarak görüntülü arıyorValla görmedim ya benim çocuğum yok . Biraz geri kafalıyım sanırım eski usul şekilde öğrensin diye düşündüm bilemiyorum valla
Biraz önce gördüm yine saçma bir yarışma başlıyor. Hamile Kadınlar bebek odası hazırlayacakmış lohusa hazırlığı diğer Kadınlar gelip bunA oy vereceklermiş gelin evinin hamile versiyonu rezillik buda
Bende toplumun aynası olduğunu düşünüyorum durduk yere bu diziler çıkmıyor . Ama bu olayda komedi üzerine kurulmuş o bence rahatsız edici daha çok
evet bence de
resmen normalleştiriliyor bazı durumlar
baya canım sıkıldı benim de
kimse de kalkıp bu yayınları denetlemiyor mu çok merak ediyorum.
Bizim zamsnimizdada 5 tas vardi mesela.. Sana basit bi ornek verim. Ev icinde bi soze gittik. Bi anne 2 cocuguna tablet vermis ikisinede birer tane. Bu cocuklar 2,5 - 5 yasinda sanirim. Elinden alinca cocuk krize girdi, annesi geri verdi. Onlari goren benimkide istedi. Ben vermedim tabii. Cocuklar birbirlerine bakarakta istiyolar. Okuldaki seylerden bahsetmedim bile dahakalem kağıtla da boyama yapabilir, ufak oyuncakla da sayabilir.
ben 3 yaşındayken tablet yoktu fasulye vardı mesela.
annesi vermeyecek telefonu, bu kadar basit. sonra içerik suçlu oluyor. suç içerik de değil ki, yetişkinler de. kendin izleme, çocuğa izletme, bu kadar basit.
bizim zamanımızda abakus vardi şimdi internetin nimetleri var.bizim zamanımızda annemiz ninni söylerdi ben uyuturken youtubedan açıp trt müzikleri dinlettim.eskiden çocuklar bu kadar zeki degildi.tabikide teknolojinin niketlerinden faydalanacak.eminim sizde çocuğunuz olduğunda açacaksınız telefondan biseyler bir kenara yazinkalem kağıtla da boyama yapabilir, ufak oyuncakla da sayabilir.
ben 3 yaşındayken tablet yoktu fasulye vardı mesela.
annesi vermeyecek telefonu, bu kadar basit. sonra içerik suçlu oluyor. suç içerik de değil ki, yetişkinler de. kendin izleme, çocuğa izletme, bu kadar basit.
Eskiden bu istek olsada olanak yoktu bence. Simdi aslinda icimizde hayvan disari ciktibende diziyi tanimiyorum ama arastirma üzerine cekildiklerini biliyorum (ben yurtdisindayim, durum burda daha vahim- bosanma, aldatma vs. burda baya baya asildi. artik swingerclub tadinda programlara gecildi) AMA toplumun aynasi isde. talep var- reyting var. cogu insan bu tür programlari bayila bayila iyzliyor.
Bende onu sordum RTÜK e nasıl şikayet ediliyor netten bi bakayım numara var mıAslında topluca şikayet edilmeli. Ne yapabiliriz bir avukat ya da bilgili bir arkadaş yok mu? Bimer e falan mı yazmak gerekir? Hollywood a derken bizim diziler onları geçti maşallah.
Öyle deme ya eskiden de böyle şeyler vardı sadece insanlar böyle bilinçli olmadığı için fark edilmiyorduEskiden bu istek olsada olanak yoktu bence. Simdi aslinda icimizde hayvan disari cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?